Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilaaaaayyyy ürünlerim geldi canım çok teşekkür ederim hırka çok kısa gibi bluzda çok bol akşam eşim yakıştı güzel oldu derse öyle kullanabilirim yoksa yeniden elden çıkartmam gerekicek
teşekkürler tekrar çok temiz ve yepyeni rujda çok güzel
canım ben foto yuklıcem pcden gırdım sımdıı bısıler satmakıstıorumnasıl yhapıcam onu anlatuırmıaın?
tmm canm saolasın sımdıde pcye yuklemıomm nese halledıcem onu bugun yada yarınn saolsın begendgın urun olursa hallederızz:)bit pazarına girip yeni konu aç de önce. sonra eklenti ekle kısmı var göz at kısmına tıkla ekliceğin resimleri seç ve yükle yüklediklerin bitince bitir de.
tmm canm saolasın sımdıde pcye yuklemıomm nese halledıcem onu bugun yada yarınn saolsın begendgın urun olursa hallederızz:)
elbise tunik olarakta kullanılır sırttan lastikli 40 bedene kadar olur göğüs altındanda ipli ayalanabiliyor.
1 kere giydim eteğinde minik leke oluşmuş leke oluşan yerlerin görüntüsünü de çektim.yıkandığında çıkabilir belki diye düşünüyorum.
su yeşili renginde yaka detaylarında ve kollarında beyaz çiçekler mevcut.harika duruyor. s-m beden uyumludur esnek kumaşı var.
asker yeşili bikini takım 10 tl-36 beden
nar çiçeği tek üst 5 tl-38 beden 36 ya da olur