Yeni Ayakkabılar Geldi Ve Kalan Ürünler/satılmıştır.

fiyatlar geliyor..........

Eklentiler

• $Resim 306.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 305.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 307.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 308.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $Resim 309.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $Resim 314.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $Resim 313.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $Resim 312.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $Resim 311.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 310.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 42
krem rengi tüylü şapka sıfır ürün bay şapkacı marka 15 tl
gri pembe aksesuar (istediğiniz gibi boynunuzda kullanabilirsiniz)sıfır ürün 10 tl
kırmızı bere big free marka sfır ürün 8 tl
beyaz tüylü şapka 1-2 kere kullanıldı 12 tl
renkli bere sıfır ürün 8 tl
gül motifli tasarım atkı 20 tl

nilaaaaayyyy ürünlerim geldi canım çok teşekkür ederim hırka çok kısa gibi bluzda çok bol akşam eşim yakıştı güzel oldu derse öyle kullanabilirim yoksa yeniden elden çıkartmam gerekicek

teşekkürler tekrar çok temiz ve yepyeni rujda çok güzel

rica ederim canım bende defacto hırka hariç diğerlerini beğendim bende defactoyu elden çıkaracağım bana rengi güzel olmadı pek.ama güzeller canım saol.

canım ben foto yuklıcem pcden gırdım sımdıı bısıler satmakıstıorumnasıl yhapıcam onu anlatuırmıaın?

canım ben foto yuklıcem pcden gırdım sımdıı bısıler satmakıstıorumnasıl yhapıcam onu anlatuırmıaın?

bit pazarına girip yeni konu aç de önce. sonra eklenti ekle kısmı var göz at kısmına tıkla ekliceğin resimleri seç ve yükle yüklediklerin bitince bitir de.

bordo hırka burdan bir arkadaştan aldım rengi bana yakışmadı 8 tl defacto marka s-m bedene olur

Eklentiler

• $Resim 319.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Resim 316.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 50
elbise tunik olarakta kullanılır sırttan lastikli 40 bedene kadar olur göğüs altındanda ipli ayalanabiliyor.

Eklentiler

• $Resim 315.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $Resim 318.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 36
bit pazarına girip yeni konu aç de önce. sonra eklenti ekle kısmı var göz at kısmına tıkla ekliceğin resimleri seç ve yükle yüklediklerin bitince bitir de.
tmm canm saolasın sımdıde pcye yuklemıomm nese halledıcem onu bugun yada yarınn saolsın begendgın urun olursa hallederızz:)

unisex m-l beden uyumlu kazak hiç giyilmedi

Eklentiler

• $Resim 320.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 321.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 47
bordo sweet hiç giyilmedi 8 tl s-m beden uyumlu

Eklentiler

• $Resim 327.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 325.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 57
1 kere giydim eteğinde minik leke oluşmuş leke oluşan yerlerin görüntüsünü de çektim.yıkandığında çıkabilir belki diye düşünüyorum.
su yeşili renginde yaka detaylarında ve kollarında beyaz çiçekler mevcut.harika duruyor. s-m beden uyumludur esnek kumaşı var.

Eklentiler

• $Resim 322.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 323.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 324.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 326.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 46
haydi hanımlar bu elbise çok şık su yeşili beyaz papatyalarıyla harika bir görüntü yakalayacaksınız...bu fiyata kaçmaz 15 tl....

Son düzenleme:

su yeşili elbise geçici bir süre için 10 tl oldu ihtiyacı olan kaçırmasın.

canım hiç uygun birşeyin kalmamış elinde bana göre... varsa yeni ürünler eklersen yeniden bakayım elbiseyide beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…