• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta dölleniyor, fakat sağlıksız olduğu için vücut embriyoya dönüşmeden dışarı atıyor adetle.
O zaman bunu yaşasak bile anlamayabiliriz yani.
İlk denediğimde adetim hiç şaşmaz normalde yaklaşık adet tarihmden 8-9 gün önce pembe bi leke gelmişti. Sonrada 3 gün kahverengi devam etti ve hasta oldum. Çok şaşırmıştım. Belkide öyle bişey yaşadım :/

Kızlar bende bir buçuk senedir her ay buralarda araştırma yapıyorum yorumları okuyorum .Allah kucaklarımızı boş bırakmasın benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenlere tez zamanda hayırlı evlat nasip etsinn.Bu ay adetim gecikti 3. gün kan testi nagatif çıktı şimdi 10 gün oldu hala adet olmadım.Pazartesi yine gidip bir umut kan testi yaptıracagım .İnşallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer.
İnş olmaz bele yakı atmak çok iyi geliyormuş birde hayıt otu ve arı poleni inş hamilesinizdir değilseniz bir deneyin yengemlerinde 3 sene sonra oldu pko falan var mı

O zaman bunu yaşasak bile anlamayabiliriz yani.
İlk denediğimde adetim hiç şaşmaz normalde yaklaşık adet tarihmden 8-9 gün önce pembe bi leke gelmişti. Sonrada 3 gün kahverengi devam etti ve hasta oldum. Çok şaşırmıştım. Belkide öyle bişey yaşadım :/
Test yapmamış olsak adet gecikmesi sanabiliriz. Ben 2 gün gecikince test yaptım çıktı. Kan verdim 20 çıktı hcg. Sonra katlanmadı. 1 hafta sonra pıhtılı ve ağrılı bi adetle attım.

Ben hiç denemedim canım. Takvim tutmuyor bence. Ben de mi denesem acaba?
Takvim bendede tutmadı yumutlamadanb10-18 gün arası önemli diyolar ben hiç gebe kalamadım öyle inş bu sefer bebişim beni bırakmaz iyi düşüncem diyorum korkudan ölüyorum

Hayıt otunu bi türlü içemedim. Ama aslan pençesi içiyorum. Çok faydasını gördüm.
Arı polenide çok faydalı doktora gidip tüm değerlerine baktırdın mı eşinede çaksır otu içir bakalım nolcak bizim bilimsel makalelerde(hayvanlar üzerinde yapılmı)ikiz yavrulatı plmuş

Arı polenide çok faydalı doktora gidip tüm değerlerine baktırdın mı eşinede çaksır otu içir bakalım nolcak bizim bilimsel makalelerde(hayvanlar üzerinde yapılmı)ikiz yavrulatı plmuş
Biz 2 kez aşılama tedavisi olduk. 2. Tuttu ama 6+4te düşükle sonlandı. Düşükten sonra kendiliğinden gebelik oluştu kimyasal olarak sonlandı o da. Kan pıhtılaşması için trombofili testim normal çıktı. Genetikten kromozom analizi sonuçlarımızı bekliyoruz. Kısmet artık gerisi.

İnş olmaz bele yakı atmak çok iyi geliyormuş birde hayıt otu ve arı poleni inş hamilesinizdir değilseniz bir deneyin yengemlerinde 3 sene sonra oldu pko falan var mı

Hayır canım bende de eşimde de hiç bir sorun yok.Nasip artık bakalım .Rabbim en hayırlı zamanı bilir bizim için.Dua edip bekliyoruz

Kızlar bat i 2 ve 3 ağustos olan ne çok kişi varmışız şuan çok mutlu oldum..Bende suan 3 predictor early, 2 laboquick, 5 de innovita gebelik testi var🤣ama adet günümün sabahı yapcam yapmicam..Kızlar benim göğüslerim inanılmaz şiş ama başka bir belirtim yok..bir de uykuya düşkünlük ve bir sürü yorucu rüyalar görmem var tabi🤣

Hamilelik olabilir düşüncesi ile beslenmenize dikkat ediyor musunuz ve ya başka neler yapıyorsunuz fikir olsun birbirimize ben sigara içilen ortamda bulunmamaya dikkat ediyorum

Hayırlı olsun canım. Benimde 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim oldu. Bata 1 hafta var. İkinci kırmızı çizgiyi görmek banada isteyen herkesede nasip olsun inşallah. Ama senin adet gününe göre bayağı koyu ikinci çizgin. Değerin yüksek demekki. Gözün aydın..
Sizinle aynıyız benim de bir kimyasal bir de düşüğüm var :KK43:

Buarada ben ovulasyon testi yaptım, iki çizginin aynı koyulukta olduğu günleri değerlendirdim ama siliklestigi gün ve daha sonrasında da hiç iliski olmadı..Benim takvimde 19'u gözüküyordu (14.günüm) yumurtlamam, ovulasyon testim 20'sinde silikleşti..Döngüm 28 gün..

Biz 2 kez aşılama tedavisi olduk. 2. Tuttu ama 6+4te düşükle sonlandı. Düşükten sonra kendiliğinden gebelik oluştu kimyasal olarak sonlandı o da. Kan pıhtılaşması için trombofili testim normal çıktı. Genetikten kromozom analizi sonuçlarımızı bekliyoruz. Kısmet artık gerisi.
Kan pıhtılaşması benimde negatif çıktı. Genetik kromozom analizini nerde yaptırdınız bilgi verebilir misiniz?

Bu arada ben aylardır o uzayan yumurta aki kıvamındaki akıntıyı göremedim..Nedeni ne olabilir acaba bilen var mı? Ama yumurtlama zamanı kaşık agrım da oldu olmadı değil..

Göğüslerim ilk gebeliğimdeki gibi inanılmaz acıyor.
2 gündür akşamüzeri bi kaç saat uyuyorum.
Sabahları hep bulantım olur kahvaltı yapana kadar ama bu aralar baya uzun sürmeye başladı.
Bir kez başım döndü bayılacak gibi oldum.
Beyaz akıntım var.
Bel ağrım var ama regli ağrısından daha farklı.
Yani bütün bunların aynı anda olması mümkün mü ben yine kuruntu mu yapıyorum adet olursam çok üzülcem bu ay ☹️

Bu arada ben aylardır o uzayan yumurta aki kıvamındaki akıntıyı göremedim..Nedeni ne olabilir acaba bilen var mı? Ama yumurtlama zamanı kaşık agrım da oldu olmadı değil..
O akıntıyı bende bir kere yakaladım sadece hiç görmüyorum.

O akıntıyı bende bir kere yakaladım sadece hiç görmüyorum.
Acaba diyorum yumurta yeterli olgunluğa erişmiyor mu? Fiziksel olarak kendinizi yoran bir insan mısınız? Acaba yorulunca tam olgunluga erismiyor mu bilemedim..Bu ay da hamile degilsem uzayan akintiyi görememe baglayacagim.. Ama daha önce sıklıkla görürdüm niyeyse çocuk istemeye başladığımdan beri hiç göremedim şansa bak ki..

Back