- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
- 133
- Konu Sahibi bombshells
-
Neden boşa olduğunu düşündün canım...olabilir de...Ben de ne kasık ne bel ağısı... boşu boşuna test alıp yapmayayım....
yarın tekrar yapın, o zaman netleşir. ama erken döllenmeyse oluyor....5 gün kala bu denli silik olması normal mi onu anlamadım...kızımda direk kandan öğrenmiştim.
Meraba adetime 7 gun var kasıgimin sag tarafinda batma oluor goguslerimin ucu diklesti ve bende mantar olustu ilk hamilelikte oluormus bagisiklik dustugu icin bas donmem oluor cok nadir yani bi anlik internetteki okudgum belirtileri yasiorum esimle iliskiye grdgimde esim bana rahmimin daraldgini syledi o fark etti hamilelikte rahim kapanirmis acaba hamilelik durumu olabilir mi bnm gbi belirtiler yasayan var mi bel agrim var ve kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum artik bunlr belirti midir hamile olabilir miyim
Bende de bu şikayetler vardı kan testi yaptım ve hamileyimbenim de 2 ağustos belirti yok fakat sürekli devam eden bir akıntım var,saçma sapan ishal falan olmaya başladım..
Insally cok iatiorum ama umitlenemiorummdabu ay bagisikligim bile dustu hasta oldum grip gbiMerhaba,
bir çok şey hamilelik belirtisi olduğu gibi olmayada bilir. mesela benim testlerimin negatif olduğu zamanlar daha çok belirtim vardı .şimdi pozitif çıktı ama belirti yok elle tutulur.
bu nedenle belirtiden ziyade bir kaç gün içerisinde erken gebelik testlerinden al bir kontrol et,az kalmış zaten..inş hayırlı haberlerini duyarız..
İnş güzel haberi alırsın canım benım bişey merak ettım bu klomen ve catlatma ıgnesı yumurtalıklarını gelıstırıp kontrollu catlaması için doktor tarafından uygulanan bışey mı yoksa kesın gelebil olsun dıye yıne dr ile karar verdıgıniz bısey miBat 20 ağustos.
Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dr kontrolunde. 8 yumurtam oluştu 4 ü çatlamaya hazır boyuta geldi ve dr um çatlatma iğnesi yaptı.
İlişkiden 36 saat sonrasının çok önemli olduğunu ve değerlendirmemiz gerekirğini söyledi . Sonrasından gün aşırı devam. Ayrıca çoğul gebelik riskim oldugunu söyledi fakat ben kabul ettimİnşallah güzel sonuçlanır
Genelde bu klomen tedavis 1 yıl uğraşıp çocuk sahibi olamayan insanlar için uygulanıyor. Yumurta sayısını arttırdıgı için gebelik şansını da arttırıyor. Fakat dr um süreci hızlandırmak adına 1 ay deneyelim dedi. İlacın etkisi hem yumurtlamayı arttırmak hem gelişmelerini sağlamak. İğne ise çatlamaya hazır yumurtayı çatlatmak için.İnş güzel haberiğ
Ş alırsın canım benım bişey merak ettım bu klomen ve catlatma ıgnesı yumurtalıklarını gelıstırıp kontrollu catlaması için doktor tarafından uygulanan bışey mı yoksa kesın gelebil olsun dıye yıne dr ile karar verdıgıniz bısey mi
Genelde bu klomen tedavis 1 yıl uğraşıp çocuk sahibi olamayan insanlar için uygulanıyor. Yumurta sayısını arttırdıgı için gebelik şansını da arttırıyor. Fakat dr um süreci hızlandırmak adına 1 ay deneyelim dedi. İlacın etkisi hem yumurtlamayı arttırmak hem gelişmelerini sağlamak. İğne ise çatlamaya hazır yumurtayı çatlatmak için.
İlacı 5 gün kullanıp dr a gidiyorsun yumurta takibi yapıyor ve uygun gördüğü an iğne yapıyor. Sonrasında ilişki planlaması yapıyor
Dr unuz gerek görmediği sürece yapma taraftarı olmayacaktır. İki ay cok erken bir zaman oldugu için. Fakat siz yine de dr unuza sorun. Önerirmisiniz diye. Belki süreci hızlandırmak adına uygulayabilir. Evet çoğul gebelik şansı yuksek. İkiz hatta üçüz dahi olabileceğini söyledi dr um. Bu tedavi ile 4 üz doğuranı dahi gördümMerhaba, umarım güzel haberi alırsınız.
Klomen tedavisini isteyen herkes yapabiliyor mu yani? Mesela 2 ay denedik olmadı, doktordan talep edebiliyor muyuz böyle bir şeyi? Çoğul gebelik şansıda yüksek sanırım
Dr unuz gerek görmediği sürece yapma taraftarı olmayacaktır. İki ay cok erken bir zaman oldugu için. Fakat siz yine de dr unuza sorun. Önerirmisiniz diye. Belki süreci hızlandırmak adına uygulayabilir. Evet çoğul gebelik şansı yuksek. İkiz hatta üçüz dahi olabileceğini söyledi dr um. Bu tedavi ile 4 üz doğuranı dahi gördüm
idrar testinde hangi testi denedim canım? erken gebelik testi mi?Kızlar 3 gün oldu hala yok adetim.
Sabah kan verme saatini kaçırdım gidemedim, yarın kan vereceğim.
İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor mu acaba?
Hiç sekmezdi adetim, artık hamile değilsem de gelsin istiyorum kanamam.
Kafam allak bullak oldu.
ben idrar testelrine güvenip yapamıyorum sizce güvenilir mi? bide kaç gün kala test yapmak gerekir ki?idrar testinde hangi testi denedim canım? erken gebelik testi mi?
inş canım keşke,yarın bat günü...Bende de bu şikayetler vardı kan testi yaptım ve hamileyimumarım sizde hamilesinizdir
Çok yanlış kişiye sordun :)ben idrar testelrine güvenip yapamıyorum sizce güvenilir mi? bide kaç gün kala test yapmak gerekir ki?
BENİM DAHA 7 GÜN VAR ve kasıklarım ve gögüslerim çok ağrıyor Allah ım inşallah :)Adete 5 gün kala bu test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?