- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 35
- Konu Sahibi bombshells
-
İçin rahat edecekse bencede yap bende olsam eminim 2 3 tane yapardım
kesinlikle hamilesin,tebrik ederim..... inş herşey yolunda gider.. tedirginsen tekrr test yap,ama kesin hamilesin..
Merhaba,Herkese Merhaba..benimde adet tarihim 8 ağustos ama adetime 12 13 kala kasıklarımda gögüslerimde ağrı olmaya başladı hatta bu gece kasıklarım o kadar ağrıdı ki heralda erken hasta olacam dedim gögüslerim de iyi ağrıyor..ama onun dışındı mide bulantısı ve bel ağrısı yok umarım belirtiler doğru çıkar da hamileyimdir...
İNŞALLAH BENİMDE ÖYLE OLUR VE hamileyimdir sizde aynı şekilde :)Merhaba,
Şunu söylemek istiyorum testim pozitif çıktı ama şu an gerçekten hasta olacak gibi hissediyorum kendimi.
yani önceden de duyuyordum. testi yapmadan kaç kere durup hasta oluyorum bu hastalık ağrısı dedim ve hala diyorum..
Cnm hamilelik beirteri ile adet belirtileri cok benziyor dua et.Testi yarin tekrala daha koyuysa sagliklidirMerhaba,
Şunu söylemek istiyorum testim pozitif çıktı ama şu an gerçekten hasta olacak gibi hissediyorum kendimi.
yani önceden de duyuyordum. testi yapmadan kaç kere durup hasta oluyorum bu hastalık ağrısı dedim ve hala diyorum..
Ediyorum canım,hepimiz için.. yolladığım fotoğrafı 3 dk içinde çektim.Sonraya doğru biraz daha koyulaşmıştı aslında.Cnm hamilelik beirteri ile adet belirtileri cok benziyor dua et.Testi yarin tekrala daha koyuysa sagliklidir
Cnm Rabbim hepimiz icin en hayirlisini versin.Test yaparsan bizede haber ver.Ediyorum canım,hepimiz için.. yolladığım fotoğrafı 3 dk içinde çektim.Sonraya doğru biraz daha koyulaşmıştı aslında.
Fakat dediğim gibi insan pozitifi görse bile uzun bir zamandan sonra inanamıyor.
İnşallah canım ,yarın yine yaparım uyandığımda.bu eski hamilelik takvimi nasıl silinir bilen var mı bir de?yok belli, hayırlı olsun....
Yaaaaaa kan beynime çıktı..çok heyecanlıyım...ışıkta değil ama loş odamda daha net çıkıyor.evet bekledim :) inşallah yanıltıcı değildir.hala gözlerimin oyunu gibiiiiiiiii:)Evet ikinci cizgi var.Hadii hayirlisi
O zaman hayırlı olsun...Yaaaaaa kan beynime çıktı..çok heyecanlıyım...ışıkta değil ama loş odamda daha net çıkıyor.evet bekledim :) inşallah yanıltıcı değildir.hala gözlerimin oyunu gibiiiiiiiii:)
Yarin tekrarla cnm testi daha koyu cikar insallahYaaaaaa kan beynime çıktı..çok heyecanlıyım...ışıkta değil ama loş odamda daha net çıkıyor.evet bekledim :) inşallah yanıltıcı değildir.hala gözlerimin oyunu gibiiiiiiiii:)
TamamYarin tekrarla cnm testi daha koyu cikar insallah
6sı canım:)Senin bat ne zamandı canım bende gördüm çizgiyi
benim de bat 5, korkuyorum test yapmaya. Siz de belirtiler var mıydı?6sı canım:)
Erken bel ve kasık ağrısı dışında hiç birşey hissetmiyorum aslında...ben de sürekli günleri doldurarak ancak bugünü bekleyebildim.kahvaltı eder etmez kızımı alıp çıktım gün dolsun diye:)benim de bat 5, korkuyorum test yapmaya. Siz de belirtiler var mıydı?
Ben de ne kasık ne bel ağısı... boşu boşuna test alıp yapmayayım....Erken bel ve kasık ağrısı dışında hiç birşey hissetmiyorum aslında...ben de sürekli günleri doldurarak ancak bugünü bekleyebildim.kahvaltı eder etmez kızımı alıp çıktım gün dolsun diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?