yeni atandim ve mudurum benden proje hazirlamami istedi

TÜBİTAK projesi mi olacak? bu proje nereye gönderilecek, napılacak? ya da okulda bilim şenliği mi yapacaksınız? ayrıntı verirsen belki yardımcı olabiliriz.

Hocam hiçbir format yoksa, proje adı, içindekiler, giriş, yöntem, bulgular, sonuç ve tartışma, öneriler, kaynakça yazman gerekli.

Hocam hiçbir format yoksa, proje adı, içindekiler, giriş, yöntem, bulgular, sonuç ve tartışma, öneriler, kaynakça yazman gerekli.
kaynakca yok ki..egitimde iyi ornekler.mesela ven sinifta odevlerle ilgili bir uygulama yaptirdim.bu proje olmaz mi?atiyorum sms uygulamasi ile veli bilgilendiriyorum diyelim.bu proje olmaz mi?bunu nasil sunarim okul idaresine?sorum cok basit aslinda ama benim temel bilgim olmadigi icin aktaramiyorum sizlere

hocam proje tum okulda uygulanir mi olmali?yoksa sadece ben sinifimda yapabilir miym?bir de birinci donem yaptigim bir uygulamayi yaziya doksem.yaptim desem.olur mu

Anladım da giriş kısmında hiç mi kaynak taramayacaksınız? Öyle baştan savma olur projeniz.

Anladım da giriş kısmında hiç mi kaynak taramayacaksınız? Öyle baştan savma olur projeniz.
hicam ozelden yazayim mi ne yapacagimi?lakin ozelden yaz deyip donra xevaba kimse donmuyornolur okuyup cevap atin yaziyorum hemen

bu arada sosyal bilgiler dersi ile ilgili proje oneriniz varsa yazarsaniz arkadaslar sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…