yeni atandim ve mudurum benden proje hazirlamami istedi

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
38
internetten bulamadim proje deyince hep ogrenci projeleri cikiyor
bir suru fikrim var ama proje icin nasil bir yol izlemeliyim.yani dolduracagim form nasil olmali?icinizde ogretmen var mi?internette bulamadim.okuldan yardim isteyin demeyin bilen biri yok.zaten kucuk bir okul ogretmen de yok fazla

Branşınız ne? Bir de ne üzerine proje hazırlayacaksınız?
sosyal bilgiler.dersin ogretimiyle ilgili projem.proje konum vs hazir.lakin ben bunu nasil sunacagim.prosedur nedir?mudurden once izin mi almaliyim?standart bir dilekce formu var mi

Bransiniz disindaysa sanirim reddetme hakkiniz var bununla ilgili bi numara vardi da aklimda degil ya orayi arayip sorabiliyordunuz

Bransiniz disindaysa sanirim reddetme hakkiniz var bununla ilgili bi numara vardi da aklimda degil ya orayi arayip sorabiliyordunuz
hocam reddeymiyorum.ben proje hazirlayacgim.proje fikrim de hazir.tek sorunum bunu mudure onaya nasil sunacagim

Ücretli öğretmen iken avrupa birliği hibe projesi istemişti müdürüm..
Siz tam olarak ne için yapacaksınız..
Proje aşamaları vs değişken olur..

Şimdi projenizi neye göre hazırlayacaksınız? Tübitak mı, AB mi, başka bir yarışma mı? Neye başvuracaksanız ona göre format hazırlayacaksınız.
sevgili hocam mudur bizden proje yapmamizi istedi.bir de bir sorum daha var.ben bir uygulama yaptim.odev degerlendirmesi ile ilgili.sadece sinifimda yaptim bunu.ben form.doldurup birinci donem boyle bir proje uygulamistim diyebilir miyim?

sevgili hocam mudur bizden proje yapmamizi istedi.bir de bir sorum daha var.ben bir uygulama yaptim.odev degerlendirmesi ile ilgili.sadece sinifimda yaptim bunu.ben form.doldurup birinci donem boyle bir proje uygulamistim diyebilir miyim?
yani once izin mi.almaliydim?bu projeyi yaptim ve uyguladim diye form doldurabilir miyim?mudurumuz bizden proje istedi.nereye yarismaya katilacak bilmiyorum.okula sunulacak once.begenilirse ginderilecek sanirim.ama a

Bu proje ne projesi? Kim sizden nasil bir proje istedi ki? Mudur proje yap derken ne projesi yap dedi? Yani mesela bulundugunuz ilce milli egitimin bazi proje çalışmaları olur ona mi başvurdunuz?Eger oyleyse o projenin nasil yapılacağı aşamaları vs kilavuz şeklinde ilce mem sayfasinda olur.Ya da mesela erasmus gibi projelere başvurmak icin de detayli arastirma yapip istediginiz bilgileri ogrenebilirsiniz.
Yok hic biri degilse müdürünuz durduk yere kafasindan bir proje hazirla dediyse ki ben olsam yapmam ola ki siz ok dediniz o zaman o proje çalışmasının asamalarini amacini vs yi size bilgi vermek zorundadir.

ilceden istenmis.egitimde iyi ornekler projesi.hocam bi sey sorabilir miyim ozel mesajla bir de?cevaplar misiniz?

Üniversitede nasıl yapıyordunuz? Sizin farklı mı bilmiyorum biz proje için bir rapor bir de sunum hazirlardik. Rapor da bilgidiniz tez formatinda oluyor.

Konu ile ilgili değil ama hocam kaçla atandıniz? Bende aynı branş mezunuyum

hocam sosyal bil.ogretimiyle ilgili bir projem var.yontemle alakali.sorun bunu sunmak.yani ben projemi nasil sunabilirim?form var mi

gençlik ve spor bakanlığının proje taslakları size adım atmanızda kolaylık sağlar.
okula uygun olan soruların yanıtlarını verirsiniz. heme de işinizin sistematiği oturur.

hocam sag olun.baktim siteye ama yine bir word dosyasi seklinde yazilmis taslak bulamadim.varsa link atar misiniz bende mi sorun var anlamadim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…