• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

kötüyüz ya
diş öncesi hastalandık bizde
öksürük
hapşırık
burun akıntısı
randewu aldım doktora gidicez

ahh canım yaaa çok geçmiş olsun denizde dişi hastalığa denk geldi
hastalık geçince diş patladı...

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum derinciğe

saolun arkadaşlar

walla diş için damağa falan bişi kullanmıyorum sadece detinox kullanıyorum jel ama faydası yok
diş çıkarmak cok zor bir proses eminimki çok canı yanıyoru yawruların

bende dentinox aldım yalayıp yutuyo valla yatmadan önce sürüyom bizimki akşamları daha çok coşuyo selam bu arada herkesleree

jege diş kaşıyıcısı denesene benimki seviyo hırçınlaşıyo biraz ama rahat tutuyo artık bazen de ben tutuyorumm

yelizcim ya dentinoxtan daha mı ii acaba bende alsammıkiiii dentinoxu bitirim de öle alimmmmmmm

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Acilennnnnnnn Meryem Suasi Veee Yusuff Duasiiiiiiiiiiiiiii Gönderinnnnnnnnnnnnnnnnnnn Aşilama Olacammmmmmm Hafta Dua Etmem Gerek Sizdende Bekliommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya benim kızım çok aksi...emerken bile hırçın...göğsümde süt bezesi çıktı.sağ göğsümü bebek hiç almıyor sadece sol göğsümü emiyor oda yetmiyor.valla mama veriyorum geceleri...süt pompası aldım sağıyorum göğsümü iltihap akıyor....gece uykusu yok çok huzursuz benim kızım....düzelir mi dersiniz

elifçim garmastan ya da lansiloh die kremler var al onlardan sür.birde aventin göğüs kalkanı onu kullan.iyileşir.bende çok acı çektim göğüslerimden.bazenyapıyorlar öle benikide bi ara sağ göğsümü almadı ama onu hep boşallttımm ki kesilmesin.sonra aldı ama sende dene sürekli alması için bence.

hoşbulduk canım.kızımın sağlığı iyi ço şükür.eli yüzü toplandı.doğduğunda zayıftı toplandı şimdi...lansinoh kullanıyorum hiç çatlak yok göğsümde tek sıkıntım o süt bezesi...inşallah geçecek.....

ya benim kızım çok aksi...emerken bile hırçın...göğsümde süt bezesi çıktı.sağ göğsümü bebek hiç almıyor sadece sol göğsümü emiyor oda yetmiyor.valla mama veriyorum geceleri...süt pompası aldım sağıyorum göğsümü iltihap akıyor....gece uykusu yok çok huzursuz benim kızım....düzelir mi dersiniz

SLM CNM BENİMKİ 15 GÜN ALMADI SİLİKON UÇLA EMZİRDİM VE TEK GÖĞSÜMÜ ÇOKTA AKIYODU SONRA EMMEYİDE ÖĞRENECEK MECBUR EMECEK ÖTEKİNE SİLİKON UÇ DENE MSN GÖÇTÜ BENİM SİLİNDİ YANİ SEN FALAN BİŞEY YAZARSAN EKLERİMM a.s.

ya benim kıznda kafasını çarpmıştoım geçen gün bi tarafı çok şiş yaaa üfffff sakarım bennnnn

bende zaten uç falan yok aparatla eziriyorum...ben bu aparatı 6 ay kullanacak mıyım ya....gülden nasıl ekleyeceğim ben seni...özel mesaj varsa atayaım

cnm ben 15 gün öle emzirdim baktımki olmuyo genzine kaçıyo bideilk zamanlar 100200 zayıflamıştı ya
attım önce birini aldı ucunu değil kahverengi kısmı sokuştır ağzına
zorla verdim emmedi aç kaldı sonra aldı valla

slm kızlar . diş çıkarma belirtilerini bizde yaşadık hemde hepsini.
özellikle huzursuzluk ve uykusuzluk. şimdi iki dişimiz var rahatladık yaniiii.
dün bebeğim beyaza yakın kaka yaptı dr aradım takip et dedi çok korktum
allahtan bu sabah normal kaka yaptı çok sevindim yaaa.
o sevincimi anlatamam. yedikleri etkiledi herhalde.
dişi kaşınanlarrr diş fırçası verebilirsiniz bebişlerin eline
biyerde okumuştum, denemedimm

Back