Yeni Anne Olanlarr....

tamam cnm tşk ederim.sanırım ben yoğurdunu az koydum.
tekrar deneyecem.
bu arada kızlar ferro sanol bebişlerinizin kakasının rengini değiştirdimi?.
ben vermeye başladığımdan beri bebişimin kakasının rengi yeşilimtrak gibi.

benimki uykusu gelince yüzünü örtüyor örtüsüyle uyumuşş dbelenmektemn çok hareketlendi çok dikkat etmek lazım geçen kafasını vurdum ya yanlışlıkla :)
yatirim ben onuu

hem renk hem koku yapıyo cnm etkisini gösteriyo yani bizimki çok yiyince yeşil yapıyo şu an sarımsı
aç mı tok mu veriyosun

canım ferro werdi doktor
yalnız prospektüsü okudum mamasıyla werin ilk etapta diyor ..!!!

ek gıdaya geçen bebişler için mamalara karıştırılıyormuş. ,
Dediğin gibi prospektüsündede öle yazıyor.
ama anne sütüyle beslenen bebişlere emzirdikten 2 saat sonra verilmeliymiş.
ben emziriyorum 1 saat sonra veriyorum.
verdikten 1 saat sonra emziriyorum.

hem renk hem koku yapıyo cnm etkisini gösteriyo yani bizimki çok yiyince yeşil yapıyo şu an sarımsı
aç mı tok mu veriyosun

cnm bebişim sabah9 gibi emziriyorum yatıyor 11 gibi tekarkalkıyor.
kalkınca hemen emmek istemiyor. bende kalkınca hemen veriyorum.
1 saat sonrada emziriyorum.
Sanırım aç oluyor:))

bende öle yapıyorum ama uykusunda veriyorumm

aç mı tok mu veriyosun

evet kokuda felaket.
Birde ilacın etkisindenmi yoksa artık düzene girdiğindenmi günde 1 kere yapıyor kakasını.
geçen 2 gün yapmadı kakasını.2. günün akşamı bir yaptı kakasını, abartyısız boynuna kadar battı. zıbınını ve üst pijamasını attım. gece 11 de yıkadık hanımefendiyi. pek rahatladı sonra.

Selam Kızlar NAsılsınız bebişler nasıl...ben bugün izinliydim ADSL Telefon Muhtarlık İşlerimi hallettim Kuzumla ilgilendim...gün nasıl bitti anlamadım valla...İşte olunca geçmek bilmiyor...

polivit kullana war mıydı witamin olarak

birde demir ilacını sabahmı weriorsunuz akşam mı ?

Canım bizim doktorumuz polivit verdi, acd3 kullanıyoduk, onun yerine verdi poliviti. Aynı şey dedi. Demiri de ben günde 10 damla veriyodum, 16 damla demişti doktor ama tadı kötü diye az veriyodum. Söyledim, 10 damla yetmez, sabah akşam 8'er damladan 16 damla ver dedi. 8 aylık olunca kan ve idrar tahlili yapılacakmış. 6-9. aylardan birinde yaptırmak gerekiyomuş.

kızlar iş arıyom sıkıldsım evde bakalım bu akşam eşimle konuşucam 6. ayında çalışlmayı düşünüyorm ama yarım gün bi iş bulursam çok bunaldımmmmmmm

ben demir ilacını sabah aç karna veriyorum süt ve süt ürünleriyle arası 2 saat olması gerekiyor demişti dr.umuz.

vitamin kullanmıyoruz biz canım.

Calsidin (kalsiyum) ilacı kullanıyoruz

kızlar iş arıyom sıkıldsım evde bakalım bu akşam eşimle konuşucam 6. ayında çalışlmayı düşünüyorm ama yarım gün bi iş bulursam çok bunaldımmmmmmm

2. dönem öğretmenliğe dönsene Gülden. Evde bunalır insan, ben başta çok yoruluyodum ama iş olmayınca da olmuyor. Bugün de teftiş gördük, bi koşturmaca! Ama tempoya alışınca iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…