• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

tenzile gönderdiğin şeyi açamadımsonra silindi ne oldu anlamadım.bufacebooka alışmadım daha.onayladım ama nolduuçtu gitti:)bende yaza doğru arayacağım iş.tenzileçalışıyormusun sen??bu arada bende geçeb sene ücretli öğretmenlik yapmıştım.gülden ve öz:))

ne güzel cnmmm
ben yaza kadar düşünüyorum eşim isetmesede ama çok bunaldım değişiklik şartt
benimkide öle gitti bende alışamdım sanırımmmm :roflol:

kızlarr çok mutluyum öğretmenimiz kızıma kurdela takmış artık okumayı söktü anlıyacağınız başarılı bir öğrenci kızım ilk başlarda çok zorlandım ama şimdi çok iyi kızım bizi çok mutlu etti:teytey::dance::teytey:

kızlarr çok mutluyum öğretmenimiz kızıma kurdela takmış artık okumayı söktü anlıyacağınız başarılı bir öğrenci kızım ilk başlarda çok zorlandım ama şimdi çok iyi kızım bizi çok mutlu etti:teytey::dance::teytey:

canım gözün aydın
sen bide okuma bayramında gör onu aglamaklı oluyon cok güzel duygu
alah acılarını göstermesin

Hayirlisi Olsun Cnmmmmmdur Daha Nasil Gururlandiracak Annesi Seni O Ilk Göz Ağrisiii
Maşallah Kizimiza
Cnm Düzenleme Yapiyolarmişş

çok güsel yaaaa süper ince bi düşünce cnm ya ismimin altına nerden yazıyoduk egemenin altına yni bulamıyorumdaaaa

tenzile gönderdiğin şeyi açamadımsonra silindi ne oldu anlamadım.bufacebooka alışmadım daha.onayladım ama nolduuçtu gitti:)bende yaza doğru arayacağım iş.tenzileçalışıyormusun sen??bu arada bende geçeb sene ücretli öğretmenlik yapmıştım.gülden ve öz:))
ewet cnm çalışıorum normalde
ama 6 ay ücretsiz iznimi sonuna kadar kullanıcam , nisanda bitiyo
sonrası allah kerim naparım bilmiorum

Bende yeni uyuttum ama fön makinası çalışıyor tar tar tar kapatınca açıyo gözlerini sinirlerim bozuluyo valla
iyi geceler herkezee

şükür uyudu
inşallah yine diş ağrısı tutupta uyanmaz yawrucugum
ay cok kötü bişe ya içim acıyo walla
neyse bende hemen yatayım
ii geceler

kızlar herkese günaydın,
oğlumda bende sabaha kadar öksürdük.çok fena yavrum ,öksürük şurubunuda içmemek için elinden geleni yapıyor deliricem ne zorlukla veriyoruz.
bu arada kızlar bebeklerinize pekmez veriyorsunuz değilmi?
ben 4 aylıktan beri veriyorum...a.s.

kötüyüz ya
diş öncesi hastalandık bizde
öksürük
hapşırık
burun akıntısı
randewu aldım doktora gidicez

kızlar herkese günaydın,
oğlumda bende sabaha kadar öksürdük.çok fena yavrum ,öksürük şurubunuda içmemek için elinden geleni yapıyor deliricem ne zorlukla veriyoruz.
bu arada kızlar bebeklerinize pekmez veriyorsunuz değilmi?
ben 4 aylıktan beri veriyorum...a.s.
geçmiş olsun cnm
<<<<<<<<<<<<

kötüyüz ya
diş öncesi hastalandık bizde
öksürük
hapşırık
burun akıntısı
randewu aldım doktora gidicez

hep aynı ya diş öncesi hasta olmak zorundalarmı çocuklar acaba :1no2:
benimkide diş yüzünden bu halde jegecim.

geçmiş olsun dişine birşey kullanıyormusun daha doğrusu damağına?

Back