J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnneyimBen
- #1.561
ben bebek karyolası kullanıyorum
ona görede ortapedik yatak war içinde
ona görede ortapedik yatak war içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cadıya bak sen ya :)Tenzilecim Kiz Uyudu 11 De Gece Ama Ben Ha Kalkar Diye Diye Eşimle 3 E Kadar Oturduk 30 Dk Uyudum Kalkti Benimki![]()
ÇOK SEVİNDİM CNM DARISI BAŞIMIZA ARTIKKK lülülülülülü
yok cnm polivitle dewit 3 ayrıben sabah veriyorum aç emdikten 1,5 saat sonra veriyorum bide verdikten sonra 1 saat emzirmiyorumm
polivit devit 3 mü oluyoo
başka bi adı var d vitamini onu veryoım 3 damla
kızlar merhaba
ay benim yoğurt tuttu
nasıl mutlu oldum anlatamam :)))))
canım ferro werdi doktorslm zeynepçim jege 6. ayda başlanıyo demekki devit3 piyasadan kalkmış yani monovit d olmuş adı aynı içerik.
sadece d vitmini demekki ek vitaminde vermiş sizinki bizim dr bişey demedi d vitamini yeterli dedi.ama 6. ayda verirmi bilmembu ay gidicez sorarım bi vitaminleri her an verebiliyosun ama demiraç olacak
sen ferrum mu kullanıyosun ferro mu jege demiri
dewit3ü dün aldık güldencimslm zeynepçim jege 6. ayda başlanıyo demekki devit3 piyasadan kalkmış yani monovit d olmuş adı aynı içerik.
sadece d vitmini demekki ek vitaminde vermiş sizinki bizim dr bişey demedi d vitamini yeterli dedi.ama 6. ayda verirmi bilmembu ay gidicez sorarım bi vitaminleri her an verebiliyosun ama demiraç olacak
sen ferrum mu kullanıyosun ferro mu jege demiri