• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

Tatarcim Yildönümünüz Kutlu Olsunnn
Benimkine De Az Kaldi Heyecanliyim Yav 3 ü Devircez Kizimizla Siz Kaçi Devirdiniz Popo Temizliği Time

polivit kullana war mıydı witamin olarak

birde demir ilacını sabahmı weriorsunuz akşam mı ?

ben sabah veriyorum aç emdikten 1,5 saat sonra veriyorum bide verdikten sonra 1 saat emzirmiyorumm
polivit devit 3 mü oluyoo
başka bi adı var d vitamini onu veryoım 3 damla

benimki monovit yani mono teki seninki poli çoklu bi vitamin sanırım sıdf d yok sendelinde heralde mantık yürüttüm ama

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy sonunda girebildim.
ya kızlar günlerdir giremiyordum bu topiğe.
bugün oldu.
ayy çok sevindim.
nasıl özledim sizleri ve muhabbetlerinizi...

slm zeynepçim jege 6. ayda başlanıyo demekki devit3 piyasadan kalkmış yani monovit d olmuş adı aynı içerik.
sadece d vitmini demekki ek vitaminde vermiş sizinki bizim dr bişey demedi d vitamini yeterli dedi.ama 6. ayda verirmi bilmembu ay gidicez sorarım bi vitaminleri her an verebiliyosun ama demiraç olacak
sen ferrum mu kullanıyosun ferro mu jege demiri

hoşgeldin canim
ewet pastorize sütten
sütü ısıttım (kaynatmadım)
kapaklı küçük cam kaseye aldım
elim yanmayacak şekilde kontrol ettim(çok soguk olmasın ,sıcak olsun accık)
1 kase için 2.5 çay kaşığı yoğurt katıp karıştırdım
ağzını kapatıp güzelce kat kat sardım we 5 saat kadar beklettim,sonra da buzdolabında dinlendirdim
yoğurdun içine metal kaşık sokmamaya dikkat et canım

slm zeynepçim jege 6. ayda başlanıyo demekki devit3 piyasadan kalkmış yani monovit d olmuş adı aynı içerik.
sadece d vitmini demekki ek vitaminde vermiş sizinki bizim dr bişey demedi d vitamini yeterli dedi.ama 6. ayda verirmi bilmembu ay gidicez sorarım bi vitaminleri her an verebiliyosun ama demiraç olacak
canım ferro werdi doktor
yalnız prospektüsü okudum mamasıyla werin ilk etapta diyor ..!!!

dewit3ü dün aldık güldencim
kalkmamış piyasadan demekki
polivitin içinde d3 war ewet 400 IU kadar
dr ne derse uyuyoruz işte ne biliim ya
bana kalsa hiçbirini kullanmam
sinir oluyom zaten
4 tane ilaç ayrı ayrı üüüffff

benimki aç verdedi çoğu arkadaşta öle vriyoor biliyorum farklı yazıyo ama etkili olması için emzirme aralarında vermek gerekiyor ve üstüne emzirmemek

cnm öle dediler sağlık ocağı verdi bana monovit d yi devit 3 bitti dedi adı değişti dedi ben 24ünde prenevara gitcez bi sorim bakalım gerçi baktım içerik aynı

Back