• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

yok canım neden kızayımm sen deterjan hangisini kullanıyorsunuz dedin bende kullandığım deterjanı yazdımm sadecee.ben devit3 kullanıyorum ferro sanol veriyorum ferro tadı çok iğrenç ama içiyor yinede diğerlerini kullanmadım canımmmm

[/QUOTE][/QUOTE]
yok canım neden kızayımm sen deterjan hangisini kullanıyorsunuz dedin bende kullandığım deterjanı yazdımm sadecee.ben devit3 kullanıyorum ferro sanol veriyorum ferro tadı çok iğrenç ama içiyor yinede diğerlerini kullanmadım canımmmm
ekin naz naber canim cocuklar nasil ne zamandir yazismadikfisfisfis

ok hayatım kızma tmm :)

polivit
ferro sanol
dewit3
zymafluor(diş çürümelerine karşı)

bu ilaçları wericem derine
war mı bunlarla ilgili önerisi olan
sanırım ferro nun tadını bayaga iğrençmiş

cnm ben ferro yerine ferrum aldım ama rengarenk oluyo heryeri çok sıvı bide öteki ay dra sorcam başka bi önerisi varsa ondan alıcamm
ama ferroyu uykuda veriyorum aç ve verdikten sonra 1 saar emzirmiyorummmm

Ben Oda Hapsi Mi Almişim Heeeeeee Mail Adresimi Kullanmadiğim Için Aktif Edilmesi Gerekiyomuş O Yani No Problemmm

bebeğim artık bay bay yapıyo, gel gel yapıyo.
büyüyolar valla, elinden tutunca yürümek istiyo ,
heralde emeklemicek direk yürücek.

Yok Cnm Sizden Ayrilirmiyim Hiç Bennnn...sorma Ya Benimkide Coşuyo Fiş Fiş Kayikçi çok Hareketlendi Geçen Kafasini Böğrüme Vurduu çk Dikkat Etme Zamanlarimiz Yeni Başliyo Aslindaaaa
Maşallah Onlaraaaaaa

maşallahh
diyorumki herkes ek gıdalara başlıyo. bebek yemekleri bölümünde paylaşsak yaptıklarımızı. nasıl olur. benimki uyanıyoo

yıkılmadım ayaktayım şarkısını deiştiriyoruz,
uyumadık ayaktayız diye :)))))
hheehhehehe
uyumuyor we pek keyifli

herkese slm yeni anneler, sizlere bi sorum olucak. bebeginiz icin nasıl bi yatak aldınız, fıyatını hatırlıyormusunuz. kımısız park yatak dıyor ama kımısı bu yatagın uyumak ıcın degıl sadece oyun amaclı oldugunu soyluyor bız hazırlıklara basladık da yavas yavas sızın gıbı tecrubeli annelere sormak ıstedım hepınıze cok tesekkur edrıyorum, bebeklerınızle mutlu gunler dılıyorum:)

herkese slm yeni anneler, sizlere bi sorum olucak. bebeginiz icin nasıl bi yatak aldınız, fıyatını hatırlıyormusunuz. kımısız park yatak dıyor ama kımısı bu yatagın uyumak ıcın degıl sadece oyun amaclı oldugunu soyluyor bız hazırlıklara basladık da yavas yavas sızın gıbı tecrubeli annelere sormak ıstedım hepınıze cok tesekkur edrıyorum, bebeklerınızle mutlu gunler dılıyorum:)

herkese günaydın,
park yatak yatması için değil oyun için diye biliyorum ben.bence bebeğine ortepedik rahat yatabileceği bir yatak ve düzgün bir beşik almalısın.
biz hala hastayız oğlum çok öksürüyor en kötüsüde onu bırakıp gelmek işe.dün akşam hep kucağımda uyudu.valla çok zor çalışıp annelik yapmak.

[/QUOTE]ekin naz naber canim cocuklar nasil ne zamandir yazismadikfisfisfis[/QUOTE]

iyiler canımm seninçocuklar nasıll görünmüyorsunn hiçç

herkese günaydın,
park yatak yatması için değil oyun için diye biliyorum ben.bence bebeğine ortepedik rahat yatabileceği bir yatak ve düzgün bir beşik almalısın.
biz hala hastayız oğlum çok öksürüyor en kötüsüde onu bırakıp gelmek işe.dün akşam hep kucağımda uyudu.valla çok zor çalışıp annelik yapmak.

BİZİMKİNİNDE PARK YATAĞI VAR ADI ÜZERİNDE HEM PARK HEM YATAK
2 YÖNLÜ ŞU AN ÜST KIZIMDA YATIYO
KALKMAYA BAŞLAUYINCA ALT KIZIMDA YATACAK VE YATAĞI ÇIKATRINCA DA OYUN OYNAYAK OTURUPP
ÇOKKULLANIŞLI YANİ

Tenzilecim Kiz Uyudu 11 De Gece Ama Ben Ha Kalkar Diye Diye Eşimle 3 E Kadar Oturduk 30 Dk Uyudum Kalkti Benimki :(

Back