• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

valla ben anca yağmuru uyuttum pastamızı kestikk gönderirdim komşu olsaydık yawww...resimlerimizi de çekildik uyuttum ama ilk defa gazı var galibaaaa

iyi gecelerr canım kimseciklerr yoktuu bende oyuna takıldımmm çocuklarr uyuduuuu eşimdee yokkk uykuda tutmaz benii şimdiii bebşlerede tatlıı uykularrrrrrrrr

günaydınn canımmm iyiyizzzz allaha şükürrrrrrrrr.burada çok güzel karr yağıyorrrrrhava buz gibiiii.sen nasılsınn canımm bebişinn nasıllllll yeni evine alıştınmıı

günaydınn canımmm iyiyizzzz allaha şükürrrrrrrrr.burada çok güzel karr yağıyorrrrrhava buz gibiiii.sen nasılsınn canımm bebişinn nasıllllll yeni evine alıştınmıı

bizde iyiyizcanım ne olsun ist.dada kar var bugün sabah kalktığımda heryer benbeyazdı...ama işe gelmekde bi engel yoktu..:sm_confused:

kızımda iyi çok şükür dişi iyiden iyiye belli olmaya başladı... evede alıştık sayılır bu hafta yine avrupa yakasındayım
kardeşimin nişanı var yarın ondan dolayı...

sen nasılsın kızlar nasıl...?

güldencim senin kızın dişi ne alemde çıktımı iyice...?

CNM DİĞERİNİ BEKLİYORUZ GÖRÜNÜYOOO
HAYIRLI OLSUN SİZİNDE DİŞİNİZ
YA KIZLAR BİŞEY SORUCAM DEMİR VERİYOSUNUZ DİMİ BENİMKİ 12 DE VERDİM 20 DK SONRA KUSTU Bİ DAHA VERSEMMİKİ YOKSA ALMUIŞMIDIR ALACAĞINII
EVET İSTANBUL ÇOK GÜZEL BEMBEYAZZZZ:dance:

cnm sabah felaketti camları açın havalansın evlerr ben açtım zilli uyandı hemenn
ama hala sağlam yağıyorr

Back