Yeni Anne Olanlarr....

Cnm Bende Peditus Cerdim En Fazla1 Hafta Ama Verebilirsin Benimkide Eeken Kalkiyo Sabahin 7 Sinde Ayakta Siritip Duruyo Ama Bayağidir 22,30 Da Uyuyor Gece Bazen Kalkiyor 2 Kere Bazen 1 Kere Böle Yanii.

kızlar nasılsınız ben antalyaya geldim kaç gündür giremiyorum ancak frsat buldum arda beyden...sizin bebekler nasıl..i

bayram dönüsü ballarimiz hasta etmisiz hep,tüüü bizee:tomato:

kimselere öptürmedik bile ama ne kadar sakinirsan o kadar cok hastalaniyorlar,bi de o minicik vücutlariyla hapsirip tiksirmalari yok mu cok üzülüyorum..biz yetiskin halimizle bile ufacik bi soguk alginliginda mizmizlaniyoruz,keyfimiz kaciyor vücudumuz kiriliyor ya o minnaklar napsinsenağlama

hepimizin bebislerine acil sifalar neseli gülücükler diliyorum...onlar iyilesmeden bizimde keyfimiz yerine gelmiyorki..

Hapşiriyodu Bakalim Bugün De Yikadim Mecbur Aşimiz Var Yarin Son Karma şimdilikkk Ii Gidiyor Hapşirmadi Inşallah Erken Teşhis Koymuşumdur..

Merhaba arkadaşlar 10 günlük acemi bir anneyim. Kızımın göbeği henüz düşmedi sizce bu normalmi? Sizinkiler nezaman düşmüştü?
Bu arada vara yoğa ağlar oldum galiba annelik depresyonu dedikleri bu olsa gerek. Onu doyuramadığımı aç bıraktığımı falan düşünüyorum. Sizlerede oldumu?senağlamasenağlama

HAyirli olsun CAnIMa.s.

Göbek normal bazisinda gec düser,sen temiz ve kuru tutmaya calis yeterli..
agla agla acilirsin,tutma kendini sonra yakindakilere patliyorsun,nerden mi biliyorum

bizim Dr yeni dogan bebislerin haftada 150gr almasi normal beslendiklerini gösterir demisti...bebek doymazsa belli eder zaten sürekli aglar,uykusu kisa sürer vs...Bizim ebemiz ve drumuz dogdugu günden itibaren bebegimizi 3 saatte bir emzirmeye alistirmamizi söylemisti,ben 3saat olur mu cok uzun diip arada emzirmek istesemde nöbetci ispiyoncu esim izin vermedi...sinirimden oturup agliyordum ama sonra bir baktim kizim kurulmus saat gibi tam 3saatte bir agliyordu,böylece gece uykusuzluk sorunu da yasamadika.s.

herkese merabalarr kızlarr allaha şükür kazasız belasız evimize geldikk yollarr felakett kalabalıkk.sizlerr nelerr yaptınızzz.benimm bebişş öok huysuzluk yaptıı kucağımdann inmedii hemenn huy değiştirdi bakalımm ne yapıcazzzzz.hepinizii çokk özlemişimm.bebişlerinizz nasıll kızlarrrr.sizlrr nasılsınızzzz

Hosgeldin cnm,bebisler kalabalik ortama aliskin degillerse bayram üstü o kadar insandan ürküyorlar sanirim,kisa zamanda normale döner insallah..

herkese merhba
trafiğe takılmamak için dün döndük
herkesin bayramı mübarek olsun :)

herkese merhba
trafiğe takılmamak için dün döndük
herkesin bayramı mübarek olsun :)

iyi bayramlar..
TR de cok korkarim bayram sonrasi haberleri dinlemekten,Allah tüm yola cikanlari kazasiz belasiz evlerine ulastirsin insallah...
en iyisini yapmissiniz erken dönmekle,insan izni son dk a kadar kullanmak istiyor,bir türlü yakinlarindan ayrilamiyor ama....

kızlar bişi sorcam
et basması diye bişey duydunuzmu?
bebeğin kırkı çıkmadan eve et getirilirse, bebek basamazmış.doğmudur acaba.

kızlar bu arada bebeğim yabancılamaya başladı.
dün akşam misafirliğe gittiğimiz yerde bulunanların kucağında çok ağladı.
ben alınca sustu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…