Yeni Anne Olanlarr....

slm kıslarrrrrrr ben geldimmmmm.
tatili kısa kestik, herkes hastaydı dönmek zorunda kaldık.
annem bile hastaydı doğru düzgün görüşemedik.
herkesin kendi evi başka yerde rahat edemiyoruz ailecekkk

ii geceler kıslarrrrrrrrr tatli annişler ve bebişleri fotolarıma bakmadan yatmayınn
hasta bebeişler iyileşsin annişler mutlu olsunnnnnn
onların hepsi ballı kaymak

bu arada içimden geldi yazmadan geçmeyeyim ocakta 3 yılımız bitiyor zaten öncesinde 6 yıl çıkmıştık ah kafam diyorum ben niye bu kadar beklemişimde korkmuşum anne olmaktan yapamam diyeeee geçen zamana yazık diyorum keşke diyorumm ama olsunnnn...bene göre erkendi evlat sahibi olmak için ama şimdi çok geç kalmışım gibi hissediyorummmm
i geceler annelerrrrrrr ve bebişleriiiiiii

bu arada içimden geldi yazmadan geçmeyeyim ocakta 3 yılımız bitiyor zaten öncesinde 6 yıl çıkmıştık ah kafam diyorum ben niye bu kadar beklemişimde korkmuşum anne olmaktan yapamam diyeeee geçen zamana yazık diyorum keşke diyorumm ama olsunnnn...bene göre erkendi evlat sahibi olmak için ama şimdi çok geç kalmışım gibi hissediyorummmm
i geceler annelerrrrrrr ve bebişleriiiiiii

bende evlendikten 2 sene sonra anne oldum keşke daha önce olsaydı şimdi oglum 11 yaşında olacaktı nasip her işte bi hayır vardır

arkadaşlar şehir dışındayız bebğim 2.5 aylık hapşırık ve öksürük başladı. ya anlamıyorum korudukça daha çok şey başına geliyo insanın endişeleniyorum bundan öncede omuştu dr üst solunum yolu enfeksiyonu demişti küçük olduğu için bişey kullanmadık (deniz suyu hariç burun için) sonra geçmişti kronikleşecek diye endişeleniyorum böyle bir durum yaşayan varmı ne yapmalıyım

arkadaşlar şehir dışındayız bebğim 2.5 aylık hapşırık ve öksürük başladı. ya anlamıyorum korudukça daha çok şey başına geliyo insanın endişeleniyorum bundan öncede omuştu dr üst solunum yolu enfeksiyonu demişti küçük olduğu için bişey kullanmadık (deniz suyu hariç burun için) sonra geçmişti kronikleşecek diye endişeleniyorum böyle bir durum yaşayan varmı ne yapmalıyım

cnm peditus varsa verebilirsin.
hafif soğuk algınlıklarında peditus iyi geliyo.
ama bazı doktorlar öksürük varsa peditus önermiyor.

Gülden'cim ve Nilgün'cüm geçmiş olsun bebişlerinize.
Bizlerde bugün evdeyiz.
gidecektik yine büyüklere ama son anda vazgeçtik.
bugünde evde dinlenelim dedik...

kızlar bebişimin uyku düzeni çok bozuldu yaaa.
Akşam 8-10 arası bir uyuyor bir daha saat 2 ye kadar uyutmuyor.

çiçek bayramda bursa nasıldı bebek iyidir umarım senin endişen bende de vardı nihayetinde de başıma geldi umarım geçer öksürüğü pipiriklendikçe daha çok başıma geliyor biraz rahat anne olmam lazım ama nasıl

çiçek bayramda bursa nasıldı bebek iyidir umarım senin endişen bende de vardı nihayetinde de başıma geldi umarım geçer öksürüğü pipiriklendikçe daha çok başıma geliyor biraz rahat anne olmam lazım ama nasıl

canım bursa soğuktu ve herkes hastaydı erken dönmek zorunda kaldık. bugün balgamlı öksürük başladı bizdede. birikanil diye bi ilaç varmış balgam için.
yanlış olabilir adı. benim dr un önerisi. şiddetlenirse ona başlıcamm.

Back