Yeni Anne Olanlarr....

ayın sonunda işe başlayacağım için oğluşumu ek gıdaya alıştırmaya başladım,elma suyu püresi veriyordum biraz önce hero babynin sütlü muhallebisi hazırladım sırf meraktan yiyecekmi diye....maşallah çok güzel yedi kaşık gelirken ağzını açıyor ..şimdide uyudu...

bende tadını bilsin diye verdim ama esas 6 da başlıcaz elma püresini bneimki de çok sevdi ver ver diyo resmen ama tadımlık verdimm zorluk çekmizez yanii
işin hayırlı olsunn biz evdeyiz bakalım ne zaman başlıcazz

sağol gülden ama mecbur olmasam hiç başlamak istemiyorum oğlumdan ayrılmayı istemiyorum ..artık raporlarımda bitti..ayın sonunda iş başı...allahtan okul eve yakın 20 dak. mesafe ,yarım gün bu beni teselli ediyor..öğleden sonraları evde olacağım..sabahları ben yokken bakıcı teyze yedirsin zorlanmasın diye yoksa...emzirmeye devam...

cnm diğer tarafada yazdım şu an 4 ayın içindesiniz ve çok sınır üstü değil değerlerin bizde 5 ten gün alacağız 4 bitiyo bizimde

canım bende yarım gün çalışı yorum. hiç endişelenme.
ilk başlarda zor oluyo ayrılmak ama sonra alışıyosun.
bende sabahtan gidiyorum sonra tüm gün bebeğimle beraberim.
bakıcınız nasıl güvenilir birimi?

öyle valla. ama daha çok işimiz var. bebeklerimiz büyücek. okulu işi. evliliği derken. iyice yaşlancaz. mama saatimizzzzz

günaydın kızlar bugün erken kalktım valizimi topladım çünkü vanda kalacakmısız bu aksam yollar çok karlı ve buzlu nasıl gidicez bilmiyorum korkuyorum valla ama arıda allahımın izni ile annemlerle olucam cok mutluyum cok

eger bugün gidipte giremezzsem herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum öpüyorum hepinizi

selam herkese, ben bisey sorcaktim, benim iki günden beri rahim tarafi kasiliyor yani agriyor. Bazende sanki adet sancisi gibi karnim agriyor. Yan tarafa yattigim zaman cocuk bastirtikca kötü oliyorum. Sizce bunlar normalmi?

ama benim daha 16 haftam var sanki erken gibi geliyor. Icimde bi his diyorki ben bebegimi erken dogurcam diye. Bilmiyorum gercekten korkiyorum evde yanliz kalmaktan. Herseyin hayirlisida su iki üc günden beri baya kötüyüm, yoksa hamileligim sorunsuz gecti...cok saol....cevabin icin

bakalim hayirlisi, benimde senin gibi tatlimi tatli kizim olcak insallah. Dün doktora gittim, ve dogum hakkinda konustuk. epidural anestezi yapalim dedi. 10 seneden beri bu isi yapiyorum ve bu zamana kadar hic bir hamile hastamda sikayet olmadi dedi. Ben ne yapacagimi sasirdim. korkiyorum felc kalma riskide varmis. Normal dogumdan doguma yaklastikca korkmayada basladim. Sezeryanli zaten olmasini istemiyorum. Ne zor biseymis ya bu....

epidural sezaryan tercih ettim hiç bir sorun çıkmadı Allaha şükür tekrar hamile kalsam yine tercihim aynı olurdu , eğer benim gibi normal doğum sanşın yoksa o ilk anı yaşamanın başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…