Yeni Anne Olanlarr....

cnm ya emmiyor itiyor aslında ama önceden günde 10 kere kakiş yapardı düşün şimdi sadece bir yada 2 kere yapıyoo
çok üzülüyorum
dra mı götürsem drda yok kan yok idrar dicek şimdi ya

diş kabızda yapar ishalde tabii.ambence doktora götür lütfen yazık niye eziyet çeksin onlar prens yapılırmı yayerimseniben

haklısın cnm ya pztleride sevmem ya özel bile olsa kalabalık oluyo
bakalım inş atlatırız salı dr yolu göründüüüü
cnm ama bizimkiler prens değil prenses

ya ciddimisin korktum şimdi ya ama gece emiyor neden ki acaba ama pamukçuk değil uyansın bidaha bakayım ama resmen diş ucu gibi deri yırtılır ya öle yani diş geliyor elleriyle yoluıyo ya kendinniii

canım benim oğlum ege de aynıydı gece tabi mecburenmiiçgüdeaelolarakmı uykuda emiyordu ama gündüz emmiyordu göğüslerimtaş.sağıyordum bende mecburen.ağzı için evde bişey varmı pamukçukiçin genelde olur ya ilk aylarda bende var duruyor buzdolabında iyi gelir.pamukçuk değilse ne olabilirki?Biz diş diye gitmiştik doktora boğaz enfeksiyonu olmuş dedi o yüzden ağzını tamaçamıyor emmemiyordu.sonra 1 hafat kadar diş çıktı.
sütünü sağıp biberonla versen rahat eder acıtmayacağı için biberon ağzını çeker.ama bu seferde seni emmez çok sabırlı olmaklazım ahhh benim de ilk 4 ay aklıma geldi şimdi neler çekmiştik..

cnm benim dr haftasonu olmuyoo

hadi ya ben hep cumartesileri götüürüm kartaldayım ben umut hastanesi var.hatta gece nöbetci bebek doktoru bile var.sonradan öğrendim bir gece sabahladık doktora götürmek için ama meğersem varmış nöbetci bebek doktoru.eğer seni emmezse ve çok sıkıntılı olursa mutlaka götür.cumartesi birçok özel hastanenin olur bebek dr.u.
ben çıkıyorum işten.eve gitcem şimdi.
inşallah iyi olur.
sevgiler...

saol cnm inşallahh gerçi kakiş falan yaptı ama acaba eskisi gibi uzun uzun emmiyor ve sık sık belki de normal bakalım ne olacak

tenzilecin yanlış okumadıysam sen yazmışsın karnıbahar pişirdim gaz yapmadı diye bişey desem inanmazsınız ben kaç gün üst üste barbunya nohut karnıbahar yedim günde nerdeyse yarım litre süt içiyorum ve hiiiiç gaz olmadı keremede geçmedi bence bünyeye göre değişiyo benim hiç gaz sorunum olmaz sanırım kerem bana çekmiş çooooook şükür

güldencim geçmiş olsun ya çok üzüldüm Allah şifa versin canım gözüm korktu bak şimdiiii dün ateimiz çıktı ama çok diil fitil verdim yıktı apartmanı resmen çok korktum bi yerine bişimi oldu diye şükür bişi olmamış sonra sustu rahat atlattık geceyi ama her saat başı baktım ateşine

kızlar ya arda dün geceden beri bitirdi beni uyumadı bir türlü 2.35 de uyudu yarım saat sonra kalktı kalkıs o ağla ağla sabaha karsı uyudu uyandı tekrar bugünde öyle mememi bırakmıyo devamlı emmek istiyo çok yorul dummmm

güldencim gecmis olsun tatlım ardanın ağzı pamukçuk olmustu doktor ağıza sürme ilaç verdi ve gecti ondanda emmeyebilir aman eger öyleyse daha ilerlemeden hemen doktora götür ilk disleri genellikle alttan ikitane cıkar ve üstten iki tane çıkar

yelizcim en yakın zamanda insallah aramıza dönersin yeni evin hayırlı olsun tatlım ne güzel yeni yıla yeni evle giriyosun bebisini öp bizim için özletme kendini cokkk

kızlar bayram günü antalyaya annemlerin yanına ucuyorum oglumla cok mutluyum ama korkuyorum vlla ucak kazasından sonra

saol cnm sizede geçmiş olsun pamukçuk yok baktımm
gaz olayı anneden bebeğe sigara haricinde bişey geçmez sadece sigara gaz yapar ben çıok kola içerdim hala da içiyom bi sorun olmadı gazla ilgilii

kesinlikle öyle güzelim
eger annenin gaz sorunu yoksa bebekte de olmazmış,
süt bende içiorum ii oluyo süt oluyo hem

ama gülden kolaya hala cesaret edemiyorum

kızlar bende tv8 anne olunca anladım programında bi dr açıklamasında
Annenin yediği hiç bir besin bebişlere gaz yapmaz demişti.''anne ne yerse yesin hemn süt olur. Bu anlatımlar hurafe, Bebişlerde gaz olayı tamamen hareketsizlikten'' demişti.
Bende bundan cesaretlenerek o gün kuru fasülye yedim.:)) bir başka günde kola içtim. hiç bişey olmadı.
Zaten 4 aydan sonrada gaz olayı bitiyor bildiğim kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…