- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ya aynı anda gelmesi hani alttan çıkardı öle ydiyolardı ama anlamadım gitti bide havuç denicem soğuk ii geliyomuşş bakalım ne yapacak hiç uyumadık ya dünden beri gece de kötü geçtiiiiii gazdan daha zormuş yaaaa
gerçektenn çok zorr egemencimm allah seninde yardımcın olsunn benimm kızımda aynı durumdaa ama yemesii iyi allaha şükürr ama çokk huysuz olduu süreklii mızmızlanıyorr onun üstüne hasatada olduu bugün 2 iğnemizi oldukk yarınn son iğnee baçağındann vurdularr bayağı kan akdıı neden öyle oldu acaba çok ağladıı
ya yaktı bzi şu dişler ful ağlıyooo hep eller ağızda yara oldu ya ağzıııı kafayı yemek üzereyimmmm
cnm ilk dişler alttan 2 üstten 2 gibi gözüküyor ama tam emin değilim üsttekilerden ama damakları çok kötü kabardııı
saol hayatımbenn içmiyorumm canımm gerçi benimm sütümm zatenn azz çocuğa geçmezz ama yinede gazlı içeceklerden uzak duruyorummm tenzilecimm çok hoşş çıkmışınn bende en kısa zamanda resmimi koyucamm.
cnm sütüm var ama emmiyor belli damaklarınnı elledimm ben elledikçe hoşuna gidiyor serçe parmağımı verdim onu da ısırıyorr
eğer ağzındaki yaralar artarsa seni ememeyecektir lütfen bir an önce ilaçal.ağzındaki yaralar beyazmı.benimoğlum sırf bu yüzden memeden kesiliyordu nerdeyse zor ikna ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?