Yeni Anne Olanlarr....

canımm geçmiş olsunn benim kızımda kaçgündür rahatsızz ateşi inip çıkıyorr bugün tekrar dr.götürdümm iğne verdii 3 tanee bacaktan vurdularrr içim gitti vallahii neysekii şimdii iyi ateşi düştü keyfi yerine geldiiii

CANIM GECMİS OLSUN ÇOK ZOR OLUYO BEBEKLERİN HASTALANMASI

esmacım ve ekınnaz geçmiş olsun bebişlerinize esmacım senın oğlana nazar degıyo o boncuk gözlere kıyamam bebişlere allah şifa versın :1hug:

güldencim yarışma ne zaman belli olacak yaff oy verıyom yağmura gelene kadar dıgerlerınede vermekten catlıyom 1 puan verıyom onlara:roflol: buarada esmanın oğlusunuda gördüm oda var sanırım inşallah biezimkiler alır YASASIN BİZİM BEBİŞLER:sm_cool:

Canim Benim Nerden Gördün Evet Ben Ama önümüzdeki Ay Için Koydum Oğlumun Resmini Ben O Kadar Aradim Göremedim Ayrica Yağmurumuza Oyumuzu Verdik Hayirlisi Olsunn

güzeljoe teşekkür ederiz ilk 10 agiriyoz çıkIYOZ İLK 6YA GİRMEMİZ LAZIM CNM YA ESMA SENİN OĞLUŞTA VAR ...SIRALAMADA SON DURUM SAYFALARA TEK TEK BAK KARŞINA ÇIKACAKTIR BEN ÇOK 5 VERDİMMM

ya kızlar hep sorucam unutuyorum bebişleri yıkarken kaynamış suylamı yıkıyosunuz ben suyu kaynatıyorum soğutuyorum sonra tekrar kaynamış suyla ılıştırıyorum siz nasıl yapıyosunuz direk çeşmeden soğuk su kullanan varmıııı korkuyorum mikrop kapar diyeee
yok cnm
ilk kez senden duyuyorum
ben hep normal kombiden ısınan suyla yıkadım

anladım canım sanırım sen ücretsizde izin kullanıyorsun...bebeğin nisana kadar
baya büyür canım güzel güvenilir bi bakıcıyla hallederasin işini yada annen felan
yakınsa sana oda süper olur...

yok canım neden ayıp olsun 130.000 ytl. idi satıcı tanıdık olduğu için bize 100.000 ytl ye düşürdü ve hiç peşinat vermeden evin tamamını kredi çektik..
morgage sistemine göre aldık ara ödemesiz sabit faiz ve sabit taksitle faiz düşerse bizim taksitte düşecek ama yükselirse yükselmeyecek...

bakalım ya allah utandırmasın inş. kirayla hiç bir yere varılmıyor valla
öde öde ev sahiplerine gidiyor çok üzlüyordum...allahım ödeme kolaylığı
versin inş.

sizin kendi evinizmi yoksa kiramı canım..?
süper fiyat walla
allah utandırmasın inşallah.

yok cnm kendi ewimiz deil bizde kiradayız.
oturduğumuz yerdeki ewlerin kiraları we satn alma bedelleri çok yüksek
nilüfer ilçesi abartılmış durumda.şu an benim oturduğum dairenin kirası 750 ytl,satın almak istersem 300.000 ytlden kapı açılıyor.
halbuki başka semtte bu kiraya triblex willa kiralayabiliyorsun ama bende burdan başka yere oturmak istemiyorum

insanın her ay o kirayı yatırırken içi açıyo walla

ya kızlar primanın bezini kullanıyorumda bacaklarını kesiyor resmen napcam ya.iz çıkartıyor.siz ne kullanıyorsunuz??

bi büyük bez büyük gelmişti küçüğü kesiyordu ara bedende kalmıştık bi dönem bi hafta kadar iç bariyerini elimle çekerek yırtıp kullandım hala bazen yapıyorum rahatlasın bacakları diye , hastanede bi kadından görmüş ve yadırgamıştım aslında :dance:

kaka yaptığı saate denk getirmezsen bişi olmuyor , yinede dedimya ara bedende kalınca bi büyüğüne geçmek için yapmıştım boydan boya şerit halinde yırtılıyor o bariyer bacakları rahatlıyor hiç olmazsa ama huggies kullanıyorum hala günde bi kez yırtıyorum bariyeriki rahatlasın azıcık bacaklarımız

babystar tavsiye ederim uzun zamandır 7-18 yani 4 no kullnıyorum ama tombikse bacaklar kesiyor en başından beri kesiyor ama hala ilk günden beri yırtıyorum prima bizim popişi pişirdi.2 nodan beri babystar kullanıyoz.promosyon isteyin bi deneyin kızlarr

evet memnunum primayı sızdırma şikayetiyle bıraktım ama huggıes daha kalın ve bele gelen bağlama yerleri daha kısa ama sızdırmıyo kesinlikle , bi kaç marka daha denedikten sonra huggıes de karar kılmıştım

ben huggiesin bağlanan yerinden memnun kalmadım göbişini kesti molfixte yaramadı bundan memnunum ama

baby star bende deneme paketi istedim ama sızdırdı yanlardan aynı prima gibi erkek ve kız bebekte memnuniyet değişiyor sanırım

evet cnm olabilir ben çok memnunum popişi çok rahat yani huggies biraz sert gelmişti bizee..popoişe göre değişiyor

cnm alıştıysa tabi vazgeçme keşke bize de ii gelseydide devam ettiysek şimdi bizimki buna alıştı bizde stok yaptık valla

Back