- Konu Sahibi AnneyimBen
-
derin de ii cnm cok şükür
iznim nisanda bitior ama baslayıp baslamama konusunda kararsızım doğrusu
zaman gösterecek
hayırlısı nasılsa öyle olsun
ewet bursa buzzgibi walla
bu arada sorması ayıp ama ewi kaça aldınız,peşinat ne kadar werdiniz?sölemek istemezsen saygı duyarım cnm elbet
bi işe başlamak onu bitirmenin yarısıdır canım inşallah tez zamanda biter Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturtmak nasip etsinanladım canım sanırım sen ücretsizde izin kullanıyorsun...bebeğin nisana kadar
baya büyür canım güzel güvenilir bi bakıcıyla hallederasin işini yada annen felan
yakınsa sana oda süper olur...
yok canım neden ayıp olsun 130.000 ytl. idi satıcı tanıdık olduğu için bize 100.000 ytl ye düşürdü ve hiç peşinat vermeden evin tamamını kredi çektik..
morgage sistemine göre aldık ara ödemesiz sabit faiz ve sabit taksitle faiz düşerse bizim taksitte düşecek ama yükselirse yükselmeyecek...
bakalım ya allah utandırmasın inş. kirayla hiç bir yere varılmıyor valla
öde öde ev sahiplerine gidiyor çok üzlüyordum...allahım ödeme kolaylığı
versin inş.
sizin kendi evinizmi yoksa kiramı canım..?
yelizcim doğum günün yaklaşıyo sanırım eşimin burcuda oğlak 1 ocak onun ki senin nezaman söylede bi parti yapalım sana burda
bi işe başlamak onu bitirmenin yarısıdır canım inşallah tez zamanda biter Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturtmak nasip etsin
ya kızlar hep sorucam unutuyorum bebişleri yıkarken kaynamış suylamı yıkıyosunuz ben suyu kaynatıyorum soğutuyorum sonra tekrar kaynamış suyla ılıştırıyorum siz nasıl yapıyosunuz direk çeşmeden soğuk su kullanan varmıııı korkuyorum mikrop kapar diyeee
ya kızlar hep sorucam unutuyorum bebişleri yıkarken kaynamış suylamı yıkıyosunuz ben suyu kaynatıyorum soğutuyorum sonra tekrar kaynamış suyla ılıştırıyorum siz nasıl yapıyosunuz direk çeşmeden soğuk su kullanan varmıııı korkuyorum mikrop kapar diyeee
iyiyim canım valla ne olsun bi yaraamzlık yok şu aralar biraz karışığım
taşınıyoruz bildiğin üzere evin heryeri koli heryer darma duman kısmetse bu
pazar taşıncaz taşındıkdan sonra senelik izne çıkıcam ve adsl belli bi süre bağlı olmayacak sanırım kopukluk olursa beni merak etmeyin yarından sonra ( merak edermisiniz bilmiyorum ama)
bende sohbenden alıp yıkışyorum kaynatıp soğutmuyorummmm
günaydın kızlar oglumun ignesini yaptırdık yavrumun canı cok yandı sanırım çok ağladı e penisilin iğne ben olsam ben bile korkarım ama dünden daha iyi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?