Yeni Anne Olanlarr....

anladım canım sanırım sen ücretsizde izin kullanıyorsun...bebeğin nisana kadar
baya büyür canım güzel güvenilir bi bakıcıyla hallederasin işini yada annen felan
yakınsa sana oda süper olur...

yok canım neden ayıp olsun 130.000 ytl. idi satıcı tanıdık olduğu için bize 100.000 ytl ye düşürdü ve hiç peşinat vermeden evin tamamını kredi çektik..
morgage sistemine göre aldık ara ödemesiz sabit faiz ve sabit taksitle faiz düşerse bizim taksitte düşecek ama yükselirse yükselmeyecek...

bakalım ya allah utandırmasın inş. kirayla hiç bir yere varılmıyor valla
öde öde ev sahiplerine gidiyor çok üzlüyordum...allahım ödeme kolaylığı
versin inş.

sizin kendi evinizmi yoksa kiramı canım..?

yelizcim doğum günün yaklaşıyo sanırım eşimin burcuda oğlak 1 ocak onun ki senin nezaman söylede bi parti yapalım sana burda

bi işe başlamak onu bitirmenin yarısıdır canım inşallah tez zamanda biter Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturtmak nasip etsin

ya kızlar hep sorucam unutuyorum bebişleri yıkarken kaynamış suylamı yıkıyosunuz ben suyu kaynatıyorum soğutuyorum sonra tekrar kaynamış suyla ılıştırıyorum siz nasıl yapıyosunuz direk çeşmeden soğuk su kullanan varmıııı korkuyorum mikrop kapar diyeee

yelizcim doğum günün yaklaşıyo sanırım eşimin burcuda oğlak 1 ocak onun ki senin nezaman söylede bi parti yapalım sana burda

Canım benim 3 ocak doğum günüm...oğlak burcuyum bildiğin üzre hemde
en koyularından yükselenimde oğlak çünki...hadi bakalım süprizlerinizi bekliyorum
o zaman :hehehehe

bi işe başlamak onu bitirmenin yarısıdır canım inşallah tez zamanda biter Allah ağız tadıyla iyi günlerde oturtmak nasip etsin

evet canım çok sağol allah bütün isteyenlere nasip etsin inş.

canım ben hiç su kaynatmadım suyu ayarlıyorum üstünüde ayarlıyorum
artık küvettede yıkamıyorum koca kız oldu sığmıyor ya ben giriyorum yada babası öyle yıkıyoruz bu vesile ile bizde bi duş alıp çıkıyoruz yerimseniben

ama şimdi yeni bi batarya aldım zaten batarya armatür şirketinde çalışıyorum
alman bi markanın türkiye distribütörüyüz termostatik batarya ayarlıcak onun
sıcaklığına göre hemen açıcam suyu sabit sıcaklıkla yıkıcam allah kısmet ederse yeni evde. inşallahhhhhhhhhhhhh

benim oğlum amip olmuştu ya dr sormuştu su falan veriyomusunuz diye aklıma yıkanırken ağzına su kaçabileceği geldi kaynatıyorum oysaki artık kaynatmasammıki çok zaman alıyo çünkü kaynayıp soğuması falan hemen ha deyince yıkayamıyorum deneyim olmazsa

ben kırkı çıkan kadar dediğin gibi kaynat soğut usuluyle yıkadım sadece , çok zor oluyordu soğumasını beklemek 5 dakikalık bir banyo saatlerle oyalıyordu kırkından sonra yapmadım birdaha sorun çıkmadı çok şükür

valla canım o kadar ugraşmıyorum şohpen den alıyorum yıkıyorum

ben oğlumu doğduğundan beri normal kendimiz gibi kombi ile ısınan su ile yıkadım.hiçkaynatma yapmadım suyu.birşey de olmadı.ilk senden duyuyorumkaynamış suyla.

slmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
bende suyukaynatmıyorum. ağzı kapalı oluyo bebeğimin
banyo yaparken. yutmuyodur heralde, yani inşallah yutmuyodurr

sana şimdiden kolay gelsin cnm.
taşınmak zor iş ya. bende çok taşındımm.
özlücez seni . çok bekletme.

günaydın kızlar oglumun ignesini yaptırdık yavrumun canı cok yandı sanırım çok ağladı e penisilin iğne ben olsam ben bile korkarım ama dünden daha iyi simdi

kızlar balık yağı surubu kullanıyomusunuz ben kullanıyorum çok faydasını gördüm gerçekmten

günaydın kızlar oglumun ignesini yaptırdık yavrumun canı cok yandı sanırım çok ağladı e penisilin iğne ben olsam ben bile korkarım ama dünden daha iyi simdi

canımm geçmiş olsunn benim kızımda kaçgündür rahatsızz ateşi inip çıkıyorr bugün tekrar dr.götürdümm iğne verdii 3 tanee bacaktan vurdularrr içim gitti vallahii neysekii şimdii iyi ateşi düştü keyfi yerine geldiiii

SLM KIZLar ben bi ara içme suyuynu kaynatıp yıkıyodum sanırım abartıyomuşummmmm
özledim sizi ya bugün annemdeyim hasta bebişlere geçmiş olsun penisilin bayağı büyükken yemiştim ayağa kalkamadım dozunu fazla kaçırmışlardı sanırım
,
geçmiş olsun esmacım
ekin kızımcım nasıl ateşi düştümüüü

Canim Sağol Arda Düne Göre Simdi Cok Cok Iyi Düzelmeye Besledi Yavrum Gülücükler Atiyo Tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…