- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.161
kızlar merhaba bana en iyi sizin yardımcı olucanızı sanıyorum 1 haftalık hamileyim cumartesi ilk defa doktora gidicem ilk gidişte test veya herhangi bişey yapılıyormu sadece ultrasonlamı bakılıyor yardımcı olursanız sevinirim
canım bızımkının 10 dısı cıktı 4 ustten 4 alttan 2 de alt azı dıslerı cıktı ama bızımkı erken cıkardı 3 aylıkken cıktı ılk dısı babsına cektı
saolun arkadaslar emme saati geldikce gogsum sizliyor hakikaten hem korkuyorum aciyacak yine diye hemde bebisimi emzirmek cok guzel bir duygu onu izlemek, emerken cok sakin oluyor yiyesim geliyor cadiyi insallah acisi gecerde devam ederim emzirmeye gunduzleri tvyi aciyorum sesini baska ses yok saten bir ben birde bebegim aksamda babacigimiz gelir olduk 3 ne guzel :)))
hanimlar benim bir sorum olacak. allah in izni ile yeni anne adayiyim. ilk ultrasonumuzu olduk, 6+1 di. kesemizi gorduk kalp atisimizi duyduk sukur. 28 temmuz dedi dogum tarihi.
peki bu muhtemek dogum tarihi sonradan degisiyor mu? erken ya da gec dogum degil benim kastettigim. ayni 4 hafta sonra ultrasona girdigimde diyebilir mi doktor, dogum tarihi 5 agustos gibi? yani degisebiliyor mu bu verdikleri tarih? oyle kritik bir durumdayim ki, erkek kardesimin dugunu var 15 agustosta ve ben 28 temmuzda dogum yapacam ustelik amerika dayim ve Tr ye gidecem. ucak yolculugu bebek icin problem degil ama gene de olurda gec gelir diye korkuyorum. biz gene biletimizi 11-12 agustosa aliriz ama tutar da doktor dpgum tarihini degistirirse zor olacak, gelemem belki.
slm bende 15 günlük anneyim bizim sorunumuzda emmeme göğsümü tutmuyor bende pompyla sağıp biberonla veriyorum zor oluyor napacam bilmiyorum fikri olan varsa yardımcı olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?