Yeni Anne Olanlarr....

iyi geceler arkadaşlar dörcüncü ayımızı doldurduk dr kontrolümüz vardı kaka problemimizden dolayı ek gıdaya geçmeyin dedi dr. çoğu kişide sonrasında yeme konusunda zorlanabileceğimi söylüyor alıştımadığım için ne dersiniz
inanma sen onlara cnm
6.ayda başlarsın

kızlar benim bebiş de emerken uyuyup kalıyor..tabi dolayısıyla doymuyor..sonra yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya..tekrar meme veriyorum yine 5 dk içinde uyuyor..nasıl bi çözüm bulsam bilemedim..siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?
bu arada 3 haftalık oldu oğluşum..
emziriken sürekli çenesinden uyararak güzelcene emmesini sağlayabilirsin canım...

ıyıyız bızde canım altta 4 ustte 4 ve alttanda 2 azı dısımız cıktı toplam 10 dısımızolduu

slm arkadaslar allaha sukur bende anne oldum kizimi 4 subatta kollarima aldim ecrin naz koyduk kizimin ismini 2 hafta gec geldi canimin ici pek uyku duzenimiz yok bazen hemen uyaniyor bazende 4 saat uyuyor sizin bebisler nasildi acaba bir gogsumu 15 dakika emzirmeye calisiyorum ama yorulup uyuyor yara oldu hep canim cok yaniyor krem kullaniyorum ama fayda etmiyor ilk haftalarda ne yapmaliyim yardimlarinizi bekliyorum hepinizin tavsiyelerine ihtiyacim var ilk bebegim ve agladikca ne yapacagimi sasiriyorum

slm arkadaslar allaha sukur bende anne oldum kizimi 4 subatta kollarima aldim ecrin naz koyduk kizimin ismini 2 hafta gec geldi canimin ici pek uyku duzenimiz yok bazen hemen uyaniyor bazende 4 saat uyuyor sizin bebisler nasildi acaba bir gogsumu 15 dakika emzirmeye calisiyorum ama yorulup uyuyor yara oldu hep canim cok yaniyor krem kullaniyorum ama fayda etmiyor ilk haftalarda ne yapmaliyim yardimlarinizi bekliyorum hepinizin tavsiyelerine ihtiyacim var ilk bebegim ve agladikca ne yapacagimi sasiriyorum

canim laolin merhemi kullan gögüs ucu yaralarina. sütün akisina ve emme hizina bak benimki hizli iciyor illa 15 dakika ugrasmiyorum doydugu anlasiliyor zaten. kolay gelsin

öncelikle tebrik ederim seni aramıza hoşgeldin o zorlu dönemi bizde yeni atlattık öncelikle ilk yaşanan gaz ve uyku problemine bir çözüm bulamıyosun en azından bir süreliğine (tabiki her çocuğun faklılıkları olacağını unutma) gaz için sap simplex adında bir ilaç kullandım ben işe yaradı tam kesmedi ama sakinleştirdi en azından uyku düzeninede sessiz ortam sağla ilk zamanlar geceyi gündüze karıştırıyorlar o nedenle sessiz ve loş ışık dene faydalı olacaktır.göğsün de yakında geçecektir emzirmeden önce sütünle ıslat göğsünü kolay gelsin

pardon yanlış anlaşılmasın sessiz ortamı gece sağla gündüz ne kadar gürültü olursa o kadar iyi böylece geceyle gündüzü ayırt ediyorlar

saolun arkadaslar emme saati geldikce gogsum sizliyor hakikaten hem korkuyorum aciyacak yine diye hemde bebisimi emzirmek cok guzel bir duygu onu izlemek, emerken cok sakin oluyor yiyesim geliyor cadiyi insallah acisi gecerde devam ederim emzirmeye gunduzleri tvyi aciyorum sesini baska ses yok saten bir ben birde bebegim aksamda babacigimiz gelir olduk 3 ne guzel :)))

bebegın hayırlı olsun ılk vakıtlerde olur oyle uykusuzluk gercı bızımkı 11 aylık halen uyku yokk

kızlar merhaba bana en iyi sizin yardımcı olucanızı sanıyorum 1 haftalık hamileyim cumartesi ilk defa doktora gidicem ilk gidişte test veya herhangi bişey yapılıyormu sadece ultrasonlamı bakılıyor yardımcı olursanız sevinirim

esma selam,
bizimkinin daha 5.diş yeniçıkıyor valla anlamadım gecikti bizimkiler galiba.yaşınada 12 gün kaldı.yürümeye başladımı seninki varmı bir gelişme?

canım bızımkının 10 dısı cıktı 4 ustten 4 alttan 2 de alt azı dıslerı cıktı ama bızımkı erken cıkardı 3 aylıkken cıktı ılk dısı babsına cektı

Back