- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lenovo vibe p1, 5000 mAh batarya ile 4g de bile, 4gun tek şartla gidiyor, yetermi sizeKizlar onceden iphone kullaniyordum ve sarji cabuk biltiyordu. Am a iPhone bozuldu. Gittim bu safer android telefon fly aldim. Fakat sarji cabuk bitiyor. Andiroidler Boyle mi oluyor.iade etmeyi dusunuyorum yardim edin![]()
lenovo vibe p1, 5000 mAh batarya ile 4g de bile, 4gun tek şartla gidiyor, yetermi size![]()
Ayrıca cep tlfu iadesinde, tüketici haklarında ki bilgilendirmeye gore, iade suresi 14 gün. Ayrıca wi-fi kullanılmış, veya sim kart takılmış ise, direkt ikinci el konumunu alıyor. İade olmaz yani. İade etseniz dahi,teknik servise gidiyor, ve orda rapor duzenleniyor.iade iptal ediliyor.
Artık yeni nesil bataryalarda öyle yapmaya gerek yokAldığınızda şarjını bitirip kapalı şekilde full şarj ettiniz mi diye sorasım geldi.
Gps surekli acik mi kaliyor? Ben note 3 kullaniyorum ve 1 gun rahat gidiyor.
benim de note 3
iki senedir kullanıyorum yeni yeni şarj tutmaz oldu ya
bi gün gidiyor ama eskiden 2-2.5 gün giderdi şimdi bana az geliyor
Aldığınızda şarjını bitirip kapalı şekilde full şarj ettiniz mi diye sorasım geldi.
Benim de yeni aldigim zamanlar 2 gunden fazla giderdi ama piller zamanla kapasitesini kaybediyor. Alali zaten asagi yukari 4 sene oluyor millet bu surede bilmemkacinci telefonunu aldi o kadar da olsun yaniBu arada surekli kk dayim oyun falan oynuyorum gayet iyi bence. Az geliyorsa da pili degistirebilirsin.
Teknoloji bilgilerinden geri kalmışım dimek kiArtık yeni nesil bataryalarda öyle yapmaya gerek yok![]()
Benim de yeni aldigim zamanlar 2 gunden fazla giderdi ama piller zamanla kapasitesini kaybediyor. Alali zaten asagi yukari 4 sene oluyor millet bu surede bilmemkacinci telefonunu aldi o kadar da olsun yaniBu arada surekli kk dayim oyun falan oynuyorum gayet iyi bence. Az geliyorsa da pili degistirebilirsin.
Cnm bu telefon iphone gibi batarya yeri acilmiyor. Boyle olubca degistirilirmi batarya
Teknoloji bilgilerinden geri kalmışım dimek ki
Gerçi bende telefon aldım yetkili bana böyle yap dedi bende bu gelenek sürüyo diye şeaptım konu sahibine![]()