• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni aldigim telefon

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
Kizlar onceden iphone kullaniyordum ve sarji cabuk biltiyordu. Am a iPhone bozuldu. Gittim bu safer android telefon fly aldim. Fakat sarji cabuk bitiyor. Andiroidler Boyle mi oluyor.iade etmeyi dusunuyorum yardim edin :KK43:

Kizlar onceden iphone kullaniyordum ve sarji cabuk biltiyordu. Am a iPhone bozuldu. Gittim bu safer android telefon fly aldim. Fakat sarji cabuk bitiyor. Andiroidler Boyle mi oluyor.iade etmeyi dusunuyorum yardim edin :KK43:
lenovo vibe p1, 5000 mAh batarya ile 4g de bile, 4gun tek şartla gidiyor, yetermi size :confused:

Ayrıca cep tlfu iadesinde, tüketici haklarında ki bilgilendirmeye gore, iade suresi 14 gün. Ayrıca wi-fi kullanılmış, veya sim kart takılmış ise, direkt ikinci el konumunu alıyor. İade olmaz yani. İade etseniz dahi,teknik servise gidiyor, ve orda rapor duzenleniyor.iade iptal ediliyor.

Canim by bizim basimiza ilk defa gelmedi. Dana onceden oldu be 7 gun icinde geri aldilar telefonu. O telefonu evkurdan almistik. Bunuda oz sanaldan aldim. Diver teelfona oyun bile indirdik geri aldilar
Ayrıca cep tlfu iadesinde, tüketici haklarında ki bilgilendirmeye gore, iade suresi 14 gün. Ayrıca wi-fi kullanılmış, veya sim kart takılmış ise, direkt ikinci el konumunu alıyor. İade olmaz yani. İade etseniz dahi,teknik servise gidiyor, ve orda rapor duzenleniyor.iade iptal ediliyor.

Benim onceki telefonum note 3 dü. Günde 3 kere şarja takıyordum. Şimdi note 5 kullanıyorum ve çok memnunum. Fazla kullanmadığımda 27 28 saat bile gidiyor

Aldığınızda şarjını bitirip kapalı şekilde full şarj ettiniz mi diye sorasım geldi.

Gps surekli acik mi kaliyor? Ben note 3 kullaniyorum ve 1 gun rahat gidiyor.

benim de note 3
iki senedir kullanıyorum yeni yeni şarj tutmaz oldu ya
bi gün gidiyor ama eskiden 2-2.5 gün giderdi şimdi bana az geliyor

Benim de yeni aldigim zamanlar 2 gunden fazla giderdi ama piller zamanla kapasitesini kaybediyor. Alali zaten asagi yukari 4 sene oluyor millet bu surede bilmemkacinci telefonunu aldi o kadar da olsun yani ;) Bu arada surekli kk dayim oyun falan oynuyorum gayet iyi bence. Az geliyorsa da pili degistirebilirsin.

Cnm bu telefon iphone gibi batarya yeri acilmiyor. Boyle olubca degistirilirmi batarya
Benim de yeni aldigim zamanlar 2 gunden fazla giderdi ama piller zamanla kapasitesini kaybediyor. Alali zaten asagi yukari 4 sene oluyor millet bu surede bilmemkacinci telefonunu aldi o kadar da olsun yani :KK66: Bu arada surekli kk dayim oyun falan oynuyorum gayet iyi bence. Az geliyorsa da pili degistirebilirsin.

Benim telefonum normalde 2.5 gün gidiyor; bazen de 3.
Ama aynı telefon şu an bulunduğum yerde 1 gün anca gidiyor. Çok iyi çekmiyor hat bu yüzden de normalden fazla enerji harcıyor. İlk başta ömrü bu kadar diye düşündüm, sonra başka yerde kaldığımda yine 2 gün üstüne çıkınca anladım.

Bir de uygulamalara girin, kullanmadığınız halde aktif olan uygulamalar vardır, onları kapatın.

Benim de yeni aldigim zamanlar 2 gunden fazla giderdi ama piller zamanla kapasitesini kaybediyor. Alali zaten asagi yukari 4 sene oluyor millet bu surede bilmemkacinci telefonunu aldi o kadar da olsun yani :KK66: Bu arada surekli kk dayim oyun falan oynuyorum gayet iyi bence. Az geliyorsa da pili degistirebilirsin.

ben de powerbank aldım
ama pili değiştireyim bari

Cnm bu telefon iphone gibi batarya yeri acilmiyor. Boyle olubca degistirilirmi batarya

yok o değişmiyor bildiğim kadarıyla
hangi model?

Kullanim klavuzunda 3 saat yeterli diyir bn 6 saat tuttum ama bu akilli telefonlar leon batarya oldugu icin sarjda fazla durmasi zararli
Teknoloji bilgilerinden geri kalmışım dimek ki :olamaz::KK48:
Gerçi bende telefon aldım yetkili bana böyle yap dedi bende bu gelenek sürüyo diye şeaptım konu sahibine:KK69:

Back
X