Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

Eski hali daha güzeldi.
Hem neden ara arkaya aynı kişinin mesajını beğenemiyorum ?

Bence adil olmuş millet sohbet topiği açıyor bütün beğen puanları sadece bir topikten topluyor arkadaşı ona atıyor oda ona , danışıklı dövüş ,

Niye arka arkaya aynı kişinin mesajını beğenemiyorum ki :26:

Sitenin eski haliçok daha iyiydi sanki.
Bu halinden pek hoşlanmadım.

İlk üye olduğum vakit rep olayı çok iyiydi neden onaylamıyorum
cümlesi o yorum yazan kişide görünüyordu sonra sürekli değiştirildi tartışmalar çıkınca

beğendim geldi mi?
kendimi dumanla haber gönderir gibi hissediyorum

Katılıyorum hatta yorumum bittikten sonra beğeniye katılıyorum diyip rep vericem. Yanlız rep çok havalı

Bakalım gelicek mi :)

çok teşekkür ederim. bende de aynı sorun vardı. ama şimdi de reklamlar geri geldi..

beğendim geldi mi?
kendimi dumanla haber gönderir gibi hissediyorum

Geldi bende seni beğendim

Ben önceden başka bir forumda takılıyordum bu rep olayı baya kavgalara neden oluyordu burada da öyle olmasa bari
:18:

Kib butonunun yanında olması cok tehlikeli beni yine sürekli ban yicem ahshahahha

Geldi bende seni beğendim

Ben önceden başka bir forumda takılıyordum bu rep olayı baya kavgalara neden oluyordu burada da öyle olmasa bari
:18:

ben de hiç sevmedim bu işi.. beğenilerde kim hangi düşüncede, genel kanı nedir, bu gibi şeyleri görebiliyorduk. uzun uzun yazmak yerine aynı düşünceleri yazan kişiyi beğenip evet bence de diyebiliyorduk. ama artık o günler mazide kaldı
teknik ekibe -rep gönderiyorum

mesajı düzenle butonu da gitmiş

Yok cnm hiç bi ise yaramıyor benim 50 bin miydi neye ceza puanım da 100 :)

haha elmayra artık torunlarına anşlatırsın.. benim bir zamanlar kkda 50-60 bin beğenim vardı da rep midir nedir onu getirdiydiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…