Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.341
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Merhaba
2 gündür sistemden kaynaklanan bir sebepten dolayı yeni konu açarken veya bir konuya cevap verirken mesajlar tekrar tekrar yollanmaktadır. Konu ile teknik ekip ilgilenmektedir.

Tesekkür ederiz.
Umarim tez zamanda hall edilir.

evet ya dün bi konuya mesaj yazdım:126: baktım aynından 4- 5 tane gitmiş

Merhaba
2 gündür sistemden kaynaklanan bir sebepten dolayı yeni konu açarken veya bir konuya cevap verirken mesajlar tekrar tekrar yollanmaktadır. Konu ile teknik ekip ilgilenmektedir.

aynen. bir de alıntıları görebilsek tam süper olacak kazenimmm

Merhaba

blog adresimi paylaşmam için kimden izin almam gerek cevp verirseniz sevinirim. paylaştığım link maalesefki gözükmüor

Begen butonu gecici olarak mi yoksa sürekli mi kaldirildi

beğen butonu gitmekle kalmadı, ne profilime girebiliyorum ne de akışımı görebiliyorum.. sorun bir tek bende mi var?

Ben profilimi görebiliyorum yalniz bildirilerimde 1 Reputation Comment yaziyor tikliyorum ama bir sey gelmiyor anlamadim gitti :44:

Bu beğeni butonu uzun zamandır arızalı 15 bastığım olmuştur , yinede beğen olmamıştır ovi yükledim oda mesaj tekrarı yazıyor , sistem karışık sanırım

rep bildirimine tıklayınca göremiyorum bende..
eLmayRa_, o kartlar aldığın replere göre çoğalıyor muhtemelen... :)

Bildirim görünüyor tıklıyorum açılmıyor, açılmamasını geçtim bildirim de yok olmuyor. Ben çok takıntılıyımdır o bildirim yok olana kadar tıklarım artık :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…