Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

Evet geldi bildirimler birken iki oldu kriz geçirecem şimdi İnşallah o bildirimler hep orada kalmaz :18:

açılmıyo yyaaaaa

nesse kazen hal eder umarım en kısa zamanda bende takıntı yaptım

seni biraz daha sinir edeyim miiiiiii?

hooppp diğer beğeniiii geliyooooo

açılmıyo yyaaaaa

nesse kazen hal eder umarım en kısa zamanda bende takıntı yaptım

seni biraz daha sinir edeyim miiiiiii?

hooppp diğer beğeniiii geliyooooo

Yapma ya daha kk ya giremicem şu bildirimler yüzünden

Çok sinir bozucu orada 2 tane duruyo öyle hadi 20-30 tane olsa neyse

Yapma ya daha kk ya giremicem şu bildirimler yüzünden

Çok sinir bozucu orada 2 tane duruyo öyle hadi 20-30 tane olsa neyse

hahhhaaa demek 20-30

mercenin mesajını beğenemessin diyor şimdide başka üylerininkini beğen öyle gel diyor

niye öyle yapmışlar yaaa:26:

hahhhaaa demek 20-30

mercenin mesajını beğenemessin diyor şimdide başka üylerininkini beğen öyle gel diyor

niye öyle yapmışlar yaaa:26:

Eski beğen butonu temelli gitmemiştir inşallah :26: Şimdiden özledim keratayı

yeni uygulama güzel olmuş böyle kalsın, çekiyo , sakın oynatmayın

kalbimizn altındaki yeşi kutucuk rep miydi, hatırlıyorum bi zamnlar vardı , esprili şeyler yazardı

niye çevirdiniz yahu beğen geri gitti:44:

bu arada Chrome kullanıyorum..

Chrome'da sag ustte ABP yazan bir buton var, oraya tiklayarak, ilk secenegi degistirin ve 'bu sitede engelli' durumuna getirin, duzelecek...
Benzer durumu bende yasadim, uygulama reklami kapatacagim diye, sitenin ust kismini kapatiyor...
Eger olmazsa, internet explorer tercih edin...

kızlar kalplerın altındakı yesıl ve beyaz ışıklar ne oluyor neden benımkı beyazzz sızın kı yesıll

aaa benımkıde yesıl oldu ama neden oldu anlatıverınnn bır zahmet cok merak ettım uyku gırmez gozume

yaren2007, normalde verilen replerin çokluğuna göre değişmesi lazım diye biliyorum ama ya buradaki uygulama farklı ya da sıkıntı var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…