- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
cevap verinnnnnnnnnnnnnnn nolur:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nasıl yaaaaaaaaaaa boşa mı topladım o puanları bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşimdi baktım herkeste başlangıç yazıyor heralde sil baştan oldu yine
nasıl yaaaaaaaaaaa boşa mı topladım o puanları bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Simdi bide bunun icin rekabet olur... En cok ben yesil olacagim en cok ben nihahaha
Simdi bide bunun icin rekabet olur... En cok ben yesil olacagim en cok ben nihahaha
ofişte deneyelimmi eksi repler çalışıyormu.
ha bu arada eskiden replerden alınan puanları o yeşil kutucuğun yanında görebiliyorduk. o puanlar artıyordu yada eksileyince düşüyordu. hey gidi günler hey. nostalji yaşadım bir an
bence deneyelim bana uyar
oky kutuma bak ne yazıyo ne demek istiyo çok komik
Şuan farkettim kontrol panelinde aşağı inince cezaların hemen üstünde puanlar var gördünüz mü
Oficce ablama - verene bende eksi (+ çaktırmayın) veririm
ofişim bilimsel bir çalışma için alınan ekdi repin ,insanlığa fsydası anlatılamaz. gel feda et kendini
dur bende bakayım panelciğime.
benimkilrt niden yok kayboldu tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiyi ama puanlar duruyor ,bende 21 puan yazıyor
neyse üzülme ben puan yollarım sana
evet o yesilbu yeşil hangi yeşil herkeste görünen kalpciklerin altındaki yeşilmi????
ama herkeste 1 tane o :26:
peki yeşil olunca nolcek bu puanlar ne işimize yarayacak edi,admin falan mı olcaz napıcaz ben pek bişey anlamadım ki
peki yeşil olunca nolcek bu puanlar ne işimize yarayacak edi,admin falan mı olcaz napıcaz ben pek bişey anlamadım ki
bende diyorum sırtımda ki bu acının sebebi ne meğersem pıçakmışdarbe yidim eksi repler ne ola ki
bu arada üşenmedim sırayla hepinize -rep vereyim dedim ama nedense bende sadece "katılıyorum" butonu var, zorla hepinize katılmak zorunda kaldım, kaderin cilvesi midir nedir
Ben de anlamadim ya. Ne olmus, ne bitmis? :):):):):)):)
evet o yesil
begeni aldikca cogaliyor o canim
Yesil olunca popüler oluyorsun kadis
Ben de anlamadim ya. Ne olmus, ne bitmis? :):):):):)):)
Herseye 0 dan basliyoruz
Popülerite olmak icin yeni bir heyecan geldi foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?