Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

cevap verinnnnnnnnnnnnnnn nolur:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

cevap verinnnnnnnnnnnnnnn nolur:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

benim puanlarda duruyorda bi beğenim vardı o kaybolmuş yenisi duruyor
bu puanlar ne ya? başklarını replediğimizdede bize puan geliyormu
off aman kafam çok karışık

şimdi baktım herkeste başlangıç yazıyor heralde sil baştan oldu yine

Ya ugrasmayin bosuna begen butonumuzu geri verin

Forumda neler olmuş ya... her şey değişmiş.. yeşil kart ne?beğeni neden değişmiş (garip olmuş)? Alıntılar bildirilmiyor..bu çok kötü..

Hiçbir şey anlamadım genel bilgilendirme falan var mı? Deneme yanılma ile mi keşfedeceğiz :26:

Simdi bide bunun icin rekabet olur... En cok ben yesil olacagim en cok ben nihahaha

bence deneyelim bana uyar

oky kutuma bak ne yazıyo ne demek istiyo çok komik

Şuan farkettim kontrol panelinde aşağı inince cezaların hemen üstünde puanlar var gördünüz mü

Oficce ablama - verene bende eksi (+ çaktırmayın) veririm

ofişim bilimsel bir çalışma için alınan ekdi repin ,insanlığa fsydası anlatılamaz. gel feda et kendini

dur bende bakayım panelciğime.

bende diyorum sırtımda ki bu acının sebebi ne meğersem pıçakmış darbe yidim eksi repler ne ola ki
bu arada üşenmedim sırayla hepinize -rep vereyim dedim ama nedense bende sadece "katılıyorum" butonu var, zorla hepinize katılmak zorunda kaldım, kaderin cilvesi midir nedir

bu yeşil hangi yeşil herkeste görünen kalpciklerin altındaki yeşilmi????

ama herkeste 1 tane o :26:
evet o yesil
begeni aldikca cogaliyor o canim
peki yeşil olunca nolcek bu puanlar ne işimize yarayacak edi,admin falan mı olcaz napıcaz ben pek bişey anlamadım ki

Yesil olunca popüler oluyorsun kadis

Aaa gene bildirim açılmıyor kontrol panelinde ki beğeniler kaybolmuşşş

Litfen rep ayarlariyla oynamayin demin popüler olmana az kaldi ha gayret misali birsey yaziyordu,
simdi yine 0 lanmis dunku begenilerimde gitmis haksizlik

Pro olmayışın cilvesi diyoruz biz ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…