- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
kiz ne erkeni ben evlendgimde 17 yasındaydım yaaa
Şu an kaç yaşındasın kiiikafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz ne erkeni ben evlendgimde 17 yasındaydım yaaa
EWt hem okul hem askerlikk falan filan işteee:gitme:
Bende uzun flört etmek istemezdim ama şartlar maleseff:çok üzgünüm:
kız daha erken 2 yaşındamıydı kızın perişan olursun artık kızıda kes sütten
adamın biri komşunu ağacına çıkmış erik koparıyormuş kadında cama çıkmış.huuu adam utanmıyormusun erikleri koparmaya demiş . adamda sinirli bir şekilde kadına suuuus gir içeri si....rim seni demiş kadında ona... hele şuna bak hem erklerimizi koparıyor .hemde yalan söylüyor demiş
Şu an kaç yaşındasın kiiikafamçokkarıştı
kiz ben çocukları cok severim hemde çevremde cok görüyorum 1. den sonra bekleyelim derken hiç olmuyor bende ondan korkuyom kızım yanlız çok sıkılıyor bereber oynayarak buyurler
bende çok seviyorum bebekleri ama bizede daha dört yıl var benim ki askere gitmeden evlenelim diyo ama snmıyorum ki ailem izin versin mafoldumben
yok canım benim kizim akıllı bana eziyeti yok hamile gördüğüm zaman canım çekiyo
20 bacım
kız allah canını almasın sapıkdelikafadulden
Benden de 1 yaş küçüksünn
bebeğinde var dimi maşallah diyeyim ben sana:1hug:
bende diyorum kimseden ses çıkmadı tepki bile yok öyle herkes kendi aleminde sohbetteydi dedim bakayım fark edeceklermi herkes bir birine çok duygusuzca cevap veriyordu
Aslında peşpeşe yapacan beraber büyüyecekler mantıklı
Kardeşler arasında fazla yaş farkı olmayacak
sen öyle zannet şimdi akıllı ikinci gelince görecem ben seni benim oglanda çok akıllıydı bak şimdi kafa sallıyorkafamçokkarıştı
öyle bacım ben hayatı hizlı yasıyom bu gidisle hızlı hızlıda ölecem herhalde
ayıpsın hemen çaktımdelikafadulden
ayıpsın hemen çaktımdelikafadulden