kızlar ohoo evlendikten sonra altın verilerse byram doğum gnü falan derken batar millet kriz var kriz kaydirigubbakcemile3
az bile ay parçası kız alıyor annesinden kuzusu ayırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ohoo evlendikten sonra altın verilerse byram doğum gnü falan derken batar millet kriz var kriz kaydirigubbakcemile3
arkadaşları korkutmayalım hep kötü değildirler canım kayınvalidem mesala misafirim geldiğinde ikramedilecekleri o yapar çocuk olduktan sonra evimin işinde yardım eder vs..iyi taraflarıda var yani..
arkadaşları korkutmayalım hep kötü değildirler canım kayınvalidem mesala misafirim geldiğinde ikramedilecekleri o yapar çocuk olduktan sonra evimin işinde yardım eder vs..iyi taraflarıda var yani..
benim kaynanamın kızı var iki tane biri evli ist.da biri benden küçük..evlenen gidip kurtuluyorum sizden demiş aşkıma annesi cevap vermiş hemn.benim bi kızım var o hiçbirinizi aratmaz falan demişş olumunekankayizsmile
oo yine iimiş seninki benimki misafirle bir oturu misafir gibi
aman kocam iyi olsun o bana yeter Şeniz
aman kocam iyi olsun o bana yeter Şeniz
aaa yoook o benim bir bakışımdan nedemek istediğimi anlar
susda gözlerin konuşsun aklinialirimsmile
afferin kıs sana korkutmuşsun valla kaynanayı sennsositososito
kızlar ya unutulmazı izlediniz mi biri bana özet geçse
kıslar benim çok uykum geldi gözlerim kaoanıyo kızda uyurken yatayım bende. hepinize iyi geceler yarın gece görüşürüzopuyorumnanaktan
kıslar benim çok uykum geldi gözlerim kaoanıyo kızda uyurken yatayım bende. hepinize iyi geceler yarın gece görüşürüzopuyorumnanaktan
kızlar ya unutulmazı izlediniz mi biri bana özet geçse
ben biri ara izliyordum sonra bıraktım o dizi ne oldu kız doğurdu mu