- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kzının adı ceylin mi eminee çok seviyorum o ismi yaa yesinler onu boshayallersmile
kıslar aranızda face takılan varmıııı
valla ben takılmak isterdim face de ama msn bile zarzor açabildim
ahh kaynanalar yokmu zatennklava:
tabiki canım istesende istemesende biraz ara acılıyor herkes kendi derdine duşuyor kaynana kapısı anne kapısına benzemiyor aranıyor işte bide insana yaslanıyor gibi geliyor ben cocuklugumu özledim yyyaaaaamafoldumben
özellikle kendini yanlız hissettiğinde ve dertleşmek için en iyi dost kardeşler oluyor
ben varım ama fazla bişey anladıgım soylenemez
ahh kaynanalar yokmu zatennklava:
Bende çocukluğumu özledim walla
Yaa bişi daha sorcam evli bayanlarr her kaynana kötü mü oluyoo benimkide cadı olacak diye korkuyorum ayyyyybilmiyorumkismile
Benim ablam hem arkadaş hemde dost gerçektendeopuyorumnanaktan
İyi ki ablam varr:1hug:
neden aşkın mı izin vermiyoboshayallersmile
aayy kız sendemi cekiyon:çok üzgünüm:
Bende çocukluğumu özledim walla
Yaa bişi daha sorcam evli bayanlarr her kaynana kötü mü oluyoo benimkide cadı olacak diye korkuyorum ayyyyybilmiyorumkismile
Benim ablam hem arkadaş hemde dost gerçektendeopuyorumnanaktan
İyi ki ablam varr:1hug:
farmville oynamıyon mu leyla sen acayip bağlandım oyuna yaa sırnaşık şey
aa ben çekemem vallaa hiç sewmiyom ama fazla gitmem :umursamaz:
kesinlikle katılıyorum arkadaşımmkaydirigubbakcemile5en iyi kaynana ölü kaynanadır yani olmayan
bende daha yeni üye oldum yasaktı banada sadece akrabalarım kayıtlı zaten erkek olarakaynen öyle tatlım önceden çevrem baya genişdi erkeklerde peşimdeydi o yüzden asla sakın imkansız dedi sadece zaten sayesinde pek bi çevrede kalmadı :mymeka:
kız valla hepsini bilmem ama var yani kıskanıyor kaynanalar
bende onun yerine bahçivanlar diyarında oynuyorum ekip biçiyorum kaydirigubbakcemile5
en iyi kaynana ölü kaynanadır yani olmayan
aa ben çekemem vallaa hiç sewmiyom ama fazla gitmem :umursamaz:
kız valla hepsini bilmem ama var yani kıskanıyor kaynanalar
kaynanasını seven kim varki
kız bende fazla gitmem ayrı sehirlerde oturuyoz bayramlarda falan ama yinede geri kalmazlar yani