Hayır annem hiçbirşey söylemedi söylese yengem onuda şikayet ederdi.Anneyi gormeme tercihi yengeyi bağlamaz bunu yapan direkt abiniz.
Yenge bu kadar çok şikayet ediyorsa acaba anneniz her şeye müdahil mi oluyor?
Ya da sizin haberiniz yok ama duyurdu bir şekilde önceden geline.
İnanın minnettar kalırım ...Yengem benim için bitti mesajlarını bile açmıyorum.
Cümlenizi aynen kendisinede söyledim. O yüzden üste çıkıyor şimdi.İnanın minnettar kalırım ...
Hayır duami alırsınız
Haketmiyor çünkü
Çok kotu birisi anneniz için düşündüğü söylediği lafları tavrını tarzını asla tasvip ve kabul etmiyorum
Ama sizin tavrinizda önemliTmm da abimiz yengenizi karıştırmadan neden annesi ile görüşmeye gitmiyor,?
Abiniz pisirik mi?
Esim ailesini görmeye giderken benden icazet almıyor.
Ki ben çok nadir gidiyorum.
1.5 saatlik mesafede esim iki haftada bir gider.
Onunda ailesi köyde.
Yengelik durum yok yani.
Evet yengemlik yok ne diye bu kadar savundu eleştirdi anlamıyorum yani abimin hatası dediğim halde. Sanırım abim pısırık.Tmm da abimiz yengenizi karıştırmadan neden annesi ile görüşmeye gitmiyor,?
Abiniz pisirik mi?
Esim ailesini görmeye giderken benden icazet almıyor.
Ki ben çok nadir gidiyorum.
1.5 saatlik mesafede esim iki haftada bir gider.
Onunda ailesi köyde.
Yengelik durum yok yani.
Yengem herşeye laf söyleyen abime yetiştiren bi kadın her şeyi şikayet ediyor. Ben eşime ailesini kötülemem. Gider gelir neler yaptılarda ben saygımı sevgimi korudum. Eşim çekinmez alır götürür bırakır. Pazar günü bile gider derim ailendir git. Annesi kırılsa kardeşi dese doğrudur canım abinin hatası der kapatırım konuyu yani.Ama sizin tavrinizda önemli
Siz karakterli tutumunuzdan ötürü eşinize sorun yaşamıyor
burnundan getirmiyor evin huzurunu bozmuyorsunuz ki eşiniz gidiyor
Bu kadın bence fettan, adam ister istemez böyle kalıyor
İşte burda yine adamın duruşu onemli.Ama sizin tavrinizda önemli
Siz karakterli tutumunuzdan ötürü eşinize sorun yaşamıyor
burnundan getirmiyor evin huzurunu bozmuyorsunuz ki eşiniz gidiyor
Bu kadın bence fettan, adam ister istemez böyle kalıyor
Canımsın. Estağfirullah Allah sizede huzurlu güzel aile yuvaları nasip etsinBana da böyle görümce nasip olmadı ya. Gözlerim doldu resmen okuyuncaNerde sinsi plancı kuyu kazan beni buldu.
sizin kıymetinizi bilmemişler
Babam geldimi oğlun dediğinde annemin gözleri doldu. Gelmedi dedi. Biletini bile ben aldım çok eşyası vardı. Bir de yengem diyorki ee bu kadar taktı kendi gelseymiş.İşte burda yine adamın duruşu onemli.
Ben esimin ailesi ile hiç anlaşamadım ama eşime nasıl karisabilirim?
Ne hakla ne hadle?
Onu geçtim esim de karistirmaz.
Ben bu tarz olaylarda adamin durusunun etkili olduğunu düşünüyorum.
Adam öyle ezik buzuk durursa kadına fırsat verir.
Adam dik duruşlu ise kadın hicbirsey yapamaz.
O yüzden bir çocuk ailesini görmek istese görür.
Yahu ne vicdanı, kadın ortalığı birbirine katmış hala vicdanlıyım diyorsunuz. Atsanıza tüm mesajları abinize. Kadın kim bilir ne şekilde anlattı. Atın mesajları, doğruyu öğrensin abinizEleştirse saygıyla derimki senin düşüncen ama kin kustu resmen bi de evde abimi delirtmiş abim mesaj attı tamam biliyorum seni de konuyu niye açtın diye. Ulan karın desin ya neden açtığımı annemi kötülediğini dinletsin ya sana ? İlla atıyımmı vicdanım olmasa atarımda tamam abi sorun yok dedim.
İnanın tahmin edemedim bu kadar abartıcağını.bir yengeyi haksız yere gereksiz yere tepeye çıkarmışsınız. bir yenge için çok fazla bu kadarı. mesafe koyun, tekrar böyle bişey yapmaya kalkarsa da haddini bildirin.
İnanjn bende anlamıyorum bu kini. 10 saatlikteki kadın yengeme ne yapmış olabilir ?Nasil bir kin biriktirmiş .insanlar nasil bu kadar saygısız oluyor anlayamiyorum. Abiniz de az değil. Bence bırakın kendi hallerine anlamaz ama yinede birakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?