- 9 Ağustos 2021
- 15.409
- 52.681
- 548
Yengen sizinle görüşmek istemiyor aslında siz sustuğunuz için mecbur iyiydi.İşin garibi abim zaten gitmem gerekiyordu biliyordum konuştum kapandı dedi. Abim hatasının farkında da yengemin derdi neydi ?
bu yoruma yüzde yüz katılıyorumSizin eş ailesiyle de probleminiz buydu başta. Aman kötü olmayayım, kötü bilmesinler diye sinirlerinizi bozdunuz.
Kimseye kaba , kötü davranmaya gerek yok elbette ama sevgi, anlayış pıtırcığı gibi herşeyi, herkesi idare etmek de büyük bir eksiklik bence.
Yengenizle bu zamana kadar iyi olmanız da sizin bu tavrinizdan kaynaklıydi muhtemelen.
Yanlışa yanlış demek, en azından ona göre tavır almak gerekiyor ki kimse ağzına geleni size söyleyemesin.
Aslında sorun şu ki ben yengeme önceden de yanlışa yanlış derdim yani böyle bişey yapmazdı hiç öyle bi ortam gelişmedi. Evet eşimin ailesiyle iyi olmayo öyle zannettim bu konuda kaygılarımdan dolayıydı. Çekindim onlardan ama yengemden çekinmiyorum yani çok iyiydi sanki hiç bunları söyleyen o değildi.Sizin eş ailesiyle de probleminiz buydu başta. Aman kötü olmayayım, kötü bilmesinler diye sinirlerinizi bozdunuz.
Kimseye kaba , kötü davranmaya gerek yok elbette ama sevgi, anlayış pıtırcığı gibi herşeyi, herkesi idare etmek de büyük bir eksiklik bence.
Yengenizle bu zamana kadar iyi olmanız da sizin bu tavrinizdan kaynaklıydi muhtemelen.
Yanlışa yanlış demek, en azından ona göre tavır almak gerekiyor ki kimse ağzına geleni size söyleyemesin.
Evet iyide oldu. Ne demek istiyorum biliyor musunuz kalbin ne kötüymüş be senin yenge.ayy saka gıbı durduk yere gergınlık bu stres gergınlıkle hem kendısını hem etrafını hasta eder
sımdı uzuldugunuz kırıldıgınız kızdıgınız bu olay ılerıde ıyıkı demenıze sebep olabılır belkıde bu mevzu sayesınde kurtuldunuz artık asla annenızı falan gelıp kotuleyemez sıze
Teşekkürler yorumunuz için.Hala yorum yapmışsınız mesela abinize
2 gün evde kavga çıkarmaya sebep mi değil mi sizi,bizi ilgilendirmiyor
Abiniz düşünsün
Böyle konudan 2 gün kavga edecek biriyle evlenmeyi tercih eden o sonuçta
Abim pişman olduğunu söylemiş anneme. Yengeme o kadar destek oldum ki psikoloğa git dedim. Gitti ama hala aynı.bu kadınla yasam gercekten cok cok zor ömür törpüsü gıbı
Bende saygısızlığına sinirlendim. Dicekki gidemedik canım napalım abinle annenin arasında boşver üzüldüyse abine söylerim gönlünü alır. İçinden canavar çıktı. İyi niyetle yaptım bende yeni evliyim ya sıkıntı yaşayınca dedim o da evli o da bunalmıştır görümceden yana yüzü gülsün bari.Annen uyarmasına rağmen yengeni her zaman koruman da iyi olmamış. Sen bunu iyi niyetle yaptın belki ama karşı taraf böyle anlamaz. Bundan sonra da böyle bir durum yaşandığında olaya çok girme. Herkes kendi halleder bir şekilde. Olur da yengen yine abinle, annenle ya da kim varsa bu şekilde konuşursa da saygısını her zaman korumasını hatırlat. Yoksa daha çok başınızın üzerine çıkar. Benim de 2 yengem var kardeş gibiyiz ama her şeyin yeri başka.
Bildirdiğim için böyle oldu zaten. Dayanamadı sinirlenmiş hala anneme diyor ki 2 yüzlü.O zaman kesinlikle haddini bildirmelisiniz.
Vicdanım olmasa siler atarımda mesafeli saygılı olmak daha iyi her zaman. Annemede dedim olmaz kızım o da bizim aileden ben nasıl soğukl olayım diyor. Kadın onca laf yedi hala diyorki tatsızlık olmasın.Yengen sizinle görüşmek istemiyor aslında siz sustuğunuz için mecbur iyiydi.
bu yoruma yüzde yüz katılıyorum
Siz bence iletişime geçmeyin yengeyleVicdanım olmasa siler atarımda mesafeli saygılı olmak daha iyi her zaman. Annemede dedim olmaz kızım o da bizim aileden ben nasıl soğukl olayım diyor. Kadın onca laf yedi hala diyorki tatsızlık olmasın.
Böyle düşünüyorum. Bu arada müsaitseniz özelden birşey sorabilirmiyim burayı işgal etmek istemem.Siz bence iletişime geçmeyin yengeyle
hıc bırsey demeyın daha da mutahhap olmayın bence bundan sonra sadece merhaba merhaba olmalı ...Evet iyide oldu. Ne demek istiyorum biliyor musunuz kalbin ne kötüymüş be senin yenge.
Yazık oldu yaptığı geri vitesi görmelisniz. Canım sinirle çıktı ağzımdan benimde huyum bu diyor.hıc bırsey demeyın daha da mutahhap olmayın bence bundan sonra sadece merhaba merhaba olmalı ...
Tabi kii mesaj atabilirsinBöyle düşünüyorum. Bu arada müsaitseniz özelden birşey sorabilirmiyim burayı işgal etmek istemem.
Dişli olmak ayrı anası yaşında kadına kin kusmak ayrı. Tabi haksız yere.abiniz ideal bir koca gerçekten esas ailesinin kim olduğunu gayet biliyor takdir ettim. yengeye de aferin dişli biri. Böyle olunmalı
Yengem benim için bitti mesajlarını bile açmıyorum.Valla yengeniz sizi bir güzel kullanmış onca yıl
Siz kendi kendinize yengenizi koruyun durun tepenize çıkarmışsin
Yaptığın yanlış
Bundan sonra kesinlikle mesafeli ol diyecegim ama sen hiç bişey yaşanmamış gibi davranırsin kesin
Anne baba abiyi kenara atar yengem aşağı yengem yukarı diye dolanır durursun ama yarın birşey olsun o senin yanında olmayacakbil istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?