- 26 Ağustos 2023
- 1.607
- 2.901
- 53
Keske abinizle calisip elalemin evliligini etkilemesin sizene esine aldığı seylerin hesabini size mi verip yapacakHerkese tekrardan merhabalar,
Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.
Abimin eşi sevgili yengem. Ne zaman evlendiler tüm duzenimiz alt ust oldu.
Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.
Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.
Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Helal kız yürü arkandayımAy yenge kıskançlığın uçmuş gitmiş. Abimini nasıl ayırıcam diye konuların duruyor. Uzak dur kadının hayatından bir de iki yüzlüsün yüzüne gül arkasından buralarda konu aç paralarından da faydalan abinden ayırma planları yap.Bu ne görümcelik be, adamın esas ailesi karısıyla kurduğu artık bunu kabullenememen çok yazık senin için. Annene ne söyliyceksin tam olarak? Sanane ya uzak dur aa. Kocasının parasını yiyo ohhh çatla, git tedavi ol!
Ama ailesi sen değilsin eşi haddini bileceksinBakın burada mı arkadaşlar da garipsedi yok olmaz diyorlar. Ben şirketteydim detay verirsem ifşa olurum. Ama abim ödedi evin parasını eminim. Benimle alakası şu kan bağı olan biziz eşi yada onun ailesi değil
Görümcüler bekarsa yengeye sarıyorlar. Kız bırak abine , kendine bakYengenin seninle bitmeyen sorunları
Aaa olur mu kendi hayatına baksa sadece. geline mi yedirsin ağabeyinin paralarınıGörümcüler bekarsa yengeye sarıyorlar. Kız bırak abine , kendine bak
Size araba alınırken bir sorun olmamış. Neden onun kardeşine alınnnca sorun oluyor? Kan bağınız var diye sizi önceliğe almak zorunda mı? Önce kendi ailesi. Diğer tarafa yapıp size yapmasalar neyse. Evliler bütçeleri ortak sonuçta. Çok çok yanlış buldum düşüncenizi.Herkese tekrardan merhabalar,
Üyeliğimi tekrar aktif hale getirdim. Ne zaman fikir arasam burada buluyorum kendimi. Şimdiden teşekkür ederim.
Abimin iş yerinde çalışıyorum, üniversite zamanında kalma bir aracım vardı eskidi diye değiştirmek istedim Abimin yardımı ile değiştirdik. 2 - 3 hafta sonra abim yengeme bir üst modelini almış aynı ama donanım farkı var. Bu ilk aklıma gelen ya telefonlarımız bile aynı artık iyice sinirlerim bozuldu. Aslında iyi kadın yani öyle sinsi değil biraz fazla samimi sanirim.
Yengemin erkek kardeşi evleneceği için ev aldılar ve büyük bir kısmını da abim ödedi şirkette olduğum için biliyorum yoksa abim asla söylemez. Yani içten içe yengem de abimi kendine doğru çekiyor. Abim ile kan bağımız varken sanki Yengemin ailesi ile kan bağı varmış gibi hareket ediyor.
Ben şuan yengemle görünürde yüzüne gülüyorum ama içten içe sevmiyorum. Bunları anneme söylesem mi bilemiyorum.
Bakın burada mı arkadaşlar da garipsedi yok olmaz diyorlar. Ben şirketteydim detay verirsem ifşa olurum. Ama abim ödedi evin parasını eminim. Benimle alakası şu kan bağı olan biziz eşi yada onun ailesi değil
Yavrucum adam kendi çalışıp kazandığı parayı veriyor, babanın paralarını değil. Karısından hiçbir şey sakınmayıp ailesine cömert davranırken de ona kimse gelip hesap soramaz, bu durumda da soramaz. Ayrıca senin niye hala bi hayatın yok, bütün yaşam amacın abinin karısı ne yiyor içiyor olamaz ya olmamalı.Bakın burada mı arkadaşlar da garipsedi yok olmaz diyorlar. Ben şirketteydim detay verirsem ifşa olurum. Ama abim ödedi evin parasını eminim. Benimle alakası şu kan bağı olan biziz eşi yada onun ailesi değil
Ey görümce görümce ne oldu yengeni görünce abini elinden aldı diye mi bu sürümceHerkese tekrardan merhabalar,
Evlendikten sonra kan bagi degil can bagi kardesBakın burada mı arkadaşlar da garipsedi yok olmaz diyorlar. Ben şirketteydim detay verirsem ifşa olurum. Ama abim ödedi evin parasını eminim. Benimle alakası şu kan bağı olan biziz eşi yada onun ailesi değil
Bende yazacaktım, yengeden ders almak lazım.Böyle bi adamın kalbine girebildiğine göre yenge cidden becerikli, akıllı biri. Adam güvenmese, bağ kurmasa neden baldıza ev alsın? Aptal değil gayet akıllı, duruşu olan bi adam, aşık oldu diye g.tü başı dağıtan tiplerden değil. Ben olsam yapışır yengeye az yöntem öğrenirim. Kadın parlıyor karşıdan resmen, böyle bir arkadaşım oldu, yanında bişey düşünmeme gerek kalmazdı, kadın tık tık tık her şeyi oturturdu yerine. Anası yüzünden hayatını yiyor hala haberi yok garibanın.
Abinin bu hayattaki en kıymetlisi eşi ve çocukları. Kendileri bozmak istemedikçe de daima birlikte olacaklar. Yengen gitse tekrar evlense bile siz asla 1. Sırada olamayacaksınız. Bu gerçeği ister kabullen ister ağlayarak günlüğüne yaz. Kardeş olarak tüm derdin de tamamen duysusal, abinin cebi yani.Bakın burada mı arkadaşlar da garipsedi yok olmaz diyorlar. Ben şirketteydim detay verirsem ifşa olurum. Ama abim ödedi evin parasını eminim. Benimle alakası şu kan bağı olan biziz eşi yada onun ailesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?