- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Hadi şimdi defolCiddiye almıyorum. Bakma sen bir sürü cevap yazdım ama ben bu kadar kadına saygısızlık yapılmasına gelemiyorum. Kasıtlı yaptığının da farkındayım. Biraz uğraşmak istedim sadece
Ne alakaHadi şimdi defol
Yo ben gayet anladım ve çok güzel bir soru sorup, cevap verdim. Davayı kim kazandı derken, neden sormuş olabilirim acaba ? Davayı sen kazandıysan, çok rahat eleştirileri ekarte edebilirsin diye sormuştum. O dilekçeyi eşine gösteren dayın kötü niyetli dedim. Bana müneccim misin diye cevap verdin. İyi niyetli olan kim gösterir güya iftiralarla olan dilekçeyi?Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama millet anlamıyor maalesef
Kötü kal uğraşmıyorum artıkNe alakagerçekten sabah sabah çok güldürdün beni
Lütfen beni iyileştir.Kötü kal uğraşmıyorum artık
Benim yengeme, uzaktan akrabası (başka şehirden) bir kadın, kuzenimi görüp, o sıra kız taziye diye katıldıkları için mecburen bulunmuş diye, "Bizim kız gelemedi tıbbi sekreterlik bitirdi, falanca doktorun yanında, kızım çok rağbet gördü başını kaşıyacak vakti yok. Senin kız neeeaaaptı? " demiş.Şurada oturup dayısının"karısı" aramıyor sormuyor diye kaç kadın dertlenir.Bunlar hep boşluktan ,vizyon eksikliğinden illa dertlenmek istiyorsa çok aramasına gerek yok, Güzel ülkemin her günü bir acı bir kaos otursun onlara dertlensin....
YaniBenim yengeme, uzaktan akrabası (başka şehirden) bir kadın, kuzenimi görüp, o sıra kız taziye diye katıldıkları için mecburen bulunmuş diye, "Bizim kız gelemedi tıbbi sekreterlik bitirdi, falanca doktorun yanında, kızım çok rağbet gördü başını kaşıyacak vakti yok. Senin kız neeeaaaptı? " demiş.
Yengemle " valla bizim kız yakınımız diye katıldı saygısından, asosyal olarak yaşıyor, doktor yanına girecek zamanı yok, Avukat oldu, savcılık için hazırlanıyor, tüm gün ders çalışıyor, sizinki gibi tutunamadı (!) Diye alttan alttan lafı koyuyor
Hani normalde tıbbi sekreterliği küçümseme değil, kadının, kızını abartması ve üstünlük taslamaya çalıştığını zannetmesi
İşte bazen hayatta bir yere varamamış insanlar, hırsından varana b*k atar şekil A
Fotoğraftaki sen misin?Seni ilgilendirmez
Fotoğraftaki benim evet dur ben söyleyim eşleştirecek yer kalmadı beni mi eleştireceksin ?Fotoğraftaki sen misin?
-Sını ılgılındırmız
Tarzına, yüzüne yakışmayan bi üslubun varFotoğraftaki benim evet dur ben söyleyim eşleştirecek yer kalmadı beni mi eleştireceksin ?
Hakedene hakkını verince üslupsuz mu oluyorum ?Tarzına, yüzüne yakışmayan bi üslubun var
Bizim de avukat olduğum için, pazarda limon satar ancak diyen akrabamız vardı. 2004 yılında mezun oldum. O zamanlar yani ben sınavı kazandığım 2000 yılında, 9 devlet üni, 3-4 vakıf üni vardı sadece. Mezun sayısı çok azdı. Sınavı kazanmak zordu, puanlar yüksekti, mezun olanlar hemen para kazanmaya başlardı. Kaldı ki şimdi bile aynı, yeni mezunlar çevresi varsa hemen para kazanmaya başlıyor. Maşallah sorun bitmiyor, dava bitmiyor, giderek artıyor. CMK yapsan bile giderini karşılarsın rahat rahat. Sadece sabır gerekli, sabır ve destek. İllaki geliyor müvekkil zamanla. Ailemle beraber yamulduk kalmıştık, niye böyle konuşuyor diye.Benim yengeme, uzaktan akrabası (başka şehirden) bir kadın, kuzenimi görüp, o sıra kız taziye diye katıldıkları için mecburen bulunmuş diye, "Bizim kız gelemedi tıbbi sekreterlik bitirdi, falanca doktorun yanında, kızım çok rağbet gördü başını kaşıyacak vakti yok. Senin kız neeeaaaptı? " demiş.
Yengemle " valla bizim kız yakınımız diye katıldı saygısından, asosyal olarak yaşıyor, doktor yanına girecek zamanı yok, Avukat oldu, savcılık için hazırlanıyor, tüm gün ders çalışıyor, sizinki gibi tutunamadı (!) Diye alttan alttan lafı koyuyor
Hani normalde tıbbi sekreterliği küçümseme değil, kadının, kızını abartması ve üstünlük taslamaya çalıştığını zannetmesi
İşte bazen hayatta bir yere varamamış insanlar, hırsından varana b*k atar şekil A
Yo, aslinda cok güzel genc bir kadinsin. Böyle resimde romantik citi piti görününce insanlar burda hemen küfüre basvurdugun icin sasiriyor haliyleFotoğraftaki benim evet dur ben söyleyim eşleştirecek yer kalmadı beni mi eleştireceksin ?
Bir yere gelememiş insanların fesatlığı işte. Tuğla kadar kitapları bile okuyup, bitirdiklerine bile saygı duyar insan.Bizim de avukat olduğum için, pazarda limon satar ancak diyen akrabamız vardı. 2004 yılında mezun oldum. O zamanlar yani ben sınavı kazandığım 2000 yılında, 9 devlet üni, 3-4 vakıf üni vardı sadece. Mezun sayısı çok azdı. Sınavı kazanmak zordu, puanlar yüksekti, mezun olanlar hemen para kazanmaya başlardı. Kaldı ki şimdi bile aynı, yeni mezunlar çevresi varsa hemen para kazanmaya başlıyor. Maşallah sorun bitmiyor, dava bitmiyor, giderek artıyor. CMK yapsan bile giderini karşılarsın rahat rahat. Sadece sabır gerekli, sabır ve destek. İllaki geliyor müvekkil zamanla. Ailemle beraber yamulduk kalmıştık, niye böyle konuşuyor diye.
Küfür derken nerde küfür ettimYo, aslinda cok güzel genc bir kadinsin. Böyle resimde romantik citi piti görününce insanlar burda hemen küfüre basvurdugun icin sasiriyor haliyle
Küfür derken nerde küfür ettim
Fotoğraftaki benim evet dur ben söyleyim eşleştirecek yer kalmadı beni mi eleştireceksin ?
Millet bana sert yapınca bende sert yaptım yapacak bir durum yok normalde böyle değildim herkese sert cevap vermezdim ama üniversiteye 17 yaşında başladım oda arkadaşlarım 25 yaşındaydı sürekli ezikliyordu beni o yüzden böyle hazır cevap oldum galiba o zamandan kalan bir alışkanlık sanırımYa gülüm bir baksana yok karilar, yok Tasman takilmamis, geri zekali, aptal, vs uzar gider. Hic gerek yoktu. Burda konular iyi kötü her yoruma acik. Böyle atisinca asıl konun da arada kaynayıp gidiyor her seferinde.