- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Benim kimseyle bir derdim yok ki onların benle derdi ne bilmiyorum işteKonuşmasınlar bu kadar önemli mi bu?
Siz konusmayin onlarla asıl kocaman insanlar çocuk gibi bir anda konuşmamaya karar vermez verirse kendi bilir der ben hiç konuşmam.
Bunu yapmasaydınız kimseyle kötü olmazdınız. Hiç işiniz hobiniz falan yok mu, yoksa da her gün çıkın kendi başınıza vakit geçirin. Yengem diyorsunuz, yani evlilik yoluyla aileye girmiş kişilerle bu samimiyet niye? Ayrıca ister dertleri olsun ister olmasın, konuşmasınlar ne kaybediyorsunuz?yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi
Sorun da budur belki, keşke yediğiniz içtiğiniz biraz ayrı gitseymiş.önceleri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi birçok iyiliğim dokundu ona kıyafet yardımı olsun çocuk istedi tedavisinde yanında gittim
Aynen dediğin gibi psikolojik tahlillerin o kadar iyi kiSorun da budur belki, keşke yediğiniz içtiğiniz biraz ayrı gitseymiş.
Ben bu derece mıç mıç ilişkilerden hoşlanmam, pek sağlıklı ve gerekli bulmam.
Hele eş ailesiyle
Sınırları korumak zorlaşır, sorular ve karışmalar samimiyet adı altında normalize edilmeye çalışılır, bu kadar füzyon ilişkiler kurmaya hiç lüzum yok. Kaldı ki benim işim gücüm, eşim, başka akrabalarım ve arkadaşlarım, hobilerim, rutinlerim, bireysel yapmak istediklerim var, çoğu kişinin de vardır. Tüm boş zamanlarımı bir kişiye endeksleyip yediğimizi içtiğimizi bir tutamam ki.
Sırf bu yüzden direkt yaptığınız iyilikleri başa kakmaya başlamanız hoş değil. Bunu dile getirmeniz ya da kendi içinizde düşünmeniz de hoş değil.
Zaten anladığım kadarıyla şuan hiç konuşmuyor da değilsiniz , biraz soğuğuz demişsiniz, sonrasında da bunu sorun etmedim, çünkü evliliklerinin bozulmasını istemem diye de eklemişsiniz.
Maşallah sizinle samimi olunmadığı için evliliklerini bozabilme haddi ve gücü de bulabiliyorsunuz yani kendinizde!
Ayrıca anneniz diğer gelini kötülemiş, kız da söylediğiniz söz insan içine çıkmaya utanmanız gereken türden demiş size. Bu durumda kız yarın bir gün bunları bana da yaşatabilirler diye düşünerek sizle ve annenizle mesafeli görüşmeye karar vermiş olabilir, sizi ve tavırlarınızı yeterince kaliteli bulmamış olabilir, ikinizi de tehlikeli bulup psikolojisini ve eşiyle olan ilişkisini korumak için size sınırlar çizmiş olabilir.
Bence doğru da yapmış. Siz hiç iğneyi kendinize batırmadan sürekli çuvaldızı başkalarına batırıyorsunuz anladığım kadarıyla, otokritik yapabilme özelliğiniz çok zayıf.
Tavsiyem: Yengelerinizle uğraşmayın. Uyduğu kadar görüşün, saygılı ve ölçülü bir iletişiminiz olsun. Kendinize iş güç, hobiler, başka arkadaşlar ve alanlar bulun.
Sen dört dörtlüksün galibaSorun da budur belki, keşke yediğiniz içtiğiniz biraz ayrı gitseymiş.
Hele eş ailesiyle
Sınırları korumak zorlaşır, sorular ve karışmalar samimiyet adı altında normalize edilmeye çalışılır, bu kadar füzyon ilişkiler kurmaya hiç lüzum yok. Kaldı ki benim işim gücüm, eşim, başka akrabalarım ve arkadaşlarım, hobilerim, rutinlerim, bireysel yapmak istediklerim var, çoğu kişinin de vardır. Tüm boş zamanlarımı bir kişiye endeksleyip yediğimizi içtiğimizi bir tutamam ki.
Sırf bu yüzden direkt yaptığınız iyilikleri başa kakmaya başlamanız hoş değil. Bunu dile getirmeniz ya da kendi içinizde düşünmeniz de hoş değil.
Zaten anladığım kadarıyla şuan hiç konuşmuyor da değilsiniz , biraz soğuğuz demişsiniz, sonrasında da bunu sorun etmedim, çünkü evliliklerinin bozulmasını istemem diye de eklemişsiniz.
Maşallah sizinle samimi olunmadığı için evliliklerini bozabilme haddi ve gücü de bulabiliyorsunuz yani kendinizde!
Ayrıca anneniz diğer gelini kötülemiş, kız da söylediğiniz söz insan içine çıkmaya utanmanız gereken türden demiş size. Bu durumda kız yarın bir gün bunları bana da yaşatabilirler diye düşünerek sizle ve annenizle mesafeli görüşmeye karar vermiş olabilir, sizi ve tavırlarınızı yeterince kaliteli bulmamış olabilir, ikinizi de tehlikeli bulup psikolojisini ve eşiyle olan ilişkisini korumak için size sınırlar çizmiş olabilir.
Bence doğru da yapmış. Siz hiç iğneyi kendinize batırmadan sürekli çuvaldızı başkalarına batırıyorsunuz anladığım kadarıyla, otokritik yapabilme özelliğiniz çok zayıf.
Tavsiyem: Yengelerinizle uğraşmayın. Uyduğu kadar görüşün, saygılı ve ölçülü bir iletişiminiz olsun. Kendinize iş güç, hobiler, başka arkadaşlar ve alanlar bulun.
İnsanların hayatlarını bilip bilmeden yorum yapmayın benim dava dilekçemde her şey yalan yanlıştı ordan konuşmak çok kolay hanımefendi !!Sorun da budur belki, keşke yediğiniz içtiğiniz biraz ayrı gitseymiş.
Hele eş ailesiyle
Yahu birde dayi eşleriymis senin ne isin olir dayi esleriyle? Ben bir dayimin esini senede bir defa gorurum digeriyle de ayni sehirdeyiz cenazelerde dugunlerde merhaba merhaba. Abilerinin esleri sandim.sende mesafeni koy herkese koşma. İnsan niye yengesine kizipta annesine keske beni dogurmasaydi der yaYengem Azeri hatta iki yengemde Azeri biri boşanmış çocuğu var ben onla pek samimi değildim diğer yengemi daha çok seviyordum ama şu an konuşmuyoruz nedenini gercektende bilmiyorum tek bildiğim şey ikisinin bir olması önceleri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi birçok iyiliğim dokundu ona kıyafet yardımı olsun çocuk istedi tedavisinde yanında gittim insanlar çok vefasızmış bunu anladım soğuk olmasının nedenini sormadım sırf evliliklerinde sorun olmasın diye geçen ananem diğer geline sinir olunca sizin onda bir lafınız var duyulsa dışarı çıkamazsınız demiş ben ilk evliligimde boşandığım zaman karşı tarafın boşanma dilekçesi dayımdaydı dayım eşine göstermiştir zaten dayım anneme öyle söylemiş eşim okudu demiş insanlar çok garip annem iki dayımla da konuşmuyor nereye kadar sürecek bilmiyorum kırılmış çok belli kendimi çok suçlu hissediyorum keşke annem beni hiç dogurmasaydıbunlar yaşanmazdı en çok anneme üzülüyorum işte
Yüzüme konuşamıyorlar nedense bilmiyorumYahu birde dayi eşleriymis senin ne isin olir dayi esleriyle? Ben bir dayimin esini senede bir defa gorurum digeriyle de ayni sehirdeyiz cenazelerde dugunlerde merhaba merhaba. Abilerinin esleri sandim.sende mesafeni koy herkese koşma. İnsan niye yengesine kizipta annesine keske beni dogurmasaydi der yakac yasindasin bilmiyorum Allah askina kendinize gelin surda gordugum bazi sorunlar findik kabugunu doldurmaz. Diger bosanmisi hala niye icinize aliyosunuz onuda anlamadim. Ananede ahirete yolculuk yapacak az onlarla ilgilensin. Biri kendi ailesi torunlari hakkinda konusup gelip tehditvari konusacagina buyuk oldugunu hatirlayip agzinin payini versin bir zahmet.
Elalemin patavatsızlığı ile bunların ne ilgisi var. Muhattap olmayacaksınız olacak bitecek.Yengem Azeri hatta iki yengemde Azeri biri boşanmış çocuğu var ben onla pek samimi değildim diğer yengemi daha çok seviyordum ama şu an konuşmuyoruz nedenini gercektende bilmiyorum tek bildiğim şey ikisinin bir olması önceleri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi birçok iyiliğim dokundu ona kıyafet yardımı olsun çocuk istedi tedavisinde yanında gittim insanlar çok vefasızmış bunu anladım soğuk olmasının nedenini sormadım sırf evliliklerinde sorun olmasın diye geçen ananem diğer geline sinir olunca sizin onda bir lafınız var duyulsa dışarı çıkamazsınız demiş ben ilk evliligimde boşandığım zaman karşı tarafın boşanma dilekçesi dayımdaydı dayım eşine göstermiştir zaten dayım anneme öyle söylemiş eşim okudu demiş insanlar çok garip annem iki dayımla da konuşmuyor nereye kadar sürecek bilmiyorum kırılmış çok belli kendimi çok suçlu hissediyorum keşke annem beni hiç dogurmasaydıbunlar yaşanmazdı en çok anneme üzülüyorum işte
2 yıl oldu bitti ben yeniden evlendim hem konu bu değil maalesefBoşanma davası sonucu ne oldu? Kim kazandı ?
Kazanan taraf önemli. Kaybettiyseniz bu olaylar misliyle gelecek çünkü. Bak haklıymış yazılanlar diyecekler. Ellerinde koz var sanıyorlar. Baya baya eteklerindeki taşları dökmüşler hala soğuklar bana diyorsun. Asıl sen uzak durmalısın onlardan dayın dahil. Niye ona buna gösteriyor dilekçeyi. Bak bak neler yapmış bizim kız diyerek göstermediyse benim nickim mutlak butlan değil. Dayın dahil dedikodunuzu yapmışlar işte. Aklını kullan uzak dur tamamen.2 yıl oldu bitti ben yeniden evlendim hem konu bu değil maalesef
Müneccimmisin ?Kazanan taraf önemli. Kaybettiyseniz bu olaylar misliyle gelecek çünkü. Bak haklıymış yazılanlar diyecekler. Ellerinde koz var sanıyorlar. Baya baya eteklerindeki taşları dökmüşler hala soğuklar bana diyorsun. Asıl sen uzak durmalısın onlardan dayın dahil. Niye ona buna gösteriyor dilekçeyi. Bak bak neler yapmış bizim kız diyerek göstermediyse benim nickim mutlak butlan değil. Dayın dahil dedikodunuzu yapmışlar işte. Aklını kullan uzak dur tamamen.
Göstersinler bakalım ben ne yapacağımı gayet iyi biliyorumKazanan taraf önemli. Kaybettiyseniz bu olaylar misliyle gelecek çünkü. Bak haklıymış yazılanlar diyecekler. Ellerinde koz var sanıyorlar. Baya baya eteklerindeki taşları dökmüşler hala soğuklar bana diyorsun. Asıl sen uzak durmalısın onlardan dayın dahil. Niye ona buna gösteriyor dilekçeyi. Bak bak neler yapmış bizim kız diyerek göstermediyse benim nickim mutlak butlan değil. Dayın dahil dedikodunuzu yapmışlar işte. Aklını kullan uzak dur tamamen.
Müneccim olmaya gerek mi var? Gerek duyuyorsan çok üzerler seni.Müneccimmisin ?
Ben evlendim kim beni üzecekMüneccim olmaya gerek mi var? Gerek duyuyorsan çok üzerler seni.
Kırmak istemiyorum ama analitik zekası düşük olanlar beni çok yoruyor. Sen devam et ben bilemiyorum.Ben evlendim kim beni üzecek