- 3 Ağustos 2024
- 322
- 856
- 31
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Çöplükte sen oyna. Ben gidip insan gibi evimde kahvemi içeyimSenin gibi klavye delikanlısı ile uğraşamam kendi çöplüğünde oyna
Evet çok üzdüler beni. Biraz teselli etsene.Asıl ben sana üzüldüm mutlu değilsin millete satasma derdindesin kocan çok mu üzdü seni vah garibim
Yengelerine diyemediği lafları bize söylüyor mutlak butlan
Tasmanı hafif bağlamışlar galiba !!Çöplükte sen oyna. Ben gidip insan gibi evimde kahvemi içeyim
Aynen bir yerlere saldırıyorsun az biraz sakinEvet çok üzdüler beni. Biraz teselli etsene.
Valla hiç umrumda olmaz hatta isterlerse ikisi bir olup kına yaksınlar. Benden uzak olsun ne yaparlarsa yapsın derdim. Belki de Allah sizi korumuştur olumlu bakın. Kimse sizden değerli değil.Benim kimseyle bir derdim yok ki onların benle derdi ne bilmiyorum işte
Boşver banlanmaya değmez. Şurada düşüncelerimizi, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ben yaptım, sen yapma diyoruz kimisine. Buradaki yorumlar çok değerli, konu açıpta ilerleyen zamanlarda haksızsınız diyen olmadı. Hep siz haklıymışsınız diye tekrar konu açtılar. Ciddiye alma arkadaşı.Yengelerine diyemediği lafları bize söylüyor mutlak butlan
Teşekkür ederimValla hiç umrumda olmaz hatta isterlerse ikisi bir olup kına yaksınlar. Benden uzak olsun ne yaparlarsa yapsın derdim. Belki de Allah sizi korumuştur olumlu bakın. Kimse sizden değerli değil.
Senin ilkokul mezunu olduğun belli
herkesi kendin gibi sanıyorsun ama biz insanlar tasma kullanmıyoruzTasmanı hafif bağlamışlar galiba !!
Aynen beni öğretmenim senin seviyene inemedimevet ilkokul mezunuyum. ilkokulu bile bitirmeyen var mı ki?
yazdıklarımın ilkokul mezunu olmakla ne ilgisi var?
yazılanları anlamıyor olabilirsiniz çok normal herkes süper zeki olacak diye birşey yok. herkesin zeka ve algılama seviyesi aynı olacak diye birşeyde yok ama herkes birbirine saygılı olmalı.
bu kadarını her insanoğlu yapabilir.
Muhatap olduğum kesime bak cidden hakkımı helal etmiyorumSen niye herkese kıyafet yardımı yapıp iyiliğim dokundu diyosun. Vakıf mısın? Terbiyesizısın tekisin verdiğin cevaplara bak. Senle niye muhatap olsunlar iki eski çul çaputunu verdin dıye miii. Yok gorumcen yok yengen sülale dedıkoducusu musun sen?
Cunki seni onemsemiyorlar, acıklamaya ve konusmaya deger bulmuyorlar. Bunu soylemek istemezdim fakat biri yüzünüze bakmayınca benden cekınıyor kacıyor diye düşünmekten vazgecin, çok komik oluyor :)Yüzüme konuşamıyorlar nedense bilmiyorum
Cidden sağlık sorunlarınız var yorum yapmak istemiyorumSen niye herkese kıyafet yardımı yapıp iyiliğim dokundu diyosun. Vakıf mısın? Terbiyesizısın tekisin verdiğin cevaplara bak. Senle niye muhatap olsunlar iki eski çul çaputunu verdin dıye miii. Yok gorumcen yok yengen sülale dedıkoducusu musun sen?
Tam üniversitelerde kürsüye çıkartılıp incelenecek, anlatılacak birisin. Psikoloji bölümü için resmen altın değerindesin.Cidden sağlık sorunlarınız var yorum yapmak istemiyorum
Karsı tarafın verdigi dilekçede iftiralar vardır, yengen onu gormustur, koz gibi kullanmıs, fakat zaten seni tanımıyorsa çek ipini rahvan gitsin, daha ne işin olur2 yıl oldu bitti ben yeniden evlendim hem konu bu değil maalesef
evet ilkokul mezunuyum. ilkokulu bile bitirmeyen var mı ki?
yazdıklarımın ilkokul mezunu olmakla ne ilgisi var?
yazılanları anlamıyor olabilirsiniz çok normal herkes süper zeki olacak diye birşey yok. herkesin zeka ve algılama seviyesi aynı olacak diye birşeyde yok ama herkes birbirine saygılı olmalı.
bu kadarını her insanoğlu yapabilir.
Tam üniversitelerde kürsüye çıkartılıp incelenecek, anlatılacak birisin. Psikoloji bölümü için resmen altın değerindesin.
Her neyse kapa ceneniTam üniversitelerde kürsüye çıkartılıp incelenecek, anlatılacak birisin. Psikoloji bölümü için resmen altın değerindesin.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama millet anlamıyor maalesefKarsı tarafın verdigi dilekçede iftiralar vardır, yengen onu gormustur, koz gibi kullanmıs, fakat zaten seni tanımıyorsa çek ipini rahvan gitsin, daha ne işin olur
Ciddiye almıyorum. Bakma sen bir sürü cevap yazdım ama ben bu kadar kadına saygısızlık yapılmasına gelemiyorum. Kasıtlı yaptığının da farkındayım. Biraz uğraşmak istedim sadeceBoşver banlanmaya değmez. Şurada düşüncelerimizi, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ben yaptım, sen yapma diyoruz kimisine. Buradaki yorumlar çok değerli, konu açıpta ilerleyen zamanlarda haksızsınız diyen olmadı. Hep siz haklıymışsınız diye tekrar konu açtılar. Ciddiye alma arkadaşı.
Onların yüzüme bakıp bakmaması çok da bir anlam ifade etmiyorCunki seni onemsemiyorlar, acıklamaya ve konusmaya deger bulmuyorlar. Bunu soylemek istemezdim fakat biri yüzünüze bakmayınca benden cekınıyor kacıyor diye düşünmekten vazgecin, çok komik oluyor :)