- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Biliyor beni üzdüğünü, yanında göz yaşı dahi döktüm. Gerçekten üzüldü. Bir rahatsızlığımdan dolayı fiziksel acı çekiyordum yüzündeki dehşeti görmeniz lazımdı.Ama evet, yengeç burçlarında bu biraz var. Adamlar kabuklarına çekilip dram yaşamaya bayılıyorlar. O an trip atacak hiçbir şey bulamasalar havadaki toza trip atar ama yine size küserler. İlgiyi çok seviyorlar, dozunda ilgilensen yetmez, neden daha çok ilgilenmiyorsun yoksa beni sevmiyor musun derler. Çok ilgilenirsiniz bu sefer de kabuklarına çekilirler. En uzun ilişkim nasıl başardım bilmiyorum ama yengeç burcuyla olmuştu. En güzel zamanlarımı da onunla geçirdim ama en çok da o burnumdan getirmişti. Ama bunu yaparken aslında beni üzmek için yapmıyordu çünkü yengeç burçları en çok zulmü en çok sevdiklerine yapıyorlar gibime geliyor. Kuzenim de aynı böcekgil familyasından çünkü. Hık demiş birbirlerinin burnundan düşmüşler.
Bu arada ben oğlak burcuyum yükselenim de boğa. Bir tek boynuzlarım eksik diyeceğim ama o da eksik kalmadı. Saolsun sevgili yengeçciğim boynuzları da takmıştı bana. Hiç ruhum bile duymadı üstelik. Sinsi böcek.
Demem o ki; Allah kolaylık versin size, işiniz zor. Ama bana sorarsanız kestirip de atmayın şayet hoşlanıyorsanız. Emek verin biraz, baktınız yine de kıymet bilmiyor o zaman yolunuza bakarsınız.
Ama yaptıklarını uyuşturamıyorum. Seven adam neden durduk yere sevdiğinden günlerce ayrı kalmak istesin?