- 11 Aralık 2018
- 40.360
- 250.727
- 598
Soru işareti niye peki, anlatsana biraz.Ben beni ilgilendirir demedim zaten? Yanlış fikre kapılmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soru işareti niye peki, anlatsana biraz.Ben beni ilgilendirir demedim zaten? Yanlış fikre kapılmışsın
Beni anladığınız için teşekkür ederim ama ben bir kere şaka yollu bir şey söylesem abime şikayet edip kardeşin bana ne dediii bak gör diyor.. akışına bırakacağım sanırımBir daha gitmeyin.
Gitmeye mecbur kalırsanız da aynı silahla vurun.
Kahkaha ile laf sokun.
Çok mu zor..
Nasıl olsa kolayı var.
Ayy şaka yaptım.
Bizim mahalleden hiç aramadık ben zaten çok az görüşüyorum kendi beni arıyor yine kendi laf sokuyor ne yapacağımı şaşırdımAy bayılıcam şimdi çok aradınız mı bu kızı allasen ? Adın bile yok görümce asagı görümce yukarı. Abinle mutlu olsunlar da sen az görüş yeter. Son derece gorgusuz bide
Ben sadece yengemin bana herkesin içinde görümcem değil kardeşim canım diyip sonra ayda 1 gidince görümce diyip Laf sokmasından rahatsızım ve ben gitmeyince de kardeşin gelmiyor görüyor musun? filan diyor abime.. bende araları açılmasın hamile diye bir şey söylemiyorum yani o bana böyle yapıyor ama kardesleri her gün onlarda gelip kalıyor ben bu konuda onlara bir şey söylemedim söylemem de sadece böyle davranması hoşuma gitmiyor beni salak yerine koyuyor gibi hissediyorumŞimdi eve gidip kalınmasından rahatsız olan yengen mi, abin mi, sen misin? Orasını anlayamadım. Eğer öyleyse görümcelik yapıyormuşsun işte daha ne olsun. Öyle değilse bile tavırlarından rahatsızsan uzak dur, yakın olmak zorunda değilsin.
Soru işareti niye peki, anlatsana bir
Okuduğunuz için teşekkürler telefondan yazıp kopyaladım. Bu kadar uzun olacağını tahmin edememiştim. İşte onu yapmak istemiyorum sadece uğraşmasın yeterÜniversitede iyi bir bölüm okuyorum diyosun, 1. Köprünün adının FSM olduğunu ölümüne savunan yengenin yanında kendinden şüphe edip özgüven eksiği yaşıyosun. Senin yerinde başkası olsa yengesini bilgisiyle tokatlayıp üstüne keyif sigarası yakardı ama neyse.
Abinde kalmayı düşündüğün kısma kadar okudum yine iyi okumuşum, çok yoruldum yalan yok. Nokta ağlıyor, virgül saçını başını yoluyordu.
Yengem kendi anlatıyor dert yanıyorFaturaları vs nerden biliyorsun
Kim gelmiş kim duş almış kim anlatıyor
Bir kaç kere çağırdı yakın zamanda gitmedim dersler yoğun dedimBizde de var öyle gelin. Kendi tarafı yılın 6 ayı evi işgal eder. Biz senede iki kere gidince de aaa yemek yapmadım, aaa yemeğim de yok ki diyerek mutfaktan sesini duyurur. Bize abim hazır alır, ama o kendi tarafına pastalar börekler hazırlar. Biz de hiç gitmeme kararı aldık. O bizi kovmaktan beter ettiği ve hepimizle problemli olduğu için en son ben de bizim evden kovdum. Ohh görüşmüyoruz çok rahatım, rahatız. Bir şey diyim mi hiç muhattap olma bile, evine dahi gitme.
Tarzları böyle belli yani...çok sey yapma ya üzülme,senlik değil.Ben de öyle düşünüyorum boş konuşması falan umrumda değildi de sürekli bana laf arasında kalp kırıcı laf söylemesi sonra da ben tavrımı belli edince şaka şaka yapıp yine aynı şeyleri yapması rahatsız ediyor.. Bir gün kardesleri ile beni yemeğe çağırdı dedim ki her şey çok güzel olmuş ellerine sağlık ordan kardesleri fısır fısır eve gidince de kötüler görümce işte ne bekliyorsun falan dediler....ama ne öyle bir şey yaptım ne de yaparım sonra ben bunu yengeme anlatınca onlar şaka yapıyor canım hahaha falan diyor
Mesafe iyidir, formal olarak ilişkinize devam edin, merhaha merhaba bu kadar. Haddiniz de bildirin çok lakayıt laubali bir tip belli.Bir kaç kere çağırdı yakın zamanda gitmedim dersler yoğun dedim
Teşekkür ederiimmTarzları böyle belli yani...çok sey yapma ya üzülme,senlik değil.