• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenge / Abla

Bende abla derdim.. Bilin bakalım ne oldu 😏 Ben abinin eşiyim abla ne demek bu ne terbiyesizlik abin ablanla mı evlendi dedi.. şok oldum bidaha demedim.. 😳🙄
Ay düşman totosuna...
Kız vallahi beni kaçırdığına bir daha üzüldüm 😳

Şu terbiyesiz ve sapkın düşünceye bakar mısın? Kimsenin aklına abiyle ablanın evlendiği gelmemiştir eminim pes
Ben samimiyitten abla diyordum hep.. yenge kelimesi bana uzak geliyordu.. öyle söyleyince ve ima edince neye uğradığımı şaşırdım zaten 😁😂 sonra yanlışlıkla birkaç kere daha abla dedim tmam önemli değildedi ama o imayı ve söylediğini unutamyorum 😁😂

Yenge de abla da denmesi cokta önemli değil benim için önemli olan saygı samimiyet eşimin yegenleri kuzenleri görümcem hepsi yenge der hepsini de çok seviyorum.

Yenge denmesi size deger katmaz, denmemesi pullarinizi dökmez.

Bir önemi yoktur. Genclere artik denmiyor. Eskiden kucuk elti bile buyuk eltiye yenge dermis esi yenge dedikce abisinin hanimina.

Abla demek yenge den daha öte ve daha samimidir. Samimi buldukları ve verdikleri değeri görmen icin sana öyle soylemişlerdir.

Nişanlısınız nişanlınızın sizden 8 yaş küçük kız kardeşi (18 yaşında) size abla diyor bunu sorun Eder misiniz yenge demesi lazım mı ? Ve bir ortam da nişanlınızın tanıdıkları varken Küçük çocuklara sizi ... ABLA olarak tanıtıyorlar ama kendilere ... TEYZE diyor çocuklar. Aslında ben ordan sonra bu işi merak ettim yoksa abla demesi beni rahatsız etmedi yoksa bilinçli şekilde mi yenge denmiyor
Bence takılmayın benimde yengem var abimin eşi ben ona hiç yenge demem hep abla derim yenge deyince sanki bir mesafe oluyor gibi geliyor bana

Yenge diyor, abla da dese olur farketmezdi benim için. Miyav da diyebilir. Sorun yok.

Nişanlısınız nişanlınızın sizden 8 yaş küçük kız kardeşi (18 yaşında) size abla diyor bunu sorun Eder misiniz yenge demesi lazım mı ? Ve bir ortam da nişanlınızın tanıdıkları varken Küçük çocuklara sizi ... ABLA olarak tanıtıyorlar ama kendilere ... TEYZE diyor çocuklar. Aslında ben ordan sonra bu işi merak ettim yoksa abla demesi beni rahatsız etmedi yoksa bilinçli şekilde mi yenge denmiyor
Yenge kelimesini hiç sevmem oldum olası yakın goruyosam abla derim

Yenge kelimesini hiç sevmem oldum olası yakın goruyosam abla derim

Bende abla denmesi taraftarıyım yenge hem soğuk hemde uzak geliyor

Nişanlımın bütün küçük kuzenleri abla diyor çok küçüklere bazen yenge dedirtiyorlar kendimi bi tuhaf hissediyorum ama saygılı olsunlar da nasıl hitap ettiklerini önemsemiyorum açıkçası.

Bana da demiyorlar o yakınlıkla alakalı. Ben zaten sevmiyorum yenge kelimesini

Bende abla derdim.. Bilin bakalım ne oldu 😏 Ben abinin eşiyim abla ne demek bu ne terbiyesizlik abin ablanla mı evlendi dedi.. şok oldum bidaha demedim.. 😳🙄
Aaa senin yengen abla kelimesini biraz farkli yargilamis😊 sizin yengeniz istememis ama bizimki uzun bi sure sevgilik ve sözluluk dönemi oldu o surecte biz hep gezdik tozduk yengemizle onun kiz kardesi yok benmde ablam vefat etmisti annem hep abla ol kizlarima dedi oda zaten ben yenge dedirtmem ablalariyim dedi😊

Aaa senin yengen abla kelimesini biraz farkli yargilamis😊 sizin yengeniz istememis ama bizimki uzun bi sure sevgilik ve sözluluk dönemi oldu o surecte biz hep gezdik tozduk yengemizle onun kiz kardesi yok benmde ablam vefat etmisti annem hep abla ol kizlarima dedi oda zaten ben yenge dedirtmem ablalariyim dedi😊
Ne kadar tatlı bir yengen var MaşaALLAH Rabbim aranıza soğukluk girmesne izin vermesin 🤲🤲🤲😍

Back
X