• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenge / Abla

dlnmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
140
50
13
Nişanlısınız nişanlınızın sizden 8 yaş küçük kız kardeşi (18 yaşında) size abla diyor bunu sorun Eder misiniz yenge demesi lazım mı ? Ve bir ortam da nişanlınızın tanıdıkları varken Küçük çocuklara sizi ... ABLA olarak tanıtıyorlar ama kendilere ... TEYZE diyor çocuklar. Aslında ben ordan sonra bu işi merak ettim yoksa abla demesi beni rahatsız etmedi yoksa bilinçli şekilde mi yenge denmiyor

Belki samimiyetten abla diyordur. Eşimin çoğu kuzeni yeğeni bana abla der eltime yenge derler benim daha çok hoşuma gidiyo abla denmesi

Belki samimiyetten abla diyordur. Eşimin çoğu kuzeni yeğeni bana abla der eltime yenge derler benim daha çok hoşuma gidiyo abla denmesi
Benim de hoşuma gitti ama gördüğüm şeyden sonra art niyetli mi davrandım ne yaptım :(

Nişanlısınız nişanlınızın sizden 8 yaş küçük kız kardeşi (18 yaşında) size abla diyor bunu sorun Eder misiniz yenge demesi lazım mı ? Ve bir ortam da nişanlınızın tanıdıkları varken Küçük çocuklara sizi ... ABLA olarak tanıtıyorlar ama kendilere ... TEYZE diyor çocuklar. Aslında ben ordan sonra bu işi merak ettim yoksa abla demesi beni rahatsız etmedi yoksa bilinçli şekilde mi yenge denmiyor
Ben de abimin eşine abla derim Kendisi istemedi Araya mesafe girer dedi bırak abla desin sıkıntı yapma..

Abla derse yenge diye düzeltirsin yenge demesini istiyorsan. Herkes baştan yerini bilsin. Bana yengecimmm diye sarılan küçük kuzenleri var eşimin. Ne dendiğinin önemi yok. Samimiyet her türlü sağlanır sağlanacaksa.

Bana da görümcem hep abla der 😄 Nişanlaninca bı kaç yenge demeye çalıştı ama nişandan önce de hep abla dediği için şimdi kulağa tuhaf geldi şimdi çoğu zaman abla der 😄 Ben hiç sorun olarak algilamadim

Bana da görümcem hep abla der 😄 Nişanlaninca bı kaç yenge demeye çalıştı ama nişandan önce de hep abla dediği için şimdi kulağa tuhaf geldi şimdi çoğu zaman abla der 😄 Ben hiç sorun olarak algilamadim
Bana ... abla diyor direk abla demiyor

Yenge kelimesinden hoslanmadigimi ailesine söyledim küçükler bana hep abla der...
Yenge ne ya
..
Aklıma kezban yenge dizisi geliyor

Valla 2 görümcem büyük görümcem genelde ismimle hitap eder aramızda yaş farkı yok yabancı birileri varsa yanımızda yenge der, küçük görümcemde (5 yaş küçük ) dışarda yenge der ama bazen ismimi yumuşatarak hitap eder örn: ismim esra olsun esroş der ben hiç takılmadım, çünkü kalplerini biliyorum sıkıntı olmadı benim için eşimin yiğenlerinin kuzenlerinin bazıları abla bazıları yenge der nasıl rahat ediyorlarsa.

Eşimin amca çocukları hemen hemen kardeşimle yaşıtlar, hepside abla der. 11-12 yaş küçük olanlarda var onlarda abla der. Öyle rahat ediyorlarsa öyle desinler.

Görümcem benden 6 yaş küçük adımla hitap ediyor sorun etmedim.Önemli olan nasıl davrandığı

Ben de abimin eşine abla derim Kendisi istemedi Araya mesafe girer dedi bırak abla desin sıkıntı yapma..
Bende abla derdim.. Bilin bakalım ne oldu 😏 Ben abinin eşiyim abla ne demek bu ne terbiyesizlik abin ablanla mı evlendi dedi.. şok oldum bidaha demedim.. 😳🙄

Yenge kelimesinden hoslanmadigimi ailesine söyledim küçükler bana hep abla der...
Yenge ne ya
..
Aklıma kezban yenge dizisi geliyor
Keşke benim yengem öyle düşünseydi 😁

Back
X