benım hedefım 64 ama ben sırf doya doya patates kızartması mayonez ketçap yemek için 2 kg fazladan verıcem :)))))))
ben şu anda yapıyorm hiç erinmem
zaten akşam yemeğide yemedim..çok canım çektii.ama yapamammm..malzeme yok..ben şu anda yapıyorm hiç erinmem
eduska o hedef hiç bitmiyor canım..ben hamilelikte 30 kiloya yakın aldımsu an 61 kiloyum ama hedef bitmiyor eskiden 61 rüyamda bile göremezdim ama şimdi hala kiloluyum geliyor bana ki öyleyim..
boy kaç ah ben 61 olsam 3 kiloluk yerdım :))))))
gece gece ne kısırı hanımlar
su için bakayım
aç aç su içilmiyoda
aç aç su içilmiyoda
atıstırmalık bişi veriyoemu diyetisyen ya ben cok gitmek istiyorum ama uyamam harfiyen ben 2 öğün yerimm aralardada atıstırma gendime öğle yemeği özel hazırlayamam etiydi sebsesiydi bana cok zor geliyor nedense
sen en iyisi light süt iç
atıstırmalık bişi veriyoemu diyetisyen ya ben cok gitmek istiyorum ama uyamam harfiyen ben 2 öğün yerimm aralardada atıstırma gendime öğle yemeği özel hazırlayamam etiydi sebsesiydi bana cok zor geliyor nedense
sen en iyisi light süt iç
veriyor benm ya yarm çay brd leblebim ya ince dili kek ta yarm gofret yada meyva ya benim iki diyetisyenim var birinin öğle yemeği 2yumurta ekmek salata bu daha kolayıma gidiyor
veriyor benm ya yarm çay brd leblebim ya ince dili kek ta yarm gofret yada meyva ya benim iki diyetisyenim var birinin öğle yemeği 2yumurta ekmek salata bu daha kolayıma gidiyor
ben daha önce kendim diyet yaparken 3 kg verince bozuyordum burda her hafta diyetisyen tartı ya çıkartıyor benı yarış gibi hissedip hırsalnıyorum daha çok motıve edıyor ve tabıkı sağlıklı beslenme oluyor listeleri hazırlama ise mecbur hissedince kolay oluyor
peki kızlaar hedef ayda kaç kilo
nasıl iki diyetisyen aynı anda değil dimi
cok iyi canım 5.5 kg liste hergün değişiryormu su an boy kilo nedirben listeyi ilk gördüğümde ben kesin bu liste ile 7-8 kg veririm dedım :))) ilk ayı 5,5 kg ile kapatıyorum şimdi de diyorumki ayda 4 kg bende anlamadım listem çok düşük geliyor ama tartıda yavaş gidiyor
benim eşimin işi dolayısıyla aileden uzaktayız ailemin yanına gidince ordada diyetisyene giiyorm ayda 3klo benm vermem gereken
cok iyi canım 5.5 kg liste hergün değişiryormu su an boy kilo nedir
bende ayda 3 kg versem süper olacak
ama beim canım lahmacun istiyorrrr