Yemiş kadar olalım :)))))

lahmacunun kalorisi 250 eger kolari hesabı doğru ise mesela benım yarın öğlen 1 simit ayranım var simitin kalorisi 300 e ben lahmacunu tercıh ederım bu değişimi diyetisyene söylemeden yapsam benım rejim bozulmuşmu olur ?????

canım ama karbonhidrat değerine bakmak lazım birde yağ oranı

insallah canım..ama az kalmıs

8 kg kadar :) az kaldı :)))

lahmacunun kalorisi 250 eger kolari hesabı doğru ise mesela benım yarın öğlen 1 simit ayranım var simitin kalorisi 300 e ben lahmacunu tercıh ederım bu değişimi diyetisyene söylemeden yapsam benım rejim bozulmuşmu olur ?????

off kızlar neler yazmıssınız aksam aksam yaa hıc dıyete uymayan şeyler ben tek hakkım olsa kullanamazdım heralde:KK34: çünkü tek bişey deil biçok sey sevıyorum ama ılk aklıma gelen cips :KK52: sonra tuzlu hamur işleri poaca börek fılan sonra çiğ köfte yazmıs bı arkadas, sonra tatlıyla pek aram yok sadece yemek sonrası canım ıster az bsıey cıkolata yeter bana veya boyel cezerye tarzı seyelrı severım serbetlı tatalı sevmem pek nutelle 2 alırım tıkanırım bı kavanoz nası yıyodun arkadasım sen:KK60: lahmacunda severım patates kızartmasıda ne cok yazdım anlıycagınız ben bi pis boğazım:KK60:

off kızlar neler yazmıssınız aksam aksam yaa hıc dıyete uymayan şeyler ben tek hakkım olsa kullanamazdım heralde:KK34: çünkü tek bişey deil biçok sey sevıyorum ama ılk aklıma gelen cips :KK52: Sonra tuzlu hamur işleri poaca börek fılan sonra çiğ köfte yazmıs bı arkadas, sonra tatlıyla pek aram yok sadece yemek sonrası canım ıster az bsıey cıkolata yeter bana veya boyel cezerye tarzı seyelrı severım serbetlı tatalı sevmem pek nutelle 2 alırım tıkanırım bı kavanoz nası yıyodun arkadasım sen:KK60: Lahmacunda severım patates kızartmasıda ne cok yazdım anlıycagınız ben bi pis boğazım:KK60:

saydıklarının hepsiniiii saygıyla selamlıyorum hepsini çok özledim biliyorum onlarda benı özledı ama az kaldı kavuşmamıza :)))))

saydıklarının hepsiniiii saygıyla selamlıyorum hepsini çok özledim biliyorum onlarda benı özledı ama az kaldı kavuşmamıza :)))))

canım kavusmak onemlı deıl bence çünkü kılo verıp daha sonra bu yıyeceklerden istedıgımız kadar yemege devam edersek yıne kılo alırız onemlı olan herseyden yemek am adozunda yemek abarttıysak bır sonrakı öğün yada gün dengelemek ben hedef kıloma ınemedım su an dedıgım gıbı yapıyorum ıstedıgım zaman yıyorum ama sonrakı günlerde dengelıyorum ve 3 aydır kılom sabıt ben bıraz daha dıkkat edıp bı 5 kg daha versem sonr abu düzenime devame tmeyı düşünüyorum acıkcası:KK34:

canım kavusmak onemlı deıl bence çünkü kılo verıp daha sonra bu yıyeceklerden istedıgımız kadar yemege devam edersek yıne kılo alırız onemlı olan herseyden yemek am adozunda yemek abarttıysak bır sonrakı öğün yada gün dengelemek ben hedef kıloma ınemedım su an dedıgım gıbı yapıyorum ıstedıgım zaman yıyorum ama sonrakı günlerde dengelıyorum ve 3 aydır kılom sabıt ben bıraz daha dıkkat edıp bı 5 kg daha versem sonr abu düzenime devame tmeyı düşünüyorum acıkcası:KK34:

:) ben hedef kilomdan 2 kg fazla verip bunlardan doya doya yicem ya o yüzden :))))

cok sevdim bu topigi ben:) ben de tek bir şey seçmekte zorlanırdım herhalde. bitter çikolata, antep fıstığı, muz, kestane şekeri, profiterol, vs. bitmez

X