• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ederim bıktım artıkkk :((((

walla herkes yaşadığını biliyor sorduklarınızın çoğunu ben yorumlarda teker teker cevapladım amacınız polemik yaratmakmı yardımcı olmakmı? okadar yazımın içinden sadece benim kusurlu olduğumu nasıl çıkardınız çok garip yada sadece işinize gelen yerleri seçip ben gece gece bi konusahibine sataşayım mı dediniz valla niyetinizi anlayamadım herneyse teşekkürler yinede olumlu olumsuz düşünceleriniz için

polemik yaratma amacı içinde değilim .
yardımcı olmak demek , sizin görüşünüzde sanırım sadece hak vermekle eş değer..

size hak vermiyorsam yardımcı da olmuyorum yani.

hımmm .......

ben tüm her şeye cevap aldım öyleyse..

gece gece sataşma gibi bir niyete bürünecek yapıda da değilimdir.
siz niyetimi anlamadınız ancak ben sizi anladım...

hayırlı geceler..

bence kayınpederin arayıp sana bileziğini sorması çok saçma...
ama seninde ona "sen alsaydında taksaydım" demen daha bi garip...
beklenti ne kadar düşük olursa o kadar mutlu olursun..
madem görüşmüyosun yorum yapma eşine hiiiç muhabbetlerini açma eşin açarsa sessiz kal hiç bişey söyleme...
bırak ne halleri varsa görsünler..

çok iyi yapmışsınız valla tebrik ederim...erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın derler çok doğru bir laf..bu erkekler maaştan üç kuruş arttı mı hemen ailesine veriyor, yada ailesi bi şekilde istiyor...en azından birikim yap maaş ucu ucuna yetsin de ilerde borç içinde yüzerken sana dönüp bakacaklarmı hiiiiçç..

Aynen oyle valla. Bide dun gittim esimle bankaya otomatik odeme talimati verdirdim. 18 yasina kadar ona birikim yapicak. Yine maasini kilitledim. Gecen gunde tatil icin yert ayirttirdim. Bu kadar vicdansiz olmak istemezdim ama beni birada kendileri boyke yapti.

Bende yorum yapmak isterdim ama ne yazık ki okuyamadım.
En azından paragraf kullanırsanız daha okunası bir konu olur.

düğününüz olmuş bitmiş, takı takmamışlar eyvallah.. her şeyi biz yaptık diyorsunuz ve bundan övünüyorsunuz...

tamam harika... gerçekten tebrikler..

peki kayın pederiniz size bilezik almışsın, dediği zaman; ona laf sokmanız gerçekten çok mu gerekliydi?
öncelikle bunu merak ettim..

evet baba aldım diye bir cevap veremez miydiniz?
bana ne olursa olsun büyüklerle böyle laf dalaşına girmek saygısızlık geliyor..
tutup da sen yapsaydın keşke diye laf sokmak gerçekten bir geline ne kadar yakışıyor?

tamam içinizden geçirirsiniz insanız neticede ama bunu o kişiye karşı direkt olarak söyleyebilmek bende hoş bir görüntü uyandırmadı...

gelelim diğer mevzuya, eşinizin bir ağzı var mı?
elbette ki vardır, sözüm eşinize hakaret etmek için değil yanlış anlaşılmasın...
merakım bu tür muhabbetleri neden eşiniz yapmıyor da siz yapıyorsunuz?

bir kadın ne diye kayın pederiyle oturup yok traktör parası, yok kaynımın borcu diye böyle laflar ediyor ki..

ya hu bırakın kocanız versin ağızlarının payını...
siz neden kendinizi yoruyorsunuz?

sonra telefon kapanınca olan öfkenizle sünepe gibi bir kelime çıkıyor ağzınızdan.
bu da bence yakışmamış..

ben eşinizden çok sizde hatalar gördüm kusura bakmayın.
elbette para önemlidir, evinize giren çıkana söz hakkınız vardır bunlara sözüm yok.
sadece anlayamadığım bir gelin kayın pederiyle neden bu kadar yüz göz olma merakında ?

:46::46::46::46::46::46::46::46:

biz eşimle çok severek hatta yıldırım nikahıyla evlendik aramızda sorunumuz yok elhamdülillah ama kimse dört dörtlük değil illaki biryerde patlak oluyo benim sorunumda eşim tarafı zaten herzaman sorunlulardı öncelikle herzaman bizi tırtıklama bişiyler koparma elimizdeki avcumuzda ne varsa ne kopardık kar peşindeydiler ne takı ne ziynet ne eşya hiçbir hakları yok üzerimizde herşeyi kendi çabalarımızla yaptık eşimle geçen yıl eşim araba alıcağını söyledi kayınperderde benm arabayı siz alın bana ucuz ayağımız yerden kesicek bişey alın yeter dedi nasıl sevinmiştik ilk defa bişey yapıyo diye tabi vermedi eşimde o sinirle gitti kredi çekti araba aldı kaynım eltim kayınbabamlarla beraber yaşıyolar kaynımın işi yok babası çalışıyo bakıyo besliyo neyse geçen hafta arabamızı sattık biz kredimizi kapattık bende maaşımla koluma bitane bilezik yaptım özeniyorum içimde kaldı napiyim eşim bu durumu görümceme anlatmış ( kavgada burda başladı zaten anlattığı için ) görümcem kaynanama kaynanam kayınbabama derken kanser gibi yayılmış laf kayınpeder iftardan sonra aradı beni işte diyo arabayı satmışsınız ev alçakmışsınız diye bende daha düşünüyoruz dedim koluna bilezikte yapmışsın görümcen diyo dedi evet yaptım dedim keşke baba sen yapsaydında şunuda babam yaptı diye kullansaydım dedim tek derdin bilezikmi diyo..kayınpeder kaynım çalışmadığı için elinde ne varsa ona yapar geleceğini garanti altına alıyo öldüğüm zaman ortada rezil olmasın oğlum diye sanki benim eşim üvey evlat bizi düşünen yok bunları söylediğimiz zamanda sizin evinize ayda 5 bin maaş giriyor çoluğun çocuğun büyüğün küçüğün ağzında bu laf... geçen yıl arsa alındı ev alınacak bu yaz 2 ay öncede 70 milyara traktör aldı kaynıma tabi bunların parasını kayınpeder ödüyo kaynım yatıyo evde madem kredinizi kapatmışsınız diyo bana bi 30 bin verinde borcunu kapatayım traktörün çok içeriye girdim diyo zaten burda koptu benim film ya dedim tmm bize bişiy yapmıyosun ikinizde çalışıyonuz diye kaynıma herşey alıyosun onun işi yok diye ona aldığın traktörün parasınıda bizmi ödiycez dedim yok diyo bu yıl onun borcunu kapatırım sizede seneye bişeyler yaparım biirsürü konuştuk sinirden hatrlamıyorum bile neler söyledğimi eşimde tabi yanımda dinliyo bizi kaşları çatıldı suratı asıldı telfn kapandı niye o sünepe ablana evimizde olanı biteni anlatıyosun dedim sensiz sünepe dedi :25: baktım suç bastırcak bağırdım birsürü tartıştık ben ailesine kızdıkça oda benm ailemi araya sokuyo sana ne zararı var annemin babamın dedim tek kötü sözleri yok ama sizinkiler maşallah uğraşıp duruyolar sokmasınlar burunlarını evimin içine dedim. ben 7 aydır gidip gelmiyorum kaynanamlara arayıp sormuyorum uğraşmıyorum hiçbirisiyle onlarda benle uğraşmasınlar farklı illerde olduğuz halde bile eli kolu heryere yetişiyo bunların ya tamam ben artık bişey beklemiyorum onlardan onlarda elini eteğini çeksinler üzerimizden onlarda bizden bişy beklemesinler kaynıma alınan malın parasını niye ben ödüyorum ya niye zıkkımın kökünü yesin..
eşimle ramazan mübarek gün tartıştık , evimin huzuru kaçtı , eşim erkenden geçti yattı hakmı revamı bu :14: normalde annemle konuşur rahatlarım ama arasam eşim duyar daha da çok büyür kavga oyüden napcamı bilemedi buraya yazmak istedim çok kötüyüm kızlar eminim iyi yorumlarınızla daha iyi olucam konuştukça açılıcam lütfen yorunlarınızı esirgemeyin yalvarıyorum yalnız bırakmayın bugün beni :43:

inan bende kaynımdan ve eltimden hiç haz almıyorum. eşimede diyorum " sevmiyorum " diye. ama kalkıpta sünepe demiyorum. Davanda ne kadar haklı olursan ol deme haksız sen olursun. Bi gün buraya bi konu açmıştım eltimle alakalı bi ablada bana o konumda demişti ki " politik ol" o zamanda davamda haklıydım. ama o abla bana politik ol boşver demişti.

Empati yapıp kendimi senin yerine koyuyorum. evet haklısın. ama eşinde haklı kimse ailesine o şekilde bir hakareti kabul etmez canım. Bunun yerine yumuşak bir dil seçseydin bu mübarek günde tartışmayacaktınız ne güzel.

Hakkınızda herşeyin hayırlısı..

Koca konusmuyosa napsin elbette kendi hakkını kendi arayacak saygı yaşça büyük olanların hakettiği bişey değildir bence herkes herkese saygı duymak zorunda kimse yaşı büyük diye ağız ishali olmuş gibi car car konuşmasın sabırda bi yere kadar

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Sanırım ikinizde çalışıyorsunuz kıskanıyorlar sizi ve sizdens ürekli beklenti içerisindeler. Zor durum allah kolaylık versin ne diyim

biz eşimle çok severek hatta yıldırım nikahıyla evlendik aramızda sorunumuz yok elhamdülillah ama kimse dört dörtlük değil illaki biryerde patlak oluyo benim sorunumda eşim tarafı zaten herzaman sorunlulardı öncelikle herzaman bizi tırtıklama bişiyler koparma elimizdeki avcumuzda ne varsa ne kopardık kar peşindeydiler ne takı ne ziynet ne eşya hiçbir hakları yok üzerimizde herşeyi kendi çabalarımızla yaptık eşimle geçen yıl eşim araba alıcağını söyledi kayınperderde benm arabayı siz alın bana ucuz ayağımız yerden kesicek bişey alın yeter dedi nasıl sevinmiştik ilk defa bişey yapıyo diye tabi vermedi eşimde o sinirle gitti kredi çekti araba aldı kaynım eltim kayınbabamlarla beraber yaşıyolar kaynımın işi yok babası çalışıyo bakıyo besliyo neyse geçen hafta arabamızı sattık biz kredimizi kapattık bende maaşımla koluma bitane bilezik yaptım özeniyorum içimde kaldı napiyim eşim bu durumu görümceme anlatmış ( kavgada burda başladı zaten anlattığı için ) görümcem kaynanama kaynanam kayınbabama derken kanser gibi yayılmış laf kayınpeder iftardan sonra aradı beni işte diyo arabayı satmışsınız ev alçakmışsınız diye bende daha düşünüyoruz dedim koluna bilezikte yapmışsın görümcen diyo dedi evet yaptım dedim keşke baba sen yapsaydında şunuda babam yaptı diye kullansaydım dedim tek derdin bilezikmi diyo..kayınpeder kaynım çalışmadığı için elinde ne varsa ona yapar geleceğini garanti altına alıyo öldüğüm zaman ortada rezil olmasın oğlum diye sanki benim eşim üvey evlat bizi düşünen yok bunları söylediğimiz zamanda sizin evinize ayda 5 bin maaş giriyor çoluğun çocuğun büyüğün küçüğün ağzında bu laf... geçen yıl arsa alındı ev alınacak bu yaz 2 ay öncede 70 milyara traktör aldı kaynıma tabi bunların parasını kayınpeder ödüyo kaynım yatıyo evde madem kredinizi kapatmışsınız diyo bana bi 30 bin verinde borcunu kapatayım traktörün çok içeriye girdim diyo zaten burda koptu benim film ya dedim tmm bize bişiy yapmıyosun ikinizde çalışıyonuz diye kaynıma herşey alıyosun onun işi yok diye ona aldığın traktörün parasınıda bizmi ödiycez dedim yok diyo bu yıl onun borcunu kapatırım sizede seneye bişeyler yaparım biirsürü konuştuk sinirden hatrlamıyorum bile neler söyledğimi eşimde tabi yanımda dinliyo bizi kaşları çatıldı suratı asıldı telfn kapandı niye o sünepe ablana evimizde olanı biteni anlatıyosun dedim sensiz sünepe dedi :25: baktım suç bastırcak bağırdım birsürü tartıştık ben ailesine kızdıkça oda benm ailemi araya sokuyo sana ne zararı var annemin babamın dedim tek kötü sözleri yok ama sizinkiler maşallah uğraşıp duruyolar sokmasınlar burunlarını evimin içine dedim. ben 7 aydır gidip gelmiyorum kaynanamlara arayıp sormuyorum uğraşmıyorum hiçbirisiyle onlarda benle uğraşmasınlar farklı illerde olduğuz halde bile eli kolu heryere yetişiyo bunların ya tamam ben artık bişey beklemiyorum onlardan onlarda elini eteğini çeksinler üzerimizden onlarda bizden bişy beklemesinler kaynıma alınan malın parasını niye ben ödüyorum ya niye zıkkımın kökünü yesin..
eşimle ramazan mübarek gün tartıştık , evimin huzuru kaçtı , eşim erkenden geçti yattı hakmı revamı bu :14: normalde annemle konuşur rahatlarım ama arasam eşim duyar daha da çok büyür kavga oyüden napcamı bilemedi buraya yazmak istedim çok kötüyüm kızlar eminim iyi yorumlarınızla daha iyi olucam konuştukça açılıcam lütfen yorunlarınızı esirgemeyin yalvarıyorum yalnız bırakmayın bugün beni :43:

Gerçekten böyle mi dediniz? Yok artık...

Siz hakkını yediren sakin sessiz bir gelin zaten değilsiniz bize niye danışıyorsunuz ki? Açıkçası ben sizin gibi asla davranamam ilginç.Bilmiyorum ama bana üslubunuz yanlış geldi belki de kızgınlığınızdan.Bilezik alsaydınız da taksaydım lafı ne bileyim tuhaf.7 ay görüşmemek değil görüştüğünüzde saygılı olmak mesele.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazı yaşlılarda bu yaşlılığı kötüye kullanıyor nasılsa saygısızlık yapamaz nasılsa vermek zorunda ben atayım triplerine giren çok yaşlılık bu değil ben yaşlılardan hayat tecrübesi ve iyi niyet bekliyorum ve evlatlarını birbirine düşüren değil kaynaştıran ama
büyük çoğunluğu halen yobaz
dünya hayatıyla ilgisiz epeyde cahil , cahilliğini hep övünmeye kullanan kesim epey çok
bir bakın hastanedeki manzaraya
gecelikle gelen var üstleri başları sefil , para meselesi değil kültür meselesi insan düzgün giyinip hastaneye gelemez mi ,bu acizlik ne anlamadım?!

benim durumumdasın diyebilirm.
:( off benim eşimde ne var, ne yok hemen ailesine yetiştirir anne babası ablası duydu derken bi olayımızı dayısı yengesi halası teyzesi herbişeyi duyar.
nefret ediyorum bu durumdan bende sizin gibiyim. aynı şekilde üzerimde hiçbir hakları yok. üstelik ailemin taktığı bilezikleri bile ev için kullanmamı istediler.
siz gene iyi karşılık verebiliyorsunuz. ama ben :50: yapamıyorum karşımdaki kırılır diye. sonra da gelip eşime patlıyorum baban niye öyle dedi annen niye dedi falan. biz huzursuz oluyoruz. keşke sizin gibi yapabilsem :2:

konu tek bilezik değil ki ben sadece onu örnek verdim okadar okadar çok şey yaşadım ki bu para pu mevzuları yüzünden vereceğim örneklerden sadece bitanesi bilezik onuda daha dün yaşadığım için en yeni örnek diye verdim sizlere,arkadaşlar ben bana hak verilsin istemiyorum sizin yorumlarınızdan sonra baktımki herkesteki ortak söz ^Sen neden kayınbabanla muhatap oluyosun,bırak eşin konuşsun^ evet çok doğru niye ben yüz-göz oluyosam sanki ama dediğim gibi eşim bekarkenden başlamış bunlar para gönder şunu al bunu yap demeye eşimde artık bıkmış haliyle evlendik baktılar gelinde çalışıyor maaş ikiye katladı düğün için yapacağı varsada yapmadılar tamam yapmasınlar evimize aldığımız herşeye laf ettiler ne gerek varmış okadar pahalı şeylere vs vs.
bir örnek daha vereyim biz güneydoğuda görev yapıyoduk geçen yıl bayrama geldik doğuda pek bişey yok bayram için alışverişi kayseriden yaparız dedi eşim eşimin ailesi de kayserinin bi köyünde oturuyolar tam evden çıkıyoruz istediğiniz bişey varmı diye sordum sormaz olaydım küçük görümceme bayramlık alınmamış bizi beklemişler ona alın dedi kaynanam banada üzerime bişey alın dedi tamam dedim gittik onlara bakıyoduk bişiyler tlf geldi eşime eltimin büyükle küçük kızınada alın amcası sevinsinler dedi eşimde herkese aldık babama almasak olmaz dedi falan derken bizim eller kollar dolu biirsürü alışveriş yaptık ve ben üzerime tek bişey alamadan döndük :14: eşimle yine tartıştık o günde bu ve bunun gibi okadar çok şey yaşadım ki sorunu bileziğe bağlamayın lütfen..
Çok tşk.ederim olumlu-olumsuz tüm yorumlarınız için

konu tek bilezik değil ki ben sadece onu örnek verdim okadar okadar çok şey yaşadım ki bu para pu mevzuları yüzünden vereceğim örneklerden sadece bitanesi bilezik onuda daha dün yaşadığım için en yeni örnek diye verdim sizlere,arkadaşlar ben bana hak verilsin istemiyorum sizin yorumlarınızdan sonra baktımki herkesteki ortak söz ^Sen neden kayınbabanla muhatap oluyosun,bırak eşin konuşsun^ evet çok doğru niye ben yüz-göz oluyosam sanki ama dediğim gibi eşim bekarkenden başlamış bunlar para gönder şunu al bunu yap demeye eşimde artık bıkmış haliyle evlendik baktılar gelinde çalışıyor maaş ikiye katladı düğün için yapacağı varsada yapmadılar tamam yapmasınlar evimize aldığımız herşeye laf ettiler ne gerek varmış okadar pahalı şeylere vs vs.
bir örnek daha vereyim biz güneydoğuda görev yapıyoduk geçen yıl bayrama geldik doğuda pek bişey yok bayram için alışverişi kayseriden yaparız dedi eşim eşimin ailesi de kayserinin bi köyünde oturuyolar tam evden çıkıyoruz istediğiniz bişey varmı diye sordum sormaz olaydım küçük görümceme bayramlık alınmamış bizi beklemişler ona alın dedi kaynanam banada üzerime bişey alın dedi tamam dedim gittik onlara bakıyoduk bişiyler tlf geldi eşime eltimin büyükle küçük kızınada alın amcası sevinsinler dedi eşimde herkese aldık babama almasak olmaz dedi falan derken bizim eller kollar dolu biirsürü alışveriş yaptık ve ben üzerime tek bişey alamadan döndük :14: eşimle yine tartıştık o günde bu ve bunun gibi okadar çok şey yaşadım ki sorunu bileziğe bağlamayın lütfen..

allah sabır versin size.
konunuzda çok çok haklısınız.
bence fazla muhatap olmayın.

oo tabi bu farklı bir konu. Bu konuda haklısın mesela eşinle tartışmakta. benim eşimin de vardı öyle bir huyu kayın valide kayın peder demesede alıyordu. Geçen bayramda kendimizden önce onlara kıyafet ayakkabı alındı. eşim annesine çok düşkün. hal böyle olunca tartışmalar yükseliyordu. Bu bambaşka bi konu. ama benden sana tavsiye saknliğini ve sessizliğini koru her olaydaa. Gene tavrını belli etme demiyorum ama çok fazla tepkiler verip konuşup iğneleyici laflarla da diken gibi ortaya çıkma. eşine nazikçe yavaş yavaş anlat. tartışmayla geçmiyor çünkü. :50:

Canım bence sen haklısın zaten yorumlara bakarsan en cok haklisin denilmis.....Suraya bak ya ona al buna al sen sabahtan akşama kadar calis onlar otursunlar oh ne guzel valla sonra onu al bunu al benim kızkardeşim bekar çalışıyor Allah razı olsun bizede hep alır yapar ama ben kardeşim bekar olmasina ragmen o kadar rahatsız oluyorumki kiz çalışıyor bize aliyor diye istemiyorum. Seninkilerdeki rahatlığa bak...Sen simdiden boyun egersen sonrasi kötü....Eşin en onemli etken onunla konuş tatli dille ama hep konuş bi yerden sonra anlayacaktir....Allah kolaylik versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çooookkk haklısın ama erkekleri böyledir,bak oku konuları hepsı boyle,sen tatlılıkla konus esınle kı haklıyın haksız duruma düşme,olay büyümeden gıt esınle sakince konus,onların ekmegıne yag surme,yardım falan da yapmayacagınızı tatlı dılle anlat esınle,hadı gıt bı yüzünü yıka sakınles

katılıyorum. kp ye laf söylemeyin muhatabınız eşiniz. en fazla söyleyeceğiniz sizin para vermeniz durumunda rızanızın olmayacağı olmalı.

Canım bence sen haklısın zaten yorumlara bakarsan en cok haklisin denilmis.....Suraya bak ya ona al buna al sen sabahtan akşama kadar calis onlar otursunlar oh ne guzel valla sonra onu al bunu al benim kızkardeşim bekar çalışıyor Allah razı olsun bizede hep alır yapar ama ben kardeşim bekar olmasina ragmen o kadar rahatsız oluyorumki kiz çalışıyor bize aliyor diye istemiyorum. Seninkilerdeki rahatlığa bak...Sen simdiden boyun egersen sonrasi kötü....Eşin en onemli etken onunla konuş tatli dille ama hep konuş bi yerden sonra anlayacaktir....Allah kolaylik versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ortadaki haksızlığı görmemek için kör olmak gerek eşim ailesinin ağzına bakmaz bizim aramızda sevgide saygıda sonsuz çok şükür ama üçünkü kişi bi aileye müdahale edince sorunlar çıkılmaz hal alıyo haliyle..zaten kayınpeder eşim söz geçiremediği için beni arıyo devamlı oğlan gelinin sözünden çıkmıyor önce gelini dize getirmek lazım kafasıyla hep beni arayıp yükleniyolar dolayısıyla bende eşime diyorum bıktım artık huzurumu kaçırmasın ailen diye ve tartışıyoruz ama kesin ve net söyledim ARAMASINLAR diye tamam dedi söyledi babasına biraz önce aradı eşim ararlarsada açma sende dedi tamam dedim öyle bakalım yola girdi gibi şimdilik bekleyip görücez:31:

Back