• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ederim bıktım artıkkk :((((

Evlilik boyle bisey iste. sana tapiyorum oluyorum bitiyorum diyen adam anne baba lafi duyunca hemen korumaya gecer. Benim kocamda oyle. Bende gorusmuyorum esimin aikesiyle ama esimden gizli para biriktiririm. Ruhu duymaz. Yarin ne olacagi bellimi.

Valla cnm cok iyu yapmissin herkes yerini bilsin sizden umutlarini kessinler ayipsa onlarin yaptigi daha ayip
Bes bin aliyorsanizda alninizin teriyele kazaniyorsunuz

Digee ogluda calissin on bin alsin kimene

bosver yuz verme sen bu defa baslarsan elini kolunu kaptirilar

ve en kisa zamanda kendinize bi borc yapin ev alin arsa alin ama borclu olun

isterlerse de bende borc oduyorum diyin

esine karsida sakin alttan alma senin sucun yok bisver bir iki surat yapar unutur

saolasın canım evet kesemedi gittiler bi umutlarını kaynanamlara gideriz eltimin çocuklarını üstümüze salarlar yok amcanızdan para alın bilmem napın onların içinde benmde rızkım emeğim var yedirmek istemiyorum Allah görüyo ya razı değilim evt canım ev almayı düşünüyoruz zaten ama erteleyelim bir süre diyodum bebek tedavisi görüyorum tüp bebek yaptırcaz ondan sonrada ev alalım hemende düşdünler artık yakamızdan
Tşk.ederim yorumun için

Valla hepsini okumadım okuyamadim,bence çok gereksiz kayinbabanizla yüz göz olmuşsunuZ, yok bilezigi sen alsaydinda babam aldı diye taksaydim, yok kaynim calismiyor diye ona yardım ediyorsunuz filan fistan valla ben kayınbabamla Merhaba ,nasılsından ileri bir ilişkim yok..sizinki çok lacka olmuş

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evlilik boyle bisey iste. sana tapiyorum oluyorum bitiyorum diyen adam anne baba lafi duyunca hemen korumaya gecer. Benim kocamda oyle. Bende gorusmuyorum esimin aikesiyle ama esimden gizli para biriktiririm. Ruhu duymaz. Yarin ne olacagi bellimi.

wallahi en iyisini yapıyosun annem hep söyler kenara at biraz diye ben yapamıyorum ama :50: dara girince hemen çıkartıyorum kredi kartına girmeyelim eksiye girmeyelim diye ama istikrralı olmak lazım nolacağımız belli değil çok haklısın canım benm

Valla hepsini okumadım okuyamadim,bence çok gereksiz kayinbabanizla yüz göz olmuşsunuZ, yok bilezigi sen alsaydinda babam aldı diye taksaydim, yok kaynim calismiyor diye ona yardım ediyorsunuz filan fistan valla ben kayınbabamla Merhaba ,nasılsından ileri bir ilişkim yok..sizinki çok lacka olmuş

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

galiba haklısın napıcam ben bunlarla Allahım yarabbim ya :43::43:

biz eşimle çok severek hatta yıldırım nikahıyla evlendik aramızda sorunumuz yok elhamdülillah ama kimse dört dörtlük değil illaki biryerde patlak oluyo benim sorunumda eşim tarafı zaten herzaman sorunlulardı öncelikle herzaman bizi tırtıklama bişiyler koparma elimizdeki avcumuzda ne varsa ne kopardık kar peşindeydiler ne takı ne ziynet ne eşya hiçbir hakları yok üzerimizde herşeyi kendi çabalarımızla yaptık eşimle geçen yıl eşim araba alıcağını söyledi kayınperderde benm arabayı siz alın bana ucuz ayağımız yerden kesicek bişey alın yeter dedi nasıl sevinmiştik ilk defa bişey yapıyo diye tabi vermedi eşimde o sinirle gitti kredi çekti araba aldı kaynım eltim kayınbabamlarla beraber yaşıyolar kaynımın işi yok babası çalışıyo bakıyo besliyo neyse geçen hafta arabamızı sattık biz kredimizi kapattık bende maaşımla koluma bitane bilezik yaptım özeniyorum içimde kaldı napiyim eşim bu durumu görümceme anlatmış ( kavgada burda başladı zaten anlattığı için ) görümcem kaynanama kaynanam kayınbabama derken kanser gibi yayılmış laf kayınpeder iftardan sonra aradı beni işte diyo arabayı satmışsınız ev alçakmışsınız diye bende daha düşünüyoruz dedim koluna bilezikte yapmışsın görümcen diyo dedi evet yaptım dedim keşke baba sen yapsaydında şunuda babam yaptı diye kullansaydım dedim tek derdin bilezikmi diyo..kayınpeder kaynım çalışmadığı için elinde ne varsa ona yapar geleceğini garanti altına alıyo öldüğüm zaman ortada rezil olmasın oğlum diye sanki benim eşim üvey evlat bizi düşünen yok bunları söylediğimiz zamanda sizin evinize ayda 5 bin maaş giriyor çoluğun çocuğun büyüğün küçüğün ağzında bu laf... geçen yıl arsa alındı ev alınacak bu yaz 2 ay öncede 70 milyara traktör aldı kaynıma tabi bunların parasını kayınpeder ödüyo kaynım yatıyo evde madem kredinizi kapatmışsınız diyo bana bi 30 bin verinde borcunu kapatayım traktörün çok içeriye girdim diyo zaten burda koptu benim film ya dedim tmm bize bişiy yapmıyosun ikinizde çalışıyonuz diye kaynıma herşey alıyosun onun işi yok diye ona aldığın traktörün parasınıda bizmi ödiycez dedim yok diyo bu yıl onun borcunu kapatırım sizede seneye bişeyler yaparım biirsürü konuştuk sinirden hatrlamıyorum bile neler söyledğimi eşimde tabi yanımda dinliyo bizi kaşları çatıldı suratı asıldı telfn kapandı niye o sünepe ablana evimizde olanı biteni anlatıyosun dedim sensiz sünepe dedi :25: baktım suç bastırcak bağırdım birsürü tartıştık ben ailesine kızdıkça oda benm ailemi araya sokuyo sana ne zararı var annemin babamın dedim tek kötü sözleri yok ama sizinkiler maşallah uğraşıp duruyolar sokmasınlar burunlarını evimin içine dedim. ben 7 aydır gidip gelmiyorum kaynanamlara arayıp sormuyorum uğraşmıyorum hiçbirisiyle onlarda benle uğraşmasınlar farklı illerde olduğuz halde bile eli kolu heryere yetişiyo bunların ya tamam ben artık bişey beklemiyorum onlardan onlarda elini eteğini çeksinler üzerimizden onlarda bizden bişy beklemesinler kaynıma alınan malın parasını niye ben ödüyorum ya niye zıkkımın kökünü yesin..
eşimle ramazan mübarek gün tartıştık , evimin huzuru kaçtı , eşim erkenden geçti yattı hakmı revamı bu :14: normalde annemle konuşur rahatlarım ama arasam eşim duyar daha da çok büyür kavga oyüden napcamı bilemedi buraya yazmak istedim çok kötüyüm kızlar eminim iyi yorumlarınızla daha iyi olucam konuştukça açılıcam lütfen yorunlarınızı esirgemeyin yalvarıyorum yalnız bırakmayın bugün beni :43:

yuhhh artık işi iyice yüzsüzlüğe vurmuş kayın peder...sakın alıştırmayın ne hakla para istiyor ki aç açıkta olsa tamam. bir kez veriseniz arkası gelir boşverin para versenizde vermesenizde kötü olacaksınız, ama verirseniz hem mağdur hem kötü olacaksınız, öyle olacağına sadece kötü olun daha iyi. çünkü bu tiplere yaranamazsın her şeyini versen de daha yok mu derler.eşin de durumun farkında zaten kendine ayrımcılık yapılduğını görüyor babasının yaptıklarını görüyor. ama yine de kimse istemez ailesine laf söylensin, tamamen psikolojik dürtüsel bir şey onlar savunması, yoksa ki içten içe biliyor neyin ne olduğunu. para kolay kazanılmıyor...dişini göstermen iyi olmuş geri adım atma ailesine karşı. Ne maddi ne manevi hiçbir şey için eşinle kötü olduğuna değmez, sel gider kum kalır onlar geçici eşin kalıcı. Eşinle ilişkin de zaman içinde düzelir, ailesini eleştiriken politik davran. kimse ailesine kötü densin istemez gerçekten kötü olsalar da. onların yaptıklarını sözlerini anlat ve sende neler hissettirdiğini aynen buraya yazdığın gibi.

Son düzenleme:
Ben daha nisanliyim ve hep boyle kayinvalidemle gorumcelerimle falan cok iyi olmayi surekli gidip gelmeyi vs. hayal ederdim cunku benim ailem oyleydi. Ama bir ablam dedi ki nisanliyken oyle olacak saniyosun ama evlenince hersey degisiyor dedi. Simdi kkne uye oldugumdan beri anladim ki gercekten oyleymis. Herkes tecrube etmis ve ne kadar mesafe o kadar huzur tezi olusmus resmen.

saolasın canım evet kesemedi gittiler bi umutlarını kaynanamlara gideriz eltimin çocuklarını üstümüze salarlar yok amcanızdan para alın bilmem napın onların içinde benmde rızkım emeğim var yedirmek istemiyorum Allah görüyo ya razı değilim evt canım ev almayı düşünüyoruz zaten ama erteleyelim bir süre diyodum bebek tedavisi görüyorum tüp bebek yaptırcaz ondan sonrada ev alalım hemende düşdünler artık yakamızdan
Tşk.ederim yorumun için

Cnm benim bi akrabam vardi kari koca memurlardi durumlari cok cok iyiydi ama ne zaman gitsek agizlarinda para lafi yok yegisemiyoruz su kadar borc var bu kadar bu var surekli sikayet
tabi bunu bilerek yaparlardi ailede durumu en iyi olan onlardi kimse para bisey istemesin diye

sizde oyle yapin onlarin yaninda tup bebek icin su kadar para lazim yok yetismiyo etmiyo diye bir muddet sonra alisirlar yada umutlarini keserler
bu arada insallah tedavin iyi gecer ve bebegine kavusursun biran once....

Bence eşinle konuşup gönlünü almalısın , tabii o da senin gönlünü.

Ne yap et artık bu konularda sen kesinlikle muhatap olma . Eşin konuşsun seni arasalar bile geçiştir ve eşine yönlendir .

Siz konuşup karar verin , eşin ona göre ailesiyle konuşsun . Tartışırlar mı , gülüşürler mi onlara kalmış. Sonuçta onlar arasında kırgınlık uzun sürmez unuturlar ama senin söylediklerin unutulmaz.

Eviniz de huzur istiyorsan sakin ve mesafeli kal lütfen .

peki tşk ederim cnm haklısın valla dahada bu tür diyaloğa girersem iki olsun eşim konuşsun ailesiyle eşiminde gönlünü aliyim sahura yapiyim güzel şeylerde : )

kayın pederin yaptığı çok ayıp..asla eşin para vermesin..bir bilezikten ne olur,ondamı kalmış gözleri..bak onlarlada görüşmüyomuşsunuz eşin yuvasında sevgi bulsun huzur bulsun..eşine iyi davran..insanları sevindirme..

yuhhh artık işi iyice yüzsüzlüğe vurmuş kayın peder...sakın alıştırmayın ne hakla para istiyor ki aç açıkta olsa tamam. bir kez veriseniz arkası gelir boşverin para versenizde vermesenizde kötü olacaksınız, ama verirseniz hem mağdur hem kötü olacaksınız, öyle olacağına sadece kötü olun daha iyi. çünkü bu tiplere yaranamazsın her şeyini versen de daha yok mu derler.eşin de durumun farkında zaten kendine ayrımcılık yapılduğını görüyor babasının yaptıklarını görüyor. ama yine de kimse istemez ailesine laf söylensin, tamamen psikolojik dürtüsel bir şey onlar savunması, yoksa ki içten içe biliyor neyin ne olduğunu. para kolay kazanılmıyor...dişini göstermen iyi olmuş geri adım atma ailesine karşı. Ne maddi ne manevi hiçbir şey için eşinle kötü olduğuna değmez, sel gider kum kalır onlar geçici eşin kalıcı. Eşinle ilişkin de zaman içinde düzelir, ailesini eleştiriken politik davran. kimse ailesine kötü densin istemez gerçekten kötü olsalar da. onların yaptıklarını sözlerini anlat ve sende neler hissettirdiğini aynen buraya yazdığın gibi.

aynen öyle canım hep daha fazlasını istiyolar evet eşimde durumun farkında ama bana şikayette bulunamıyor çünkü ben zaten senin ailen şöle böle dediğim için o da ablasını arıyo ablası babasını derken ne biliyim kısır döngü gibi ama ben bu zinciri kırıcam artık beni aramasınlar uğraşmasınlar benim evimle yuvamla

kayınpeder utanmıyor..30 milyar z paramı bu devirde siz kiradasınız değilmi..

kiradayız tabi eşimde bende memuruz sürekli tayin durumu olduğundan yerleşik hataya geçemedik bir türlü evde alamadık buyüzden kayınpederde biliyoki bnların borcu yok bari parayı bana versinler istiyo

kısa ve özet biri anlatamaz mı ?

kim yüzünden üzüldünüz ?

kayınpederle sizin nasıl bir münasebetiniz var ?

eşinizle mutluysanız derdiniz olmamalı ..

aklımda deli sorular :37::37:

Cnm benim bi akrabam vardi kari koca memurlardi durumlari cok cok iyiydi ama ne zaman gitsek agizlarinda para lafi yok yegisemiyoruz su kadar borc var bu kadar bu var surekli sikayet
tabi bunu bilerek yaparlardi ailede durumu en iyi olan onlardi kimse para bisey istemesin diye

sizde oyle yapin onlarin yaninda tup bebek icin su kadar para lazim yok yetismiyo etmiyo diye bir muddet sonra alisirlar yada umutlarini keserler
bu arada insallah tedavin iyi gecer ve bebegine kavusursun biran once....

walla doğru yok yok yok diyeceksin başka yolu yok :1:
inşallah canım bebeğime kavuşurum seninde bebişin hayırlı olsun :nazar::emir_bebek::49:

kiradayız tabi eşimde bende memuruz sürekli tayin durumu olduğundan yerleşik hataya geçemedik bir türlü evde alamadık buyüzden kayınpederde biliyoki bnların borcu yok bari parayı bana versinler istiyo

enteresan bi mantık..sonuçta emekli olunca ev lazım..çoluk çocuk olur evlendirmesi vs..

Bu durumu her aile yaşıyor geçen eltim geldi kaynana ağlanmış bir sürü eşya istemiş oğlundan ki bunların 2 kızı var şimdi kız boğaziçini kazanma ihtimali büyük küçükte özel okula gidiyor ,ki kaynananın yüzsüzlüğüne bak evi var, emekli ,,maaşı var kayınbabanında var ama gözü paraya doymuyor acaip özenti meraklısı herşeyi var bir evine git süslü püslü dantelli lüx mobilyalı evde her beyaz eşyası var yok,yok
benim evim o kadar süslü değil tarzım değil , bu eltimlere acımıyor o çocukların maasrafları epey olacak diğer çocuklarından isteyemiyor onlar para vermeye alıştırmadı nedeni ondan, fazlada canını sıkma bu yaşlıların gözünü ancak kara toprak doyurur

Bu durumu her aile yaşıyor geçen eltim geldi kaynana ağlanmış bir sürü eşya istemiş oğlundan ki bunların 2 kızı var şimdi kız boğaziçini kazanma ihtimali büyük küçükte özel okula gidiyor ,ki kaynananın yüzsüzlüğüne bak evi var, emekli ,,maaşı var kayınbabanında var ama gözü paraya doymuyor acaip özenti meraklısı herşeyi var bir evine git süslü püslü dantelli lüx mobilyalı evde her beyaz eşyası var yok,yok
benim evim o kadar süslü değil tarzım değil , bu eltimlere acımıyor o çocukların maasrafları epey olacak diğer çocuklarından isteyemiyor onlar para vermeye alıştırmadı nedeni ondan, fazlada canını sıkma bu yaşlıların gözünü ancak kara toprak doyurur

bazıları yaşlandıkça dahada bağlanıyo dünya nimetine..:44:

ne doyurursa doyursun bıktım valla hepsindende :31:

Back