- Konu Sahibi OBirKardelen
-
biz eşimle çok severek hatta yıldırım nikahıyla evlendik aramızda sorunumuz yok elhamdülillah ama kimse dört dörtlük değil illaki biryerde patlak oluyo benim sorunumda eşim tarafı zaten herzaman sorunlulardı öncelikle herzaman bizi tırtıklama bişiyler koparma elimizdeki avcumuzda ne varsa ne kopardık kar peşindeydiler ne takı ne ziynet ne eşya hiçbir hakları yok üzerimizde herşeyi kendi çabalarımızla yaptık eşimle geçen yıl eşim araba alıcağını söyledi kayınperderde benm arabayı siz alın bana ucuz ayağımız yerden kesicek bişey alın yeter dedi nasıl sevinmiştik ilk defa bişey yapıyo diye tabi vermedi eşimde o sinirle gitti kredi çekti araba aldı kaynım eltim kayınbabamlarla beraber yaşıyolar kaynımın işi yok babası çalışıyo bakıyo besliyo neyse geçen hafta arabamızı sattık biz kredimizi kapattık bende maaşımla koluma bitane bilezik yaptım özeniyorum içimde kaldı napiyim eşim bu durumu görümceme anlatmış ( kavgada burda başladı zaten anlattığı için ) görümcem kaynanama kaynanam kayınbabama derken kanser gibi yayılmış laf kayınpeder iftardan sonra aradı beni işte diyo arabayı satmışsınız ev alçakmışsınız diye bende daha düşünüyoruz dedim koluna bilezikte yapmışsın görümcen diyo dedi evet yaptım dedim keşke baba sen yapsaydında şunuda babam yaptı diye kullansaydım dedim tek derdin bilezikmi diyo..kayınpeder kaynım çalışmadığı için elinde ne varsa ona yapar geleceğini garanti altına alıyo öldüğüm zaman ortada rezil olmasın oğlum diye sanki benim eşim üvey evlat bizi düşünen yok bunları söylediğimiz zamanda sizin evinize ayda 5 bin maaş giriyor çoluğun çocuğun büyüğün küçüğün ağzında bu laf... geçen yıl arsa alındı ev alınacak bu yaz 2 ay öncede 70 milyara traktör aldı kaynıma tabi bunların parasını kayınpeder ödüyo kaynım yatıyo evde madem kredinizi kapatmışsınız diyo bana bi 30 bin verinde borcunu kapatayım traktörün çok içeriye girdim diyo zaten burda koptu benim film ya dedim tmm bize bişiy yapmıyosun ikinizde çalışıyonuz diye kaynıma herşey alıyosun onun işi yok diye ona aldığın traktörün parasınıda bizmi ödiycez dedim yok diyo bu yıl onun borcunu kapatırım sizede seneye bişeyler yaparım biirsürü konuştuk sinirden hatrlamıyorum bile neler söyledğimi eşimde tabi yanımda dinliyo bizi kaşları çatıldı suratı asıldı telfn kapandı niye o sünepe ablana evimizde olanı biteni anlatıyosun dedim sensiz sünepe dedibaktım suç bastırcak bağırdım birsürü tartıştık ben ailesine kızdıkça oda benm ailemi araya sokuyo sana ne zararı var annemin babamın dedim tek kötü sözleri yok ama sizinkiler maşallah uğraşıp duruyolar sokmasınlar burunlarını evimin içine dedim. ben 7 aydır gidip gelmiyorum kaynanamlara arayıp sormuyorum uğraşmıyorum hiçbirisiyle onlarda benle uğraşmasınlar farklı illerde olduğuz halde bile eli kolu heryere yetişiyo bunların ya tamam ben artık bişey beklemiyorum onlardan onlarda elini eteğini çeksinler üzerimizden onlarda bizden bişy beklemesinler kaynıma alınan malın parasını niye ben ödüyorum ya niye zıkkımın kökünü yesin..
eşimle ramazan mübarek gün tartıştık , evimin huzuru kaçtı , eşim erkenden geçti yattı hakmı revamı bunormalde annemle konuşur rahatlarım ama arasam eşim duyar daha da çok büyür kavga oyüden napcamı bilemedi buraya yazmak istedim çok kötüyüm kızlar eminim iyi yorumlarınızla daha iyi olucam konuştukça açılıcam lütfen yorunlarınızı esirgemeyin yalvarıyorum yalnız bırakmayın bugün beni
Gece gece asabim bozuldu bak ya bir bilezik almissin diye aslinda bunlar şimdi niye almış nasıl almış neden almış kendi kendilerini yiyip bitirmisler boşver takma esinle arani bozma bence hir dahada bu konulari kp konuşma ağır al kendini...Üzülmede evininde huzurunu onlar için bozma ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne doyurursa doyursun bıktım valla hepsindende
aynen canım yiyip bitirdiler kendilerini kesin sanki 5 kuruş destek çıkın diyorum daha onlar benden bekliyo evimde eşimle mutluyuz biz burunlarını sokmadıkları müddetçe eşimde Allah var galeyana gelip beni ezmez ama ben ağır konuşunca tabi ailesidir direk savunmaya geçiyo
bayramda ne yapıcaksın aramanı istermi eşin
o kısımda çok karışık aslında zaten ben kendi memleketime gidicem iznim biletim herşeyim hazır eşim bende arkandan gelirim diyo o da arefe günü gelir sanırım ya adamı nasıl soğutmuşlarsa bensiz biryere gitmiyor kimseyi aramayı düşünmüyorum işin açığı eşim baskı yapmaz ara diye
çok şanslısın be rahmetlilerle küssem eşim ertesi gün barıştırırdı
benimkileride göndersek sizinkilerin yanına
wallahi en iyisini yapıyosun annem hep söyler kenara at biraz diye ben yapamıyorum amadara girince hemen çıkartıyorum kredi kartına girmeyelim eksiye girmeyelim diye ama istikrralı olmak lazım nolacağımız belli değil çok haklısın canım benm
kızgınsın dimi..kaç yıllık evlisin..herşey rayına oturur canını sıkma
Eskiden bende esimin cebini dusunurdum. Calisirken bile kredi kartini kullanmayalim diye elimdeki maas ucar giderdi. Simdi bilerek borca sokuyorum canim istedigi gibi gidiyorum geziyorum yiyorum iciyorum. İstende ciktim. E tabi boyle olunca koca bana para yetistirmekten ailesine para yollayamiyor. Cunku ucu ucuna yetistigini saniyor halbuki ben iki ara bi derede hesabima yatiriyorum. İcim rahat mi rahat. Kv ayda dokuzbin lira para eline gecerken kendi kredi borcunu bana odetti esimden cit cikmadi. Simdi onlara mustehak..
hemde çok kızgınım2,5 yıllık evliyim eşimle sorunumuz yokki rayına otursun 3.kişileride pek önemsemiyorum zaten
tsk ederim
valla ben sana hak verdi canım, tamam sünepe falan hoş olmamış ama beni sömürmeye çalışan bir baba ve ailesine karşı da daha fazla saygımı koruyamazdım yani...
size tek kuruş yok, kaynına yapılıyor herşey, üstüne üstlük birde borcunu da size ödetmeye çalışmak resmen üvey evlat muamelesi...
ben senden yanayım, kim ne derse desin....keşke öyle demeseydin saygını bozmasaydın falan diyenler olmuş ama bu kadar sömürüye karşı ben olsam bende sessiz kalmazdım....
Bu söz ettiğimde eltimler ne evleri
nede arabaları ,araba şirketten , evde kira diğer çocukların evi birde arabası var , insan kendi çocuğuna neden bu kadar adaletsiz olur anlamam zaten oldum olası fazla çocuğa karşıyım
yap 1 veya 2 yeterli ne ,çünkü doğuruyorlar çoğu erkek çocuk bir baltaya sahip olamayınca ,sömürüye geçiyorlar , o halde doğurma be , adam edemediğin çocuğun günahını ben niye çekeyim !ama dimi?
düğününüz olmuş bitmiş, takı takmamışlar eyvallah.. her şeyi biz yaptık diyorsunuz ve bundan övünüyorsunuz...
tamam harika... gerçekten tebrikler..
peki kayın pederiniz size bilezik almışsın, dediği zaman; ona laf sokmanız gerçekten çok mu gerekliydi?
öncelikle bunu merak ettim..
evet baba aldım diye bir cevap veremez miydiniz?
bana ne olursa olsun büyüklerle böyle laf dalaşına girmek saygısızlık geliyor..
tutup da sen yapsaydın keşke diye laf sokmak gerçekten bir geline ne kadar yakışıyor?
tamam içinizden geçirirsiniz insanız neticede ama bunu o kişiye karşı direkt olarak söyleyebilmek bende hoş bir görüntü uyandırmadı...
gelelim diğer mevzuya, eşinizin bir ağzı var mı?
elbette ki vardır, sözüm eşinize hakaret etmek için değil yanlış anlaşılmasın...
merakım bu tür muhabbetleri neden eşiniz yapmıyor da siz yapıyorsunuz?
bir kadın ne diye kayın pederiyle oturup yok traktör parası, yok kaynımın borcu diye böyle laflar ediyor ki..
ya hu bırakın kocanız versin ağızlarının payını...
siz neden kendinizi yoruyorsunuz?
sonra telefon kapanınca olan öfkenizle sünepe gibi bir kelime çıkıyor ağzınızdan.
bu da bence yakışmamış..
ben eşinizden çok sizde hatalar gördüm kusura bakmayın.
elbette para önemlidir, evinize giren çıkana söz hakkınız vardır bunlara sözüm yok.
sadece anlayamadığım bir gelin kayın pederiyle neden bu kadar yüz göz olma merakında ?
doğurmak marifet sayıyo çoğu insan.bir çocuk var ya raahaatımızı düşünüyormuşuzbiz,ne alaka..bunun eğtimi var..hiç bir müzik aleti çalamadım mesela..neden çocuğumu göndermiyeyim değilmi..sanki bakmaya yardım edecekler.nasıl bir zihniyetse:44:
Aynen çok çocuğun olunce nasıl yollarsın , zar zor karnını doyurursun extra kurslar extra para demek sonra bundanda adaletsizlik oluyor zengin faklr ayırımı e kardeşim sen çok doğurmuşsun yollayamazsın oluyor , o kadar çok asgari ücretli var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?