yemin ederim bıktım artıkkk :((((

Gece gece asabim bozuldu bak ya bir bilezik almissin diye aslinda bunlar şimdi niye almış nasıl almış neden almış kendi kendilerini yiyip bitirmisler boşver takma esinle arani bozma bence hir dahada bu konulari kp konuşma ağır al kendini...Üzülmede evininde huzurunu onlar için bozma ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım yiyip bitirdiler kendilerini kesin sanki 5 kuruş destek çıkın diyorum daha onlar benden bekliyo evimde eşimle mutluyuz biz burunlarını sokmadıkları müddetçe eşimde Allah var galeyana gelip beni ezmez ama ben ağır konuşunca tabi ailesidir direk savunmaya geçiyo

Görümcek :) yememis icmemiş yetistirmiş amannnnn boşverrr takma derim konuşup dursunlar.Sen nasıl istiyorsan eşinle istişare yapıp onu uygula canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayramda ne yapıcaksın aramanı istermi eşin

o kısımda çok karışık aslında zaten ben kendi memleketime gidicem iznim biletim herşeyim hazır eşim bende arkandan gelirim diyo o da arefe günü gelir sanırım ya adamı nasıl soğutmuşlarsa bensiz biryere gitmiyor kimseyi aramayı düşünmüyorum işin açığı eşim baskı yapmaz ara diye

çok şanslısın be rahmetlilerle küssem eşim ertesi gün barıştırırdı

Eskiden bende esimin cebini dusunurdum. Calisirken bile kredi kartini kullanmayalim diye elimdeki maas ucar giderdi. Simdi bilerek borca sokuyorum canim istedigi gibi gidiyorum geziyorum yiyorum iciyorum. İstende ciktim. E tabi boyle olunca koca bana para yetistirmekten ailesine para yollayamiyor. Cunku ucu ucuna yetistigini saniyor halbuki ben iki ara bi derede hesabima yatiriyorum. İcim rahat mi rahat. Kv ayda dokuzbin lira para eline gecerken kendi kredi borcunu bana odetti esimden cit cikmadi. Simdi onlara mustehak..

valla ben sana hak verdi canım, tamam sünepe falan hoş olmamış ama beni sömürmeye çalışan bir baba ve ailesine karşı da daha fazla saygımı koruyamazdım yani...
size tek kuruş yok, kaynına yapılıyor herşey, üstüne üstlük birde borcunu da size ödetmeye çalışmak resmen üvey evlat muamelesi...
ben senden yanayım, kim ne derse desin....keşke öyle demeseydin saygını bozmasaydın falan diyenler olmuş ama bu kadar sömürüye karşı ben olsam bende sessiz kalmazdım....

çok iyi yapmışsınız valla tebrik ederim...erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın derler çok doğru bir laf..bu erkekler maaştan üç kuruş arttı mı hemen ailesine veriyor, yada ailesi bi şekilde istiyor...en azından birikim yap maaş ucu ucuna yetsin de ilerde borç içinde yüzerken sana dönüp bakacaklarmı hiiiiçç..

Bu söz ettiğimde eltimler ne evleri
nede arabaları ,araba şirketten , evde kira diğer çocukların evi birde arabası var , insan kendi çocuğuna neden bu kadar adaletsiz olur anlamam zaten oldum olası fazla çocuğa karşıyım
yap 1 veya 2 yeterli ne ,çünkü doğuruyorlar çoğu erkek çocuk bir baltaya sahip olamayınca ,sömürüye geçiyorlar , o halde doğurma be , adam edemediğin çocuğun günahını ben niye çekeyim !ama dimi?

hemde çok kızgınım 2,5 yıllık evliyim eşimle sorunumuz yokki rayına otursun 3.kişileride pek önemsemiyorum zaten
tsk ederim

yeni evlileri bir başlarına bırakmıyorlar çoğu zaman bence eşiniz görümceye anlatmasın hiç bir şey sesiz olmak daha iyi..

düğününüz olmuş bitmiş, takı takmamışlar eyvallah.. her şeyi biz yaptık diyorsunuz ve bundan övünüyorsunuz...

tamam harika... gerçekten tebrikler..

peki kayın pederiniz size bilezik almışsın, dediği zaman; ona laf sokmanız gerçekten çok mu gerekliydi?
öncelikle bunu merak ettim..

evet baba aldım diye bir cevap veremez miydiniz?
bana ne olursa olsun büyüklerle böyle laf dalaşına girmek saygısızlık geliyor..
tutup da sen yapsaydın keşke diye laf sokmak gerçekten bir geline ne kadar yakışıyor?

tamam içinizden geçirirsiniz insanız neticede ama bunu o kişiye karşı direkt olarak söyleyebilmek bende hoş bir görüntü uyandırmadı...

gelelim diğer mevzuya, eşinizin bir ağzı var mı?
elbette ki vardır, sözüm eşinize hakaret etmek için değil yanlış anlaşılmasın...
merakım bu tür muhabbetleri neden eşiniz yapmıyor da siz yapıyorsunuz?

bir kadın ne diye kayın pederiyle oturup yok traktör parası, yok kaynımın borcu diye böyle laflar ediyor ki..

ya hu bırakın kocanız versin ağızlarının payını...
siz neden kendinizi yoruyorsunuz?

sonra telefon kapanınca olan öfkenizle sünepe gibi bir kelime çıkıyor ağzınızdan.
bu da bence yakışmamış..

ben eşinizden çok sizde hatalar gördüm kusura bakmayın.
elbette para önemlidir, evinize giren çıkana söz hakkınız vardır bunlara sözüm yok.
sadece anlayamadığım bir gelin kayın pederiyle neden bu kadar yüz göz olma merakında ?

evet teşekkür ederim sessiz kalamadım zaten daha fazla yani benm çocuğum mutlu huzurlu olsun kimseye muhtaç olmasın yeter diyeceği yerde ver allah ver ne bu ya üstelik bende çalışıyorum tek oğlu çalışsa amenna versin yedirmiycem kaynanam falan çok kızıyolar bana işte oğlanı avcunun içine aldı sözünden çıkarmıyor diye adam doğrudan yana bakıyo görüyo onada haksızlık yapılıyo benm yanımda arkamda duruyo

doğurmak marifet sayıyo çoğu insan.bir çocuk var ya raahaatımızı düşünüyormuşuz biz,ne alaka..bunun eğtimi var..hiç bir müzik aleti çalamadım mesela..neden çocuğumu göndermiyeyim değilmi..sanki bakmaya yardım edecekler.nasıl bir zihniyetse:44:

walla herkes yaşadığını biliyor sorduklarınızın çoğunu ben yorumlarda teker teker cevapladım amacınız polemik yaratmakmı yardımcı olmakmı? okadar yazımın içinden sadece benim kusurlu olduğumu nasıl çıkardınız çok garip yada sadece işinize gelen yerleri seçip ben gece gece bi konusahibine sataşayım mı dediniz valla niyetinizi anlayamadım herneyse teşekkürler yinede olumlu olumsuz düşünceleriniz için

Aynen çok çocuğun olunce nasıl yollarsın , zar zor karnını doyurursun extra kurslar extra para demek sonra bundanda adaletsizlik oluyor zengin faklr ayırımı e kardeşim sen çok doğurmuşsun yollayamazsın oluyor , o kadar çok asgari ücretli var ki

3 çocuğun var sarelle istedi diyelim kadın cebinde 5 kuruş yok..herşeyi istemesin canınızmı diyecek..başa çıkamayıncada dövüyor bazıları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…