Mutfak Püf Noktaları Yemekteyiz yarışmasına katılıyorum :)))

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42
ARKADASLAR İDDİALI Bİ MÖNÜ LİSTESİ HAZIRLAYIP CUMARTESİ GÜNÜ GÖRÜŞMEYE GİTMEM LAZIM...YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM BANA Bİ MÖNÜ YAZARMISINIZ COK SEVİNİRİM.

LÜTFENNN YARDIM EDİN...

ACİL YARDIM..

çok lezzetli bişeyler hazırlamam lazım...

ayyy ne guzel insallah secilirsin cnm izleriz seni tvde:dance:
az dusunelim bakalim kimsenin yapmadigi bisiler olsun

Saol canım ınsallah....evet ya dÜŞÜnelımde gÜzel lezız seyler olsun...Çok ıstıyorum kazanmayı...bu arada oylarınızı bekleım :)))

yollariz canim sen yeterki kazan:)

ay acayip meraklandim valla:teytey:

arkadaslarimizda guzel menuler sunar biraz dusuneyim ben.burda yemekde uzman arkadaslarimiz var yardimci olurlar

yihuuuu:lepi::teytey:

vallamıbenneyaptımki

ben izlemem o yarışmayı:sm_confused:

Menüye göremi seçiyorlar bide, kokmuşlar:dilcikar:

Dur kız sana güzel bir menü hazırlayalım, da öyle iddialı bişeler bilmemki:sm_confused:

ay süperrr ya tebrıklrrrrr
gercek adını yzarsan tuk kk sana oy ataropuyorumnanaktan
herkez yardcı olur merk etme cok becerklı ablalrım var burda hepsinın destegı olurŞeniz

öfff kuzum üyesi hayatımda bu kadar kararsız bir mesaj görmedim,manyak mısın nesin la:mymeka:

neyse..canım senin adına çok sevindim inşallah elemeyi geçersin..menüyü halleder bizim kk nın becerikli kadınları.
aslında bizim iddialı menümüzden çok senin 3 saat içinde hazırlayabileceğin şeyler önemli.
mesela nelerde çabuksun?
sen yaz biliyorsun süre çok önemli..
bizde içlerinden seçim yapalım..

cok tesekkürler arkadaslar...evet arkamda kocaman kk var...hiç korkmuyom oyüzden :))) valla mutfak işlerini yemekleri çok severek yapıyorum...yani 3 saatte yapabilecegimiz bir mönü olması gerekiyor....ben birazdan 1-2 sey buldum eklerim onları...sizde bi mönü yapın içinden secelim...

patates püresi eşliğinde salçalı biftek

piyano kek&lokum

baklava yufkasından kıymalı börek

tost ekmeği salatası

Canım bişi diycem ama sakın yanlış anlama seçtiğin herşey çok güzel ama izlediğim programlara göre sadece tatlıda kek lafının geçmesi bile ön yorumlarda olumsuz tepki alıyo nedense tabi bunu anlamış değilim... bu benim izlenimim sakın yanlış anlama olur mu

ben artık seyretmiyorum, baydı vala. yapmacık garip insancıklar. yarışmadan öte rol kesen sıradanlık ve zırvalık. hiç biri kendi gibi davranmıyor.
ama sen bir kk bayanı olarak eminim farklı yarışır, kendin gibi doğal davranır, çirkeflik yapmadan, bir hanımefendi olarak yarışılabileceğini cümle aleme gösterirsin şekerim.
menüye gelince düşünelim bakalım aklımıza neler gelecek. başarılar diliyorum canım.

hayırlısı olsun canımcım
tebrik ederim valla buyuk cesaret işi.. dilerim herşey gönlunce olur
ben eklediğin yemekleden bir tek baklava yufkasından böreği favori göruyorum
birde sebzeli bişeyler duşunsen çok hoş olur

X