Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

süper fikir bence..yemegı kımın yaptıgı acıklanmasın.öncekı anketlerde herkes yakın ark na verıyordu oyunu....hak eden kazansın...

Elossa,
bu teklifini destekliyorum, bencede kime oy verdiğimizi bilmemek işe daha da heyecan katar, yeter ki yarışanlar şiiii xx, şu tarif benim, bana oy ver diye hile hurda yapmasınlar
Hemde dediğin gibi hatır için oy vermek zorunda hissetmez kimse, tarifi, görünüm ve sunumu beğenir ona göre oy verir, böylece her yarışmada 1.'ler farklılık gösterir.

Ben yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum şahsen, tariflerde bizim gibi yiyicilerin yanına kar kalır, anamıza teyzemize yaptırıp afiyetle yeriz

Canım çok teşekkür ederim desteğine; bu şekilde daha adil olacağını düşünüyorum ben...
Her kategoride olurmuyum bilmiyorum ama bende yapıcı ve yiyici olaraktan çok büyük bir merakla beklemedeyim:)

Kesinlikle çok iyi fikir. kesinlikle daha adil bir oylama olur (zira yaşadık gördük Eurovision gibi herkes arkadaşına oy veriyor)
Çok da heyecanlı olur

Aaa özel mesaj olayı var ama nasıl olabilir bu gizlilik

çok güzel bi öneri bence, bu önerinin senden gelmesini ayrıca taktir ettim canım

hatta tarifler aynı yazı fontunda renginde olsun, kime ait olduğu hakkında hiçbir ipucu olmasın yani

evet özel mesajla gene yapan yapacağını yapar ama,yinede dürüst yarışmak isteyenler için iyi olur isimlerin belli olmaması

elossa nın fikri çok güzel

ama parkonın dediğide doğru neyse napalım dostluk kazansın

Çok güzel fikir bencede

Bu şekilde bir örnekleme var..:92:
Sembolik olarak da bir sponsora sahipmişçesine marka ismi belirtiyorsunuz..
mesela; Dr Oetker Mısır Nişastası sponsorluğunda veya Maggi Et suyu sponsorluğunda gibi ...

Son düzenleme:
ay ne guzel dusunulmus bir yarisma sabirsizlikla bekliyorum..belki bigun bende katilirim

hımm ne oluyor bakıyım burda.
-yemek yarışması yapılıyor datlucadu
hadi ya. bendemi katılsam acep.
-sen önce evi topla. sayenede forumun pasaklı karusuna çıktı adumuz
olsun temizledikten sonra katlıırm ne var

ayhh şaka bi yana start verilmiş bile . güzel çorba yaparım. favori çorbalarımda vardır. acaba hangisi ile katılsam.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…