Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel eline sağlık ben daha ne yapacağıma karar veremedimkızlaaaaaaarrr ben bugun yemeğimi yaptımmm fotoğrafladımm yarışmayaaa hazırımmmmmmmmmmm
ben kendi uydurduğum bi yemeği yaptım :: patenti bana ait ben taşınıcam o yüzden aradan çıkarıyım ev dandini olmadan dedimçok güzel eline sağlık ben daha ne yapacağıma karar veremedim
kızlaaaaaaarrr ben bugun yemeğimi yaptımmm fotoğrafladımm yarışmayaaa hazırımmmmmmmmmmm
Ne yaptınız merak ettimBir değişiklik olmazsa yeni kategorimiz ''Et Yemekleri''ben kendi uydurduğum bi yemeği yaptım :: patenti bana ait ben taşınıcam o yüzden aradan çıkarıyım ev dandini olmadan dedim
ben kendi uydurduğum bi yemeği yaptım :: patenti bana ait ben taşınıcam o yüzden aradan çıkarıyım ev dandini olmadan dedim
walla değişirse ben katılamam et yemekleri dendi diye et yemeği yaptımNe yaptınız merak ettimBir değişiklik olmazsa yeni kategorimiz ''Et Yemekleri''
benim zaman sıkıntım olacağı için önceden hallediyim dedimiyi yapmışsın kategori açılınca fotoğrafları bekliyorum ben henüz karar veremedim bir kaç seçenek arasında gidip geliyorum kategori açılsın da zaman bol yaparım nasıl olsa
Nasılsın özlemişimmmm :)İyi Bayramlar canımsın
SelammmmmEeee neye karar verdiniz hanımlar