Hmm anladım. Yani adres bilgileri falan filan lazım?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya nevreste hanım acaba oylama nereden yapılıyo arkadaşlara destek olmak isterim...konuya baştan dahil olmadıgım için gördüğüm kadarıyla oy kullanmak isterim...bulamadım oy pusulasını :))):)))
yarışma olmalı olay hediye diil zaten eğlenmek daha önemli pro üyelikde güzel bi hediye bence :) bence dewam etmeliMerhaba,
Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları yarışmamızda tamamlandı son 3 yarışmadır. Sponsor anlaşmamız olmadığı için hediye yollayamamakta lakin tüm katılımcılarımızı Pro üye yapmaktayız. Yeni bir yarışma yapılıp yapılmayacağına sizin karar vermenizi istiyoruz.
Bugüne kadar destek veren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Merhaba,
Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları yarışmamızda tamamlandı son 3 yarışmadır. Sponsor anlaşmamız olmadığı için hediye yollayamamakta lakin tüm katılımcılarımızı Pro üye yapmaktayız. Yeni bir yarışma yapılıp yapılmayacağına sizin karar vermenizi istiyoruz.
Bugüne kadar destek veren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
İşte dediğim çıktı.Bir derdim var bölümünde görmüşsünüz.mesela ben yeni keşfettim burayı
tam da BDV'den bunaldığım bir anda rastladım içim aydınlandı yemekleri ve sunumları görünce
kesinlikle ve kesinlikle daha çok göz önünde olmalı bu kısım
İşte dediğim çıktı.Bir derdim var bölümünde görmüşsünüz.Siz hiç değilse tıklamış görmüşsünüz tıklamayanlar da var.
Hepsi tembel onların.tıklamayanlar çok şey kaçırıyor
bu arada tebrikler adra, en çok seninkileri beğenmiştim
diğer arkadaşları da tebrik ederim
Sana katılıyorum Adra'cım o kadar emek sarfediyoruz.Bir beğeni,bir eline sağlık ve bir oyu esirgiyorlarYarışma devam etsin tabiki ama kimse yarışmaya destek olmuyor.Tutturmuşlar bir derdim var bölümünü herkes orada.Üyelerin dertlerinden besleniyorlar.Tamam herkesin ilgisini çeken bir bölüm vardır ama oy kullanmak veya eline sağlık demek bu kadar mı zor?Yine yarışma açılacak yine kimse olmayacak buna eminim.Kazen de manevi anlamda daha çok destek vermeli yarışmaya.Bir kere gelip mesaj yazmadı son yarışmalara.Onun yazdığı başlıklar ilgi çekiyor.Yarışma yapıldığından haberi olmayanlar var hala.
Dimi ama Nevoş.Sana katılıyorum Adra'cım o kadar emek sarfediyoruz.Bir beğeni,bir eline sağlık ve bir oyu esirgiyorlar
Link ekliyoruz bölümlere kimse ilgilenmiyor veya yine mi siz diyorlar
Sonra tanıtılmıyor denince sahiden üzülüyorum
Napalım ilgi çekmek için şurada dansöz mü oynatalım.