Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Merhaba,
Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları yarışmamızda tamamlandı son 3 yarışmadır. Sponsor anlaşmamız olmadığı için hediye yollayamamakta lakin tüm katılımcılarımızı Pro üye yapmaktayız. Yeni bir yarışma yapılıp yapılmayacağına sizin karar vermenizi istiyoruz.

Bugüne kadar destek veren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

yarışma olmalı olay hediye diil zaten eğlenmek daha önemli pro üyelikde güzel bi hediye bence :) bence dewam etmeli

bence devam etmeli kimse hediye için yapmıyordur çok eğlenceli oluyor herkes eğleniyor ve yeni tarifler oluyor

Yarışma devam etsin tabiki ama kimse yarışmaya destek olmuyor.Tutturmuşlar bir derdim var bölümünü herkes orada.Üyelerin dertlerinden besleniyorlar.Tamam herkesin ilgisini çeken bir bölüm vardır ama oy kullanmak veya eline sağlık demek bu kadar mı zor?Yine yarışma açılacak yine kimse olmayacak buna eminim.Kazen de manevi anlamda daha çok destek vermeli yarışmaya.Bir kere gelip mesaj yazmadı son yarışmalara.Onun yazdığı başlıklar ilgi çekiyor.Yarışma yapıldığından haberi olmayanlar var hala.

Son düzenleme:
mesela ben yeni keşfettim burayı

tam da BDV'den bunaldığım bir anda rastladım içim aydınlandı yemekleri ve sunumları görünce

kesinlikle ve kesinlikle daha çok göz önünde olmalı bu kısım

mesela ben yeni keşfettim burayı

tam da BDV'den bunaldığım bir anda rastladım içim aydınlandı yemekleri ve sunumları görünce

kesinlikle ve kesinlikle daha çok göz önünde olmalı bu kısım
İşte dediğim çıktı.Bir derdim var bölümünde görmüşsünüz.Siz hiç değilse tıklamış görmüşsünüz tıklamayanlar da var.

İşte dediğim çıktı.Bir derdim var bölümünde görmüşsünüz.Siz hiç değilse tıklamış görmüşsünüz tıklamayanlar da var.

tıklamayanlar çok şey kaçırıyor

bu arada tebrikler adra, en çok seninkileri beğenmiştim

diğer arkadaşları da tebrik ederim

tıklamayanlar çok şey kaçırıyor

bu arada tebrikler adra, en çok seninkileri beğenmiştim

diğer arkadaşları da tebrik ederim
Hepsi tembel onların.Tıklayınca konulardan geri kalırlar mazallah.

Çok teşekkür ederim canım.

Sana katılıyorum Adra'cım o kadar emek sarfediyoruz.Bir beğeni,bir eline sağlık ve bir oyu esirgiyorlar
Link ekliyoruz bölümlere kimse ilgilenmiyor veya yine mi siz diyorlar
Sonra tanıtılmıyor denince sahiden üzülüyorum

Dimi ama Nevoş.Böyle olacaksa niye katılalım.Yap yap kendin bak.Emeğimize yazık günah.Napalım ilgi çekmek için şurada dansöz mü oynatalım.

Bir de mutfağa ilgisi olan ,yarışmaya katılan ama birinci olamadığı için küsüp gelmeyenler var.Onlar da gelse keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…